Gå til innhold

Chiwas

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chiwas

  1. En personlig gave vil nok i alle fall schmelte madammen... :thumbs:

    Med personlig mener jeg noe som du vet hun liker; ny bok av en favorittforfatter, en (med 1000 kr; omså 3 cd'er) cd, niiiiiice undertøy, parfyme slår aldri feil (men kjøp en parfyme du VET hun liker. Å kjøpe parfyme på lykke og fromme kan slå feil ut), smykker kanskje? En ring/øredobber (sett) ....valget er egentlig uendelig. Særlig når du har et raust budsjett.

     

    Good luck :D

  2. Katta vår har en sær vane i at han MÅ være med meg på toalettet. Hvis døra er igjen og han ikke kommer seg inn sitter han utenfor og mjauer no inni granskauen. For naboene høres det vel ut som vi tar livet av katta.... Vel, så jeg må sørge for at døra er såpass at han kommer seg inn...

     

    Vel inn hopper han oppå søppelbøtta ved siden av doen og der sitter han og...tja, glaner. Han maler, "prater" og kiler meg på skinka med værhårene. Rare katta hehe... Anyways, vel ferdig (jeg ja) så titter han nedi toalettet og når jeg drar i flush'en bruker han å "daske" etter vannet.

  3. Jeg er oppvokst med katt og samtlige katter har vi kastrert (vi har bestandig hatt gutter) når de var rundt 8-9 mndr. Altså før de ble kjønnsmodne. Hvordan kan man "ødeleggge" noe som aldri har vært der..?

     

    Monsen vår er 4 år snart, innekatt, og han er veldig fornøyd med livet sitt. Noen ganger får han "tulltak" og springer som en tulling rundt om i huset. Vi har ledd litt og sagt at han springer etter (pusiene) men vet ikke helt hvorfor han gjør det :D

     

    Kastrerer man mons som er 3 år gammel, som har vært ute og løpt etter pusiene...DA kan man snakke om ødeleggelse av livskvalitet ;)

×
×
  • Opprett ny...