Gå til innhold

AneMona

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AneMona

  1. Har ikke gjort noe med telefonen selv nei. Har sendt mail til eplehuset, og satser på at de kan gi meg et svar på hva jeg har krav på ;-) Forstod det slik at jeg forsatt har reklamasjonsrett hvertfall.. Problemet er at om jeg må sende inn telefonen, og de har den inne i 2-3 mnd for å bare skifte ut "home-knappen" med en annen vet jeg ikke om det er verdt det engang..

    Kan bare fortsette å henvise til forbrukerkjøpsloven. Det kommer jo litt an på hvordan du har lagt frem problemet for dem. Det står at du skal gi beskjed om mangelen innen rimelig tid. Om det er gjort må selgeren avhjelpe deg enten ved reperasjon eller omlevering. Det står jo også at avhjelpen ikke skal føre til ulempe for deg som forbruker så tror ikke de vil bruke så lang tid som du forespeiler her. Du må bare henvise dem til lovverket. Jeg mener jo at det er verdt å vente dersom det er slik at du mener feilen ikke er selvforskyldt. Du snakker tross alt om et produkt som kostet rundt 4-5000 kroner. I dag koster billigste iPhone 2890.-
  2. Hei!

    Kjøpte min iPhone 4 i romjulen for 2 år siden straks, og har i over 1 år levd med at "home-knappen" ikke fungerer. Har brukt en slik erstatningsknapp som er i touch.

    Uansett, hører at jeg har garanti opp til 2 år, og vurderer derfor å få dette fikset før denne forsvinner om 1 mnd ca. Men når jeg logger meg innpå apple.no står det at mine garantier er utløpt, og de krever 299,- for at jeg skal få snakke med det på telefon...? What the fuck liksom.

     

    Har jeg garanti enda, og er den knappen alene en garantisak? Telefonen er helt fin utenom den, og har bare etpar minimale riper.

    Det er jo slik at du har 1 år garanti på dette produktet. Det er hva Apple vil gi. Utenom dette gjelder reklamasjonsretten. Den er for enkelte produkter to år og for produkter som er ment å vare i mer enn to år gjelder reklamasjonsretten i fem år, herunder kommer mobiltelefoner.

    Men om det er slik at du selv har fikset på telefonen er jeg usikker på om du i det hele tatt kommer noen vei.....Kan bare henvise til forbrukerkjøpsloven: http://www.lovdata.n...21-034-006.html

  3. En annen artig sak er å se hvor mange som misliker iPhone, men stadig er butikker og nettbutikker utsolgt.

    men 5 telefoner i hylla pr mobil, så skal det ikke mange interesserte til før dem går tom...

     

    Jeg leser: Jeg liker ikke iPhone, men skal ha den.

    Virkelig saklig! Sitter du hjemme og tror det kom 5 telefoner til Norge?

    nei, det jeg mistenker er at apple bevisst har sendt ut ca 5 mobiler til hver butikk eller tilsvarende, noe som fort fører til overskifter om utsolgt i media og inntrykk av at det er større etterspørsel en det nødvendigvis er (hadde dem sendt ut 100 til hver butikk, og det kom meldinger om utsolgt og køer så hadde jeg sett grunn til å skrive om det).

     

    apple har en informasjonskontroll som ikke ligner noe annet. Mens en får veldig spesifikke tall rundt salg hos hp eller dell så er apple veldig forsiktig med sine opplysninger. I beste fall får en totalsalg innen en gruppe produkter (mac, ipod, iphone)...

     

    Ja, misforstå meg rett. Det jeg mener er at det skapes unødig blest rundt iPhone. Jeg skal selv ha den nye iPhonen, men av erfaring fra tidligere modell, gidda jeg ikke en gang prøve å skaffe meg en første dagen.

    Når det gjelder Apple, har markedsføringa dems bestandig forbauset meg. Det er akkurat som vi skal være lovprist Apple. De lar vente på seg og vi venter....

    Salget fortsetter fremover og jeg er forberedt på ventetid.

  4. En annen artig sak er å se hvor mange som misliker iPhone, men stadig er butikker og nettbutikker utsolgt.

    men 5 telefoner i hylla pr mobil, så skal det ikke mange interesserte til før dem går tom...

     

    Jeg leser: Jeg liker ikke iPhone, men skal ha den.

    Virkelig saklig! Sitter du hjemme og tror det kom 5 telefoner til Norge?

  5. Vites det om denne får samme type skjerm som Arena? Arena's skjerm blir så vidt jeg har forstått av samme teknologi som iPhone sin. Det er en unik skjerm å jobbe med og ønsker ikke annet. Det er en sann befrielse å slippe med pekepenner, plekter, skohorn og firtomsspiker for å skrive og navigere i menyer.

