Gå til innhold

Bervalump

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bervalump

  1. Har 2 ssd'r i maskinen min atm,stasjonær ofc. Men fremdeles så merker jeg opptil flere ulemper med det enn de som er lista her.

     

    Gaming disken min blir "borte" i utforskern. En restart må til for at den skal være tilgjengelig igjen,så ikke all verden det.

     

    Det som virkelig plager meg er at systemdisken min til tider fryser hele systemet.

    Harddisk lampa lyser konstant, får ikke lukket programmer og pcn vil rett og slett ikke skru seg av, med mindre jeg forcer en shutdown.

    Forferdelig kjedelig, får når windows har boota opp igjen, så er alt av instillinger i skype,steam,utorrent (ikke no ulovlig,såklart) osv osv, har nullstilt seg. Så må jeg "sette opp maskina" på nytt.

     

    Dette skjer ikke hver dag, men ett par ganger i mnd kanskje. Irriterende og frustrerende hver gang det skjer.

    Selv om ting går grisefort fra oppstart til loadetid på spill, så må jeg si jeg savner stabiliteten med en snurredisk...

     

     

  2. Fy fader å mye folk whiner! Det er jo utalige mange timer med underholdning tilgjengelig, å man betaler 2 cola og 1 potetgull pose i mnd. Pokker. Hadde med glede betalt det dobbelte med samme utvalg. Greit, det er ikke alt jeg vil ha der, meeeen.. Det skaffes på andre måter, noe som jeg vil tro gjelder på samtlige her. Så stop whining. Det går i den rette retningen og vær Glad for at noen gidder å ta seg bryet med å gjøre det.

     

    Er det så vanskelig å la oss fjerne teksten?

    De har jo ikke tekster i USA...

    og ja, vi gidder ikke betale for et uferdig produkt og nei, det går i feil retning når de skal tvinge oss til å lese undertekster

     

    og HBO will sende mer enn bare HBO serier, noen timer etter at de er sendt på TV i USA, og ikke flere måneder/år som netflix

     

    Akkurat det med tekster skal jeg være enig i. Å det var det eneste argumentet du hadde for å ikke betale 79 kroner i mnd for en tjeneste som er Genial!

     

    Tro meg, gleder meg til HBO kommer, å det kommer til å bli Awesome! Blir derimot litt anderledes når samme firma har laget serien though, når det kommer til relesase osv.

     

    Har fremdeles veldig stor tro på Netflix. Har faktisk brukt det opptil flere ganger alt i dag.

    Om jeg ikke skulle finne serien jeg vil se på hos noen av de, så har man.. Vel, du vet. Cloudbay etc.

     

    Syntes fremdeles det er opptil flere steg i riktig retning. Om Film og tv selskapene klarer å få huet sitt ut av ræva og innse at det er ett stor marked for VoD's, så kan dette bli veldig bra!

    • Liker 1
  3. Fy fader å mye folk whiner! Det er jo utalige mange timer med underholdning tilgjengelig, å man betaler 2 cola og 1 potetgull pose i mnd. Pokker. Hadde med glede betalt det dobbelte med samme utvalg. Greit, det er ikke alt jeg vil ha der, meeeen.. Det skaffes på andre måter, noe som jeg vil tro gjelder på samtlige her.

     

    Så stop whining. Det går i den rette retningen og vær Glad for at noen gidder å ta seg bryet med å gjøre det.

    • Liker 1
  4. Ok.. Så har kjøpt meg ny pc. Plugga ut den gamle og inn med den nye. ALt virka fint helt til jeg kom i windows.. Viste seg at tastaturet ikke funka. Sjekka drivere osv, å alt var i orden (kan legge til at det funka i bios) Prøvde usb til ps2 adapter og det funka ikke. Fikk så låne ett ps2 keyboard (som jeg bruker nå) å det funker. Noen som har anelse om hva det kan være? Har prøvd å google litt, men fant bare xp ting der :/

     

    Har ett https://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=594807 hovedkort sånn tilfelle noen lurte. Har ingen anelse om biosen er oppdatert, meen om den fungere i bios, så skulle den da fungere i windows å?! Eller tar jeg helt feil?

     

    Takker og bukker for alle svar hvertfall. Ps2 keyboardet er greit, men fy å jeg savner Waven min

  5. Fikk i dag mitt nye LG anlegg og er igrunn veldig fornøyd med pakka.

     

    Ifølge http://www.netonnet.no/art/lyd-og-musikk/hjemmekino/51-hjemmekinosystem/med-blu-ray/lg-hb905pa/128293.4949/

    så har den wifi. Etter å rota litt rundt i menyen på spilleren OG i instruksjonsboka så står det absolut ingenting om noe wifi.

