Gå til innhold

tosk422

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tosk422

  1. Spoiler om "Revenger's Tragedy" på rundt 60% i spillet:

     

     

    Er på Revenger's tragedy ( misson 59,80% inn i spillet.) Når jeg skal ta båten så sprenger den seg selv noen ganger. OG man skal kjøre under et helikopter før så å hoppe opp på det. Når jeg er på tur under helikopteret med båten blir vannet bortig helikopteret og ikonene vises ikke lenegere på mini mapen, helikoptere flyger i superfart bort og misson failed. Dette har skjedd 8 ganger, greier ikke missonen på grunn av BUG! What to do? noen som har opplevd det samme`?

     

     

  2. Hei, det er mange emner om rengjøring av ps3. Jeg har 40gb versonen, og har prøvd "vifte testen." Det sies at dette skal rengjøre ps3en, og at dette er skadelig for CPU en osv. SÅ jeg ringte sony i dag, og fikk vite at dette ikke er noe "vifte test" eller noe en utfører for å rengjøre ps3en.

     

    -Dette er noe en gjør hvis cd-planen sitter fast inni ps3en, mange tror at dette er en slags rengjøring for ps3en siden viftene går for fullt.

     

    Men er dette skadelig for ps3en?

     

    - Nei, det er det ikke.

     

    Hvordan skal en rengjøre sin playstation for støv da?

     

    -Man kan bruke en støvsuger, og støvsuge inn i hullene hvor viftene befinner seg.

     

    Er ikke dette skadelig for playstationen?

     

    - Nei det er det ikke, men man burde ikke ha støvsugeren på full effekt, ha den på den minst mulige effekten.

     

    Jeg ville ha vært forsiktig med å støvsuge min playstation, selv om dette er noe sony hevder ikke er skadelig. Men jeg tror at hvis en holder det rent rundt playstationen sin, vil ikke dette være noe problem med det første.

     

    Noen som har andre forslag til ha å holde sin playstation ren og fin?

     

    - tar ikke ansvar for om noen ødelegger sin playstation ved å støvsuge den;)-

  3. hmm, rart. Mange hær i forumet har gjordt dette med sin ps3, og har endå ikke sett at noen har klagd på noen skade? Men faen, va jo dumt. Håper bare at ps3en min ikke har tatt skade av det.

     

     

    Noen andre som vet noe som kan gi en indikasjon på skade etter dette?

  4. Men hvorfor i all verden ville de ha lagt inn en slik funksjon hvis den er skadelig for ps3en? Har gjort dette 3 ganger, og ingenting har skjedd. Vil ikke gjøre dette flere ganger, ps3en min fungerer perfekt etter at jeg har gjort dette. Så derfor går jeg ut i fra at min ps3 ikke har hadd noen skade av dette? Hvis noe skulle skje når dette utføres får en noe igjenn på garantien? Hvordan vil jeg eventuelt oppdage diverse skader?

  5. Bildet fryser i noen sekunder for så å fungere, det "lagger" også noen ganger. Jeg har 40gb versonen. Noen flere som opplever det samme som meg, som har samme verson? Men går sterkt ut i fra at det er noe feil med spillet?

     

    På min 40 gb har bildet frøset litt, men det går over etter 2-10 sek.. :S Har dog bare skjedd 2-3 ganger. :)

     

    Samme som skjer med meg, men "lagger" spillet noen ganger hos deg?

  6. PSN: XDamage

     

    Har ikke gledet meg så mye til noe siden jeg var liten og gledet

    meg til julaften. Er helt sykt hvor mye jeg gleder meg til GTA IV nå.

    Har bevisst unngått spoilers de siste par ukene, så det blir nok mange

    overraskelser. :D

     

    Har bestillt Special Edition fra Amazon, så jeg får det nok ikke

    før torsdag eller fredag, og blir nok en god del single player før jeg

    hopper inn i multi. ;) Vi burde lage en Gamer.no klan eller noe?

     

    JA! Det hadde blitt fett!

  7. Når jeg spiller CoD4 multiplayer - split screen så låser loadingen seg før den har nådd halvveis. Noen som har oppledv det samme? Omså er det noe feil med spillet eller playstationen min? Har aldri oppledv noe lignende med andre spill. Opplever også når jeg skal spille online, og jeg trykker start game, så står det downloading game settings, og ingen ting skjer.

  8. Hentet hardisken min i dag på postkontoret. Fulgte alle stegene i denne "oppskrifta" gikk som en drøm:D Eneste jeg var litt usikker på var om skrujernet mitt ville passe. Jeg prøvde først veldig forsiktig å få ut den blå skruen, slutselig løsnet denne. Skrivene satt ikke hardt på, tok de forsiktig av med et vanlig skrujern. :new_woot:

    Men når jeg så på systeminfo stod det at jeg hadde 202gb/237gb(eller noe) Selv etter at jeg hadde formatert den. Regner med at det skal være slik?

×
×
  • Opprett ny...