Gå til innhold

Alkathar

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alkathar

  1. Har forsøkt å lete meg frem og tilbake for å finne svar på nett men finner ikke igjen samme feil som jeg opplever.

    Har lagt ved et snip fra hvordan chrome ser ut når jeg åpner ny tab. Før kunne man se hvilke sider og også redigere denne siden. Nå er den helt hvit og ingen tekst. Dette skjedde bare over natten og ikke noe jeg har installert eller gjort for at det skulle bli slik. Har selvfølgelig reinstallert Chrome, samme skjer og "Cleared cache etc.." Noen som har vært borti lignende som kanskje kan forklare hva jeg har gjort feil?

    image.png.383d9a2f90d8e012c9694cf603377bc1.png

  2. Heisann. Noen som har noen tips til kostyme ala OL gren? Brått party imorgen der det var krav til dette... ikke fått med meg. Ikke lett å finne noen som har åpent på lørdag for slikt salg. All rask hjelp mottas med takk! Bor i østfold og ønsker ikke kjøre for langt for hjelp :)

  3. Har hatt en 75" en god stund, men bikkja klarte å spise opp one connect boksen til tv'n. Var på Elkjøp og de krevde 2500 - 3000 kr for en slik sak.

     

    Sjekket på Ebay og der var det one connect boks til 6-700 kr..

     

    Men så vil jeg heller ikke handle på ebay når prisen er så høy. Ønsker en trygg handel - vet dere om noen som forhandler slike bokser? Eventuelt en trygg nettside som selger? :)

     

    På forhånd: Takk for hjelpen! :)

  4. Har i det siste blitt veldig opphengt i Dan Carlin sine teorier rundt "hardcore history". Og jeg har et par eldre familiemedlemmer som ikke er like gode i engelsk, men som virkelig vil lære og høre om slike historier som han forteller. Vet ikke om dere som leser dette kjenner til Dan Carlin sin podcast, men hvis noen vet om noen type podcasts på norsk som tar for seg verdenshistorien - hadde jeg satt veldig pris på om dere kunne delt det med meg :)

  5. Spennende diskusjon som føres her, men jeg må vel innrømme at det finnes, historisk sett, ganske mange andre som per definisjon har gjort verre ting enn hva Hitler gjorde (Hvis vi ser på statistikken.) Ta Khan som et godt eksempel - Slaktet et sted mellom 20-50 millioner mennesker under sin herredømme.

     

    Bakgrunnen derimot, var å skape et land som fra før sto i komplett kaos mens Hitler hadde separerte mål. Fra Jødeutryddelse, til å herske over hele verden. 

     

    Som flere nevner her så må man definere ondskap før man prater om hvem som er "ondest". Du får med andre ord flere topplister; Hvem har drept flest, hvem har hatt den mest definerte sadistiske planen etc.. Vanskelig å tolke.

  6. Som GeneralUser poengterer over så virker det som om Aaron er i god form og klar for å ta dem i mot. Ganske sikker på at serien tar en ny retning mtp. mennesker som, til nå, har vært "badguys" nå blir snille. Føler at om denne serien skal opp noen hakk må zombier bli det som skremmer dem, ikke mennesker - for med mennesker som badguys forsvinner spenningen.

     

    Makan til måte å avslutte en episode på.. Spent på hva som skjer nå! Hvis ikke jeg tar feil, var det en tornado som gikk rett utenfor den hytta? Ville ikke isåfall hytta hatt større skader enn det de viser? Den gikk jo tydeligvis rett på utsiden..

  7. De har vel forsåvidt ikke sagt noe heller. Bare at de har slått av sine systemer mens de har testet det og det kan jo bety så mangt. Ja som jeg skrev så øker man sikkerheten og det har man merket om man har vært i oslo-området det siste året. Som skrevet så tror jeg at dette er våre egne folk som står bak, ikke for å følge med på våre egne topper men for å følge med på hvem som spaserer i området.

  8. Jeg leste saken, men jeg er ikke helt overbevist om at dette er noe "farlig" eller noe som skjer på internasjonalt nivå. For alt vi vet kan det jo være en catcher som er satt opp for å spore når farlige personer er i nærheten av historiske/viktige statsbygg - altså at det er våre egne menn som har satt dette opp.

    Tenker selvfølgelig tilbake til 22 Juli. Hvis Breivik hadde hatt en telefon på seg så kunne de kanskje ha sporet ham opp i forkant av hva som skjedde og økt sikkerheten? Jeg tror dette har noe med terrortrusselen vi står ovenfor og at dette bare er for å spore opp kritiske personer som allerede er listet.

     

    Såvidt jeg vet var aldri Breivik en kjent person for politiet - kan hende jeg glemmer meg bort men mener å huske at det var slik de omtalte han. Derfor fikk han gjøre som han ville og planlegge alt.

     

    Alt i alt så blir det vel bare synsing.

  9. Først og fremst må du ha kvittering.

     

    Nummer to så skal man ha likt produkt som det man kjøpte ved fremvisning av kvittering. Altså tilsvarende lik. Prisen spiller egentlig ingen rolle, men i prinsipp kan butikken si at du maks får vare for 750,- loven sier riktignok at du skal ha vare for opptil 1500,-. Ikke la deg bli lurt :)

  10. Jeg liker også Omnithunders forslag. I etterkant er jo dette det du faktisk ser etter.

     

    Jeg har også vært inne på forskjellige tanker rundt slikt, som feks. sonos og lignende oppsett hvor jeg kan velge høytalere. Men endte til slutt opp med et superenkelt soundbar system som fungerer utrolig lett og hvor jeg styrer lyd på tv fjernkontroll, telefon, nettbrett eller pc/mac. Pioneer ser ut som et knallkjøp mtp på prisen der original pris ligger på rundt 3495,-.

     

    Det er ditt valg, uansett hvilket valg du kjører så blir du nok fornøyd :)

     

    Mtp bt: Det er dårligere kvalitet enn f.eks cd/dvd/bluray - spørs bare hva du selv har for krav. Jeg merker ikke forskjellen (jeg er ingen lydfreak heller :) )

×
×
  • Opprett ny...