     

    Noen som har dette anlegget? Som evnt kan gi meg noen tips til hvordan man får det? Evnt en wifi dongel som er kompatibel med den?

     

    Takker og bukker for alle svar :)

  6. Jeg vil tro at du har vært uheldig med ditt eksemplar av c702. Jeg har solgt haugevis av denne telefonen, og har faktisk ikke hatt en eneste en inne til service ennå. Det er mer enn jeg kan si om mange andre telefoner. Det virker på symptomene på telefonen din at det er noe feil med firmwaren på telefonen. Dette er forholdsvis enkelt å fikse ved en oppdatering. (Har du gammelt SIM kort? Dette kan i så fall ødelegge FW)

     

    Telefonen har vært inne 1 gang på service. De fant ikke noe feil med den, men de la inn den nyeste firmwaren. Brukte telefonen omtrent i en uke, så var det pån igjen. Det at den lå og lada var nok til å utløse "loopen"

     

    Bruker ihvertfall ett telenor simkort som er litt over 1 år gammelt, selv om jeg har mine tvil om at det er det som er problemet. Det fungerer utmerket på min gode gamle K800..

     

    C702 ser veldig bra ut på papiret, noe som var grunnen til at jeg kjøpte den, men skuffelsen ble veldig stor når jeg først begynte å trykke på den. Telefoner som er trege som sirup er rett og slett ikke min greie (får holde med treg pc)

    Så jeg kan ikke anbefale denne til noen. Rett og slett for dårlig hardware i telefonen..

  7. Har en C702 selv, har eid den i godt og vel 1 måned, mens mesteparten av tiden har den vært på verksted/ikke mulig og bruke.

     

    Som det har blitt nevnt tidligere, telefonen går i en "bootloop" av en eller anna merkelig grunn til tider. Den gir seg ikke før batteriet blir tatt ut.

     

    Telefonen er Veeeeldig treg i bruk. Navigere i menyer uten noe mp3 spiller på er på grensa til hva en burde forlange av en ny telefon i dag (min mening)

    Om du bruker mp3 spilleren når du skal gjøre noe med telefonen så er den rett og slett Ubrukelig.

     

    Så mitt tips til deg er Styr unna C702. Sony Ericsson kan Mye Mye bedre enn det..

     

    Lykke til i valget av mobil :)

  8. ikke uvanlig at vista skaper problemer nei.

     

    jeg går ut i fra at komplett bygde maskina for deg, så føre du begynner å tukle inni den så kontakt de for råd.

     

    Det stemmer at den kom ferdig bygd fra komplett ja. Det med å tukle inne i pcen er for sent, da det har blitt montert ny cpu kjøler og en ekstra hd.

     

    Skal kontakte de å. Går ut ifra at det ikke er ett "unikt problem" det jeg har

  9. hvordan er det med opppdaterte drivere ellers i maskina?

     

    lenge sia du har formatert?

     

    sjekk håndboka til hk for feilkoder når det gjelder pipinga til speakeren.

     

    Fikk pcen fra komplett.no for under 2 uker siden så går utifra at det andre er oppdatert.

    Samme gjelder med formatering å.

     

    Skal ta en titt i håndboka til hovedkortet. Har aldri hatt noe problem med Nvidia drivere før, så lurer litt på om kanskje Vista'n er litt vrang.

     

    Takk for raskt svar forresten :)

  10. Hei.

    Har nå altså problem med å legge inn nvidia drivere til mitt skjermkort (XFX GeForce 8800GTS Fatal1ty 320MB GDDR3)

    Når jeg spiller WoW og Lost Planet så er det ikke uvanlig at jeg får blåskjerm, noe en blir vandt med når en kjører windows.

    PC-en restarter og når jeg valget om å finne ut årsaken til kræsjen så sier windows at det er skjermkortet. Legg inn nye drivere får jeg beskjed om da.

    Laster ned de nye driverne og prøver å installere de. Midt i prossesen så blir skjermen helt svart og pc speakeren piper ca 1 gang hvert 30. sekund.

    Har prøvd å la den stå og gå i 10 minutter,men fremdeles svart skjerm. Det er noe aktivitet for jeg hører harddisken og ser arbeidslampa blinker ganske så mye.

    Har prøvd både med Nvidia sine drivere og XFX sine drivere med samme resultat.

     

    For øyeblikket så er driverne fra 28.10.2007 Driverversjon 7.15.11.6904

    Kjører Vista premium home edition

     

    Noen som kan ha noe løsning på hva det kan være? Det Kan være tempraturen som gjør det, men bruker Rivatuner og stilller opp GPU vifta til 100% når jeg spiller..

     

    Takker og bukker for alle svar

×
×
  • Opprett ny...