Gå til innhold

Winchester

Medlemmer
  • Innlegg

    135
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Winchester

  1. Frontkollisjoner i 100 km/t der du får en liten skrape i støtfangeren... Only in GTA...

     

    Er realisme det en først og fremst skal ettertrakte i Gta spill? Eller er det viktigste å ha det gøy? Sistnevnte vektlegger jeg vertfall mye mer enn å ha 100% fysikk på biler. San Andreas er jo fortsatt kongen av Gta. Ikke fordi det hadde så god fysikk på ting, men var utrolig gøy å spille.

  2. Hvis folk hadde ignorert produktene i stedet for å pirate dem hadde bedriftene sett at det ikke er marked for det, og tilpasset seg. Når mange stjeler produktet dems så viser det at det er ett ganske stort marked, men folk bare nekter å betale. Det har kommet til det punktet at folk synes at produktet er kjempebra, men enda ikke gidder å betale for det!

     

    Hvor har du vert det siste året? Studier viser at dei som laster ned, er dei som betaler mest for produkt. At du kaller det stjeling er skivebom fra din side. Å ignorere et produkt er på ingen måte bedre for noen parter.

     

     

    • Liker 3
  3. Hvis jeg ikke er fornøyd med maten på en resturant, så velger jeg å ikke spise på den. Ikke å spise men ikke betale.Så hvis dere ikke er fornøyde med tilbudet, la være å se\høre\spille produktet. Det er ingen menneskerett å få alt man vil.

     

    Poenget er jo uansett at denne loven er poengløs. Og det ville gitt mer mening om dei med opphavsrett var imøtekommende isteden for å legge fartsdumper. Som bare er et lite hinder isteden for en løsning. Ville ikke en løsning være bedre?

  4. "V-tilbydere som opererer med opptil fire måneders oppsigelsestid og vanskeliggjør oppsigelse, er ikke måten å beholde kunden på. Tilbyderene burde strebe etter fornøyde og dermed trofaste kunder, heller enn å vanskeliggjøre brudd, skriver forbrukerombud Gry Nergård i en ny kommentar på forbrukerombudets nettsider."

     

    NRK anyone?

    • Liker 2
  5. Ikke noe nytt med andre ord. De har gått litt tilbake til levlinga fra San Andreas og tatt med random events som ligner fra Red Dead Redemption. Hadde virkelig håpet på noe mer banebrytende innen gameplay: Bensin på bilene, sult, tørste, kan rane hvilke butikker banker man vil, hvis man ikke er maskert vil man bli gjenkjent på overvåkings kamerear og ettersøkt av politiet helt til du overgir deg eller blir fengslet. Ting som er veldig lett å få til, spes når du har et så stort selskap som Rockstar. Nei, blir same shit new wrapping. Virker ikke som de våger å gjøre noe nytt lenger. Det kjipe med RDR var at det var så utrolig likt GTA i gameplay, hadde håpet på mer autentisk og realistisk gameplay som ville passet mer med det realistiske utseende til spillet.
    Du beskriver GTA VI. Først må dei jo lage et spill som har alle elementer fra forrige. Så lager dei nok ett som har fokuset på nye ting. For min del, så tror eg dette kan bli bra. Så sant som ikke pc versjonen er fraværende, og at det er bedre portet enn GTA IV var.
    ? Det jeg sier er at de har gått et kraftig steg tilbake fra San Andreas. Og ja, virker som spillet vil bli veldig likt GTA4 bare med ny story twist (3 personer), men de nevner jo ikke noe nytt gameplay. Jeg vil ha mer ting å gjøre i en storby enn å bare følge hovedstoryen eller gjøre kjedelige repeterende sidequest; hjelpe en kvinne i nød eller en haiker er vel gøy en gang, men når disse garantert blir repeteret utover i spillet så tviler jeg på at man gidder å gjøre dem om igjen.Kjøpe masse klær, trene, spise, drikke, rane butikker, banker, hacke? innbrudd i hjem. Slike ting hadde vært fett. Et skikkelig urband survival spill.

     

    Et kraftig steg tilbake "TIL" Sand Andreas. Som er bra imo. For meg virker ikke dette som et nytt IV, men heller et spill som tar alt av det gode fra forgjengere, pakker det inn i ny presenning, og legger til noen nye element, samt ny grafikk og større område. Feit kake det. Ambisiøst, og kan bli en slager. Og det du beskriver som du gjerne vil se, er jo ting som var i Sand Andreas, og godt mulig er med i V. Kjøpe klær, trene, spise, drikke. Og noen oppdrag var vel å rane banker, og har vel vert med i samtlige GTA spill? Det nye for min del, blir jo å utforske havet på en helt ny måte. Med interessange undervanns element, samt at det er liv under vann. Haier? Gimme!! Og random sideoppdrag er vel nokså nytt? Det at det kan bli repetativt er jo ikke et issue, da du kan velge om du vil hjelpe, stå å se på, eller lage litt helvette for vedkommende som allerede er i knipe. Det er jo flott det. :)

  6. Ikke noe nytt med andre ord. De har gått litt tilbake til levlinga fra San Andreas og tatt med random events som ligner fra Red Dead Redemption. Hadde virkelig håpet på noe mer banebrytende innen gameplay: Bensin på bilene, sult, tørste, kan rane hvilke butikker banker man vil, hvis man ikke er maskert vil man bli gjenkjent på overvåkings kamerear og ettersøkt av politiet helt til du overgir deg eller blir fengslet. Ting som er veldig lett å få til, spes når du har et så stort selskap som Rockstar. Nei, blir same shit new wrapping. Virker ikke som de våger å gjøre noe nytt lenger. Det kjipe med RDR var at det var så utrolig likt GTA i gameplay, hadde håpet på mer autentisk og realistisk gameplay som ville passet mer med det realistiske utseende til spillet.

     

    Du beskriver GTA VI. Først må dei jo lage et spill som har alle elementer fra forrige. Så lager dei nok ett som har fokuset på nye ting. For min del, så tror eg dette kan bli bra. Så sant som ikke pc versjonen er fraværende, og at det er bedre portet enn GTA IV var.

  7. Tja, jeg har sett flere Kickstarter-prosjekter som har prøvd seg uten "stretch goals", men da blir det gjerne et temmelig heftig mas fra "kundene" om at de må opprette noen. Jeg tar dem ikke så seriøst, jeg ser på det som forsøk på å konkretisere på hvilke områder man ser for seg å bruke ekstra midler. Jeg har et klart inntrykk av at enkelte føler seg lurt hvis det ikke kommer nye løfter om mer/bedre innhold i takt med at budsjettet øker. Stretch goals er dermed ikke bare egnet til å holde pengestrømmen oppe, men til å "dokumentere" at disse pengene ikke havner som lommepenger hos de som driver prosjektet.

     

    Er vel mangel på dokumentasjon som er poenget til OP. Og stretch goals er på ingen måte med på å dokumentere hva pengene går til. Vet ikke hvor du får at stretch goals er egnet til dokumentasjon? Jeg kan også skrive svada, og få folk til å tro på det.

×
×
  • Opprett ny...