Gå til innhold

kriswang

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kriswang

  1. Trommesettet har egne cymbaler plassert høyere oppe enn de tre andre trommene, i motsetning til i Rock Band som bare har fire vanlige trommer.

    Trommene i Rock Band var som å slå på 4 plater. Dessuten var selve måten trommene fungerte på ganske ulogisk i forhold til hvordan man egentlig spiller.

     

    Ser her at GH har cymbaler. Håper det gjør at det føles mer som å spille ekte trommer? :)

     

    Uten å ha prøvd trommesettet så tror jeg ikke du kommer bort ifra at det føles ut som du slår på annet enn plastikk, men cymbalene hjelper en del på realismen vil jeg tro. Nå går det også an å kjøpe cymbaler til Rock Band 2 kittet som du kobler til. Så hvis man har rock band kittet og ikke vil kjøpe nytt er jo dette et bra alternativ. Ihvertfall det jeg skal benytte av meg. Det er opptil 3 cymbaler ved siden av. En for gul, en for blå, en for grønn. Men man kan kjøpe bare en også hvis det er det man vil

  2. Gleder meg til å teste det ut! men tror ikke det holder mål mot Rock Band 2, ihvertfall ikke for min del. Ut ifra det jeg har sett så virker det ikke så imponerende, men det har jo en del kule sanger osv. Men Rock Band 2 syns jeg er et ekstremt godt spill i tillegg til at jeg har alle sangene fra Rock Band 1 der inne + noen hundre downloads.

     

    Stort pluss at alle instrumenter funker på tvers av spillene. Eneste grunnen til at jeg skal ha GH:WT :)

  3. Lurte på det samme selv. Men google hadde svaret på 2 sec

     

    http://www.fakeplasticrock.com/2008/07/16/...ock-band-drums/

     

    Den vil gjøre om notecharten hvis du har plugget inn Rock Band trommene, fra 5 til 4 drums.

     

    WT settet har også et par kule funksjoner, du kan f.eks. plugge inn et elektrisk trommesett, eller plugge inn pedal nummer to for dobbeltpedaler :D

     

    Fett. Doble trommepedaler må has.Venter nok med innkjøp av trommer til GH:WT kommer. De ser sinnsyke ut med de to cymbalene. Lurer på om de er kompatible med RB2 ? Spiller RB nå, og liker det veldig godt. Mange fete sanger.

     

     

    De skal det så vidt jeg vet.. Hvordan det skal fungere aner jeg ikke! Spiller du RB med gitar da eller? xbox eller ps3?

  4. 10 måneder er brutalt. Jeg er glad jeg har PS3 og har hatt Rock Band siden januar. Rock Band 2 kommer til meg om under en måned. Det fine med RB2 er også at man kan importere alle sangene fra enern. Så sammen med DLC, låter fra RB1 og RB2 får man et ganske heftig bibliotek av sanger! (jeg har brukt litt penger på DLC og vil ha godt over 300 sanger når jeg stapper inn RB2 plata :p )

     

    Er spent på om GH:WT leverer sakene like bra, er vel ingen ting som tyder på at de ikke skal det! Lurer imidlertid litt på hvordan trommene skal fungere på tvers av spillene, siden GH trommene har 3 trommer + 2 cymbaler = 5 ting å slå på. Mens RB trommene har 4 pads. Har hørt rykter om at man kan kjøpe en ekstern cymbal til RB som vil løse problemet. Men aner ikke om dette stemmer

  5. Hei !

     

    Jeg prøver å plukke meg ut en bærbar PC som skal kunne dra alle dagens spill. Men for og være ærlig vet jeg ikke helt hvor jeg skal starte.

     

    Lurte på om det er noen som har noe erfaring med hvilke merker etc. som levere gode gaming pc er, eller om noen har en anbefaling eller to og komme med.

     

    Setter pris på all hjelp!

  6. Hey!

     

    Jeg er en av de småfrustrerte norske guitar hero fansa som fortsatt venter på norsk psn store update. Det begynner og bli en god stund siden USA, og spesielt xbox 360 fikk nedlastbart innhold. Mitt spørsmål er, tror dere at det kommer til og bli samme regla med rock band? at xbox 360 brukere vil få nedlastbart innhold mange uker før ps3 brukerne? Og er det ikke sånn at xbox 360 marketplace er worldwide, men det mener jeg at hvis noe blir utgitt i USA så blir det utgitt her også likt. PS3 store liker jo veldig og gjøre forskjell på folk etter hvor man bor mener jeg.

     

    Hvis det blir samme greine med rock band som GH3 til nå, så blir det nok en box på meg etter jul gitt.

×
×
  • Opprett ny...