Gå til innhold

Nikkopikko

Medlemmer
  • Innlegg

    144
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nikkopikko

  1. Hvis dere skrev i chatten istede for å snakke i micen kan de se navna deres. Eller hvis det var lite folk på serveren så kanskje de gjettet seg frem når de så på server listen av folk som var pålogget, ved å trykke "P" tror jeg det var.

    De kan umulig være de, vi brukte ikke chat, vi var på skype. Det var 20+ på severen og de visste hva vi alle 4 het. De har hendt meg en gang før at noen helt randoms sier navne mitt :p

  2. Tror mange blir skuffet om de tror MS kommer til å gjøre det skikkelig dårlig med Xbone, selv om man gjerne må synes de fortjener å gjøre det dårlig pga manglende bruktspillstøtte og krav om nettilgang.

    På samme måte som mange aksepterer dette på Steam fordi du får mye igjen for det, så vil nok mange akseptere det på Xboxen og om de klarer å utnytte fordelene en konstant nettilgang faktisk gir.

     

    Man kan i det minste bruke steam offline

    • Liker 1
  3. Hei

     

    Etter slurving med tannhygiene i tenårene har jeg endt opp med en farge på tennen mine jeg ikke er fornøyd med. Nå når jeg er ganske skjerpet med tannhygienen har tennene mine blitt mye finere å hvitere, men er ikke helt fornøyd med fargen, er nå 25 år. Reiser ofte utenlands til blant annet baltikum portugal og spania i jobbrelaterte oppdrag. Om jeg er på sommerferier holder jeg meg som oftest i europa. Er det mye penger å spare ved å ta tannbleking i utlandet (europa)? Er det trygt? Eller er det like greit å gjøre det her hjemme i norge?

    takker for svar :)

  4. Hei

     

    Sliter veldig mye med å velge videre studie for neste år. Jeg har 2 år i yrkesfaglig utdannelse som matros og 1 år med påbygg og har da generell studie kompetanse. Nå studerer jeg matte og fysikk på et forkurs for ingeniør. Har i løpet av dette skoleåret funnet ut at ingeniør veien ikke er noe for meg. Vil nå se på andre muligheter for og jobbe med olje og gass. Istedenfor å sitte på et kontor å regne med matte å fysikk vil jeg heller jobbe med noe mer praksis innen olje og gass. Planen har igrunn altid vært og jobbe innen olje og gass. Ser at det er mulighet for brønnkurs, men virker som det er mange delte meninger om nettopp det. Regner med at det ikke er enkelt å skaffe lærlingplasser ved å bare ta et kurs. Er det noe i den offentlige skole jeg bør søke videre i eller må jeg gå tilbake til vidergående skole?? Eller er de best for meg å starte med brønnkurs? Hva er best med tanje på jobb/lærlingplass?

  5. Hei, gutt 21 her.

     

    Har en vekt på 80 og er 184 høy. Sluttet og røyke etter nyttår og har merket at røyksuge går over til et matsug. Har dermed gått opp i vekt den siste måneden. Føler meg ikke direkte feit, men mer utrent om man kan kalle det de. Jeg har da bestemt meg for og da starte og trene, men har de litt vanskelig med å vite hva jeg bør trene. Tanken min er og gå ned i vekt, og da kansje i etterkant starte rgelmessig styrketrening. Om det er en lur fremgangsmåte vet jeg ikke. Måle mitt nå i starten er og gå ned i vekt og miste fett i brystpari og mage. få en litt sunnere og finere kropp. Er foreløbig ikke medlem på et treningsenter, men jeg vurderer og starte om det må til. Målet mitt er og ha en fin normal kropp i 1 omgang.

     

    Regner med at kosthold er like viktig som trening i slike tilfeller. Har lite erfaring med trening fra tidligere. kan ikke si at jeg har trent noe særlig før. Om noen har noen linker eller gode råd vil jeg gjerne ta dem imot slik jeg kan starte med rett trening og god info om kosthold. Jeg tenker da på et program jeg kan bruke til og komme i form til sommeren. Sommeren er ikke en deadline, men et mål jeg håper jeg kan oppnå en normal og trent kropp :)

     

    Det er bare og spørre meg om dere trenger mer informasjon :)

  6. Hei

    Jeg brukte politi.no`s utfyllingsskjema til å anmeld tyveri av mobiltelefon. Etter jeg var ferdig å fylle ut og trykket på "send anmeldelse" opdaterte siden seg og alle utfyllingspungtene ble blanke. Jeg fikk ikke noe beskjed der det sto at anmeldelsen var sendt inn eller om noe gikk galt.

     

    Jeg syntest dette var litt rart, så jeg ringte distriktspolitiet dagen etter. Jeg spurte om de kunne bekrefte at anmeldelsen var kommet inn, men de sa bare at jeg måtte vente en uke eller to for og få bekreftet eller få kvitering på anmeldelsen.

     

    Jeg synest det var ganske rart at jeg ikke fikk noen beskjed på nettsiden om anmeldelsen ble i det hele tatt sendt inn. Det hadde vert veldig kjedlig om jeg måtte sende inn en ny anmeldelse om 2 uker og deretter vente 2 ekstra uker.

     

    Noen som vet om en måte jeg kan få bekreftet at anmeldelsen er inne, eller er det noen som vet om jeg skal få en beskjed etter anmeldelsen er sent inn. Det var ganske rart at siden bare opdaterte seg selv og alt jeg hadde skrevet på siden ble borte. Fikk ingen form for bekreftelse eller avvist.

     

    Burde jeg skrive anmeldelsen på nytt?

  7. Kjøpte diablo 3 via battlenet, men får ikke lastet ned spille. Det står helt stille å ingenting blir lastet ned. Er dette fordi det er mye trafikk? Er de andre som har dette problemet? Prøvde å laste ned diablo via thepiratebay, men fikk problemer med når det skulle instaleres. Noen som har noen fornuftige råd eller noe info :) Vil gjærne ha diablo klar til i morgen ;)

    Gratulerer med dagen :)

  8. Hei :)

     

    Til sommern er jeg ferdig med vgs og har generell studiekompetanse. Da skal jeg også være ferdig med R1, R2 og fysikk 1. Leter etter muligheter for arbeid ombord på oljeplatform og lurer da på hvilke veier jeg har muligheter til å ta for og komme meg i jobb på en platform. Planlegger videre skole til høsten og jeg må søke skole snarest :) Ingeniørutdanning er noe som kan være aktuelt for min del. Jeg har prøvd å lese meg opp på petroleumsingeniør,(correct me if i'm wrong) men slik som jeg har forstått blir det mer en 8 til 4 jopp på land. Jeg tenker da en jobb der jeg befinner meg ombord på platformen.

     

    Så om noen har tips til meg er jeg evig takknemlig :)

  9. Jeg har kjøpt meg en HP pavilion pc med integrert webcam. Når jeg kjøpte pcn hadde jeg vista, men jeg oppgraderte til Windows 7 så snart jeg startet pcn. Men nå har jeg ikke noe program for og starte web camera. Noen som vet hvor jeg kan laste ned en eventuell driver?

×
×
  • Opprett ny...