Gå til innhold

nominell

Medlemmer
  • Innlegg

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nominell

  1. Er det noen som er på intervju til trafikkstyrer for øyeblikket? Samboeren min ble kalt inn til intervjuer der, og har fått beskjed om at det blir omtest på noen av testene hun gjorde. Er det flere som har fått beskjed om eller har gjort omtester ifbm trafikkstyrerinntaktet?

  2. Ikke noe poeng å glorifisere dette yrket mer enn nødvendig.

    Sammenligning med T-bane og trikk er reel.

    Om du virkelig ikke har oppfatning over at det er en viktig jobb og sammenligner flere tusen tonn vekt med en trikk på 40-50 tonn så har man ingenting på jernbanen å gjøre, velger man da å ta utdanning igjennom skolen til et cowboyselskap som leter etter billigst og raskest mulig måte med smutthull og mangler så mangler man noe i topplokket.

    • Liker 6
  3. Du får vite det senest 3 mnd før skolestart om jeg ikke tar feil. Varierer veldig hvor lenge man må vente. Norlyset som går i samme klasse som meg (forøverig vet jeg ikke hvem du er utifra kallenavnet men) søkte et halvt år før meg, begge fikk tilbud om å starte i kull sent i 2014, og vi er begge på skolen per dags dato. Jeg søkte i november, bekrefta tilbud på skolen i mars og startet tidlig i mai. Så det kan gå fort, og det kan gå trått.

  4. Ikke tenk så mye at du ikke får plass, har du klart testen så kommer du nesten garantert inn. Noen sier ifra plassen osv. I verste fall må du bare vente en del lengre enn andre eventuelt, men har du fått bekreftelse på at du har klart psykotesten så er det ikke ofte jeg har hørt at folk ikke starter som lokstudent. :thumbup:

  5. Samme system kjørte dem når jeg var på tester, 6 om gangen, men de tar også flere runder i løpet av uka. Jeg var ferdig med testene 6 februar, og fikk vite formelt at jeg hadde kommet inn 14 februar. Dette var til søknadsfrist i november vel og merke, så det var nok en del mindre søkere.

  6. Den var visstnok sendt 04.04, så da må den ha forsvunnet i posten siden jeg ikke har fått noe. De skulle visstnok sende den på mail til meg, men ikke fått noe der heller.

     

    @arco3: vi skal sikkert ikke bruke dem, men tar dem med uansett jeg.

  7. Turnusene er veldig forskjellige, kommer jo helt an på hva du selv er ute etter og hvor du er stasjonert. Nærmeste du kommer er nok Stavanger, der er det ikke så lang ventetid. Men pendling fra Bergen går nok ikke. Vet ikke eksakt åssen turnusene der er, kanskje ukependling går? Men hadde ikke belaget meg på det.

  8. Er ikke et intervju. Det er en samtale for at de skal fortelle deg hva du går til og hva som kreves av deg, som det står i mailen.

     

    Plassen din er garantert uansett, er ikke noe de kan ta fra deg. Men om de mener du ikke egner deg selv om du sto testene så kan de fraråde deg fra å begynne. Men om du selv mener du er en oppegående person som ikke har noe å være bekymra over, så er den dagen bare en dag hvor de forteller deg hva du går til.

×
×
  • Opprett ny...