Gå til innhold

tralbert

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tralbert

  1. Jeg skal bygge en stue-pc for primært filmbruk (ikke spill). Budsjettet mitt er max kr. 4000,-. Maskinen bør ha minimum I5 prosessor (GPU skjermkort integrert i prosessor. Mediaprogrammet XBMC skal brukes. x264 (videoformat) bruker dxva2 til å enkode film.

    Noen som har bry til å hjelpe meg??

    -på forhånd takk!

  2. Har formatert Pcen, (HP Pavilion dv5054ea). Etter formateringen sluttet det trådløse internettet å virke. Jeg har lastet ned alle mulige drivere på HP's hjemmmesider.

    En lampe i front under skjermen på datamaskinen skal lyse blått når trådløst internett er aktivert, når knappen under lampen trykkes på dukker det opp en boble nede til høyre på skjermen, der det står deaktivert. På nettverkspanelet (Nettverkstilkoblinger) er det ett rødt kryss over inkonet.

     

    Kan noen hjelpe meg?

    post-148512-1282337707,5903_thumb.jpg

  3. Hei, Kan noen hjelpe meg?

     

    Det har oppstått ett problem med min stasjonære PC (selvbygd). PCen starter bare noen ganger. Vifta suser igang, og roer seg aldri, og pcen klarer ikke å starte (skjermen helt svart). Har prøvd å ta ut ram-brikker, dette fungerte, men bare en liten periode.

     

    Vet at dette kanskje ikke var den beste forklaringen av problemet, men klarer ikke beskrive problemet bedre.

     

    Håper noen kan hjelpe meg??

  4. Hei,

     

    Har nettopp kjøpt Silva Alpha 4 og har noen spm vedrørende batteriet:

     

    1. Når skal man lade batteriet. Skal batteriet være helt tomt før det lades, eller tar det skade av det?

    2. Ved lagring av batteri. F.eks over sommeren, bør batteriet være mest mulig tomt?

    3. Tar lykta skade av å løpe i regn?

     

    På forhånd takk.

  5. Jeg har lenge hatt lyst på et kamera, som kan ta bilder av gjenstander som forlytter raskt. Eks der fotballspilleren treffer ballen. Jeg har da forstått at jeg trenger speilreflekskamera.

     

    Jeg har sett meg ut et par camera det er: Nikon d40 18-55 og Canon EOS 350D. Har ikke tenkt til å bruke mer enn 4000,-. Hva kan jeg få til den prisen? De nevnte kamraene er produsert i 2005, vil det snart komme nye utgaver - vil de koste mer?? Megapixelen på d40 og eos 350d er kun 6,1 er det i minste laget??

×
×
  • Opprett ny...