Gå til innhold

The Beast

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The Beast

  1. Argh!! Har nå kommet til Abbatoir .. på slutten, der du skal beskytte de japanske diktatorene + de amerikanske soldatene.. har prøvd sikkert 10 ganger, men neida.. altså en skal drepe grinko, osv. skitt dette er en utrolig irriterende del av spillet. det skal være stealth, men her er det jo full action :sad:

    har dessuten ingen health packs igjen samt halv health fra før.. jippi.. må vel begynne og ta brettet på nytt .. urk.. noen som har en god strategi for og ta grinko + beskytte fangene + ikke dø selv? :smile:

     

     

     

     

     

    Hvis Du stiller deg ved soldatene, og knerter de tre som kommer på den siden, og så bruker en airfoil på grinko (så headshot) så kaster du en granat rett innenfor døren til de japanerne, det vill ta han siste soldatn (men ikke gå for nært, da vil de dø) Misson completed

  2. jeg skjønner ikke hvorfor dere krangler over pc og Xbox, Jeg har en 600 MHz, 128 Mb RAM, TNT 2 Model 64. jeg bruker den til F.eks: HL,CS,MOHAA, og Internett. Og som Jc-g sier: du kan ikke sitte 4 personer på samme pc uten tap av ytelse, DET GÅR IKKE! i motsetning til min Xbox!`hahaha, du trenger bare en dåli pc og Xbox så er ferien reddet! PLAY MORE! (og når det gjelder alt det styret om alder hær, jeg er bare 14 år....kall meg en fjortis....men jeg vet mer om pcer og sånne ting enn mange som skriver hær) Men der er gaske mage smarte folk hær som ikke har insedd at Xbox bruker ikke hele ytelsen sin nå, gå på http://www.bungie.com og les om Halo 2!

  3. På en tv som har 50 hz oppdateres hele bildet 25 ganger i sekunder....pal 60 støttes hovedsakeli i amerika, på grunn av deres strøm system...og egentli har du ikke noe å hente på PAL 60, fordi at du sitter så langt fra tv'n (Jeg gjør det) a du ikke klarer å merke forskjell

×
×
  • Opprett ny...