Gå til innhold

HMX

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HMX

  1. Har hatt Casio EZ-40 Exlim som jeg ble svært misfornøyd med... Jeg syntes dette kameraet var dårlig, med tanke på biledstøy og at det var utrolig vanskelig å ta et skarpt bilde. Jeg følte på en måte at grunnen til uskarpe bilder, kom av at jeg ikke klarte å holde kameraet i ro... Nå har jeg solgt kameraet og er på leting etter et nytt kamera i ca samme størrelse.

     

    Finnes det noen kameraer som gir skarpe bilder, uten at jeg må sette det på et stativ?

     

    Tar i mot forslag med takk..

     

    PS.. Maks sum jeg har tenkt å legge i et kamera er 4000kr

  2. Jeg kjøpte et D-Link PCI adapter (DWL-G520) (108Mbps) og en (DI-624) Xtreme G 2,4Ghz Wireless Router.

     

    Etter at jeg monterte PCI kortet i pc'n har pc'n fått en tendens til å fryse etter ca 30min. Den stopper helt opp og lar meg bare få se det samme bildet på skjermen. Jeg får ikke rørt på musa, jeg får ikke gjordt noen ting.

     

    Dette er strengt talt veldig irriterende!

     

    Noen forslag?? :hmm:

  3. Fikk problemer med pc'n når jeg scanna computern med ad-aware. Plutselig stoppet pc'n å virke. Jeg prøvde å starte på ny, men skjærmbildet frøys med en gang jeg fikk se bios start up screen.

     

    Det stod " CMOS Checksum Error " Hva skal jeg gjøre?

  4. Jeg har en AMD XP 3000 tempen på prosessoren ligger på ca 47C, men når jeg kjører et krevende spill så er det stopp. Får en bluescreen og på under et sek så har pc'en restarta seg. E dette normalt? jeg trodde tempen kunne være mere en 50C på cpu en. Vifta skal klare å kjøle xp3200. Hva er feil? Er det tempen eller windows? :(

  5. Å la døra være åpen er det bilggste. :wink:

     

    Men når jeg har en kjøler som skal støtte AMD XP 3200+ så er det litt teit.

     

    Fabrikanten til kjøleren heter (Cooler Master) og navnet på kjøleren er (CP5-8JD1F-ØL). Den lever ikke opp til målene sine tydeligvis. :-?

×
×
  • Opprett ny...