Gå til innhold

chberge

Medlemmer
  • Innlegg

    1 191
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chberge

  1. Heisann! Jeg driver og ser etter noen litt billigere "proff-radioer" for bruk i Norge, men blir veldig usikker på regelverk med tanke på frekvenser og sendestyrke. Noen som kan fortelle meg om følgende er good to go for bruk i Norge uten konsesjon?

     

    http://www.lightinthebox.com/no/baofeng-bf-9700-senderen-uhf400-520mhz-stor-rekkevidde-walkie-talkie-mest-makt-8w-stoev-og-vanntett_p4913855.html 

     

    http://www.lightinthebox.com/no/baofeng-bf-888s-uhf-fm-transceiver-hoey-belysning-lommelykt-walkie-talkie_p4913861.html

     

    Takker for raske svar!

  2. Nå har jeg rettet horisonten litt: http://www.flickr.com/photos/chberge/4226723830/

     

    @Ingardj: Takk for responsen. Når det gjelder hva du mener med tanke på fokus på enten himmel eller vei så har himmelen ca 1/3 av komposisjonen, mens veien har 2/3, så for meg faller naturlig blikket på veien. Men fint med flere synspunkter på det. Er jo veien jeg helst vil ha i fokus. Hva bildekvaliteten angår henger det sammen med at bildet ble tatt med et gammelt kompaktkamera siden speilrefleksen min ble ødelagt bare et par dager ut i ferien der borte.

  3. Ikke godt å si, ville undersøkt på TalkMore sine nettsider først da hvis du skal fortsette å bruke TalkMore. Prisen på iPhone 3GS avhenger mest av hvilke abbonoment du skal ha, og litt mindre av hvor du kjøper. Totalprisene pleier å ende opp på ca det samme.

  4. Er det det at jeg ikke har lagt bildet inn som vedlegg som er grunnen til at du sier jeg burde lese reglene, eller det at jeg svarte på responsen? For når det gjelder den litt skjeve horisonten er jeg klar over den, men syntes kanskje at siden den er såpass lite skjev som den er at den er med på å skape bevegelse i bildet.

  5. Idag var jeg innom en fotobutikk her i Bergen og fikk holde og se på begge modellene. Inntrykkene jeg sitter igjen med er at D90 er ganske tungt og litt større enn 500D som er lettere og mindre. Men begge sitter også godt i hånden. D90 igjen har to "scrolle-hjul" til bruk ved stilling av blender osv, mens Canon bare har et. Igjen har Canon egen knapp for video-opptak, mens på D90 må man inn i menyen. Canon har også bedre video (full HD, 1080P) mot Nikons 720P. Så føler at dette er et veldig vankselig valg, men jeg akkurat nå heller jeg litt mot Canon EOS 500.

     

    Noen flere innspill på hvilket av de to kameraene jeg bør gå for?

  6. Som tittelen sier, jeg er på jakt etter et speilreflekskamera. Slik det er nå står valget mellom Nikon D90 og et Canon EOS 500D. Hvilket er "best"? Jeg vet at det er utrolig vanskelig å svare på det, men gjerne prøv :) I så fall, hvilket kamera er å anbefale?

     

    Kameraet vil bli brukt til fotografering av det meste egentlig, både innendørs og utendørs. Videofunksjonen som begge kameraene har vil også bli brukt, men bare til små klipp, jeg har videokamera som brukes til lengre klipp.

     

    Takk for alle svar!

  7. Hei,

     

    husker for et par år siden når jeg reiste på bilferie nedover Europa at jeg fant fram til hvilke operatører som var billigst med Telenor i hvert land og jeg valgte manuelt den operatøren hele veien nedover i Europa. I morgen reiser jeg til London, og skulle gjerne funnet ut hvilken operatør som er billigst å bruke sammen med Telenor der. Men jeg klarer ikke å finne noe lignendene som jeg fant den gangen.

     

    Noen som har en løsning på problemet mitt?

×
×
  • Opprett ny...