     

    Dessuten har jeg forstått at mange har slitt med oppstripet og svake skjermer på f.eks HTC sine modeller da det er plastskjerm. Syns det er litt dårlig at folk som betaler så pass mye for en telefon at skjermen blir stripete etter kort tids bruk med styluser som følger med og er ment til bruk på skjermen.

     

    Ellers syns jeg denne telefonen så lekker ut og er imponert over mange av lanseringene som her kommet. Jeg gleder meg til å få se og prøve noen av disse telefonene.

  6. Ooaow!

     

    Det må jeg si! En større oppdatering? Ja det er mulig, men jeg ser fremdeles ikke at de klarer å levere de mest grunnleggende funksjoner.

     

    Her sitter jeg med en iPhone som fremdeles etter den nye versjonen ikke kan videresende SMS. Og heller ikke klippe og lime tekst. Så vidt jeg har forstått var vel Apple først ute med klipp og lim? Så klarer de ikke levere det i iPhone?

     

    Nei, greitt at telefonen er enkel å bruke og har en nydelig skjerm, men begynner virkelig å savne grunnleggende funksjoner som nevnt ovenfor. Vurderer smartphone igjen og da kanskje Windowsmobil. Syns Nokia også har hatt tørketid i utviklinga! Har hatt utall Nokiatelefoner, men der er heller ikke stort nytt lenger.

     

    Hva skjer'a?!?

  7. Jeg har bestandig vært mer enn gjennomsnitlig Nokiafan, men er etterhvert blitt mer og mer skuffet over Nokia. Må si meg enig med Poe. Det skjer lite grensesprengende. Ei stund kunne man glede seg til nylanseringene, men nå??!! For hver telefon eller som i det siste, 6-7 i slengen, er alt likt det gamle. Bare litt nye farger og det triste serie 40 grensesnittet. Ikke skjer det noe revolusjonerende med serie 60 heller. Blir jo spennende å se 5800 da.

    Ellers ser alt ut til å kunne tilbys for ei krone + kontantkort!

    Nei våkne opp designere og utviklere i Nokia før dere også blir oppsagt!!! Konkurrentene lanserer jo spennende nyheter i hytt og pine!!

  8. Angående diskusjoner om karaktersetting og kritikk av hverandre i dette forumet så har også jeg stusset på karaktersetting og anbefalinger.

     

    Men jeg mener nå at det er viktig å få poengtert at testene og anbefalingene er gjort ut fra subjektive oppfatninger. At Amobil eller mannen i gata anbefaler en mobiltelefon skulle være irrelevant. Det vil uansett bli opp til meg eller deg å vurdere om telefonen er bra eller ikke, har de egenskapene du er ute etter etc.

    Selv leser jeg tester fra forskjellige sider før jeg vurderer en telefon og til syvende og sist er det min egen oppfatning som teller.

     

    Jeg mener allikevel Amobil skal være forsiktig med å anbefale et produkt. Mange stoler på slike og kan ende opp i store skuffelser. Men at Amobil gir sin karakter mener jeg er greitt. Karakteren belyser ut fra det jeg forstår negative og positive oppfatninger ved ett produkt. Slik som batteritid, lyd, skjerm, taster for å nevne noe.

     

    Konklusjonene i testene burde vært mer nøytrale og mer som en oppsummering hvor det ikke kommer frem at dette er en "må ha faktor" eller "ikke gå for denne"...

     

    Når det gjelder anbefalinger syns jeg det heller skulle vært henvist til forum hvor man diskuterer enkelte telefonmodeller, dele erfaringer, tips og så videre, noe som i stor grad blir gjort. Jeg selv har i alle fall stort utbytte av dette.

     

    Når det gjelder bugs etc. så er dette vanskelig. Har hatt utallige mobiltelefoner, mest Nokia, og bugs kunne først vist seg etter lang tids bruk. Etter f.w oppdateringer har det fulgt med nye bugs...

     

     

    Vet ikke om jeg er helt på jordet her men jeg tror Amobil både tåler og takler kritikk. Det er kritikk man lærer av og blir gode av, og det går an å diskutere alle saker, men på en fornuftig måte. Skjønner at folk kritiserer og er kritisk. Gjør det og er det selv, og tar mot kritikk.

     

    Skjønner dette ble langt og kjedelig men mente jeg måtte få det med....

  9. Ser fake ut -- hvorfor er det et S40-screenshot på skjermen (S60 har ikke tre softkey-valg), mens tastaturet har den S60-menytast (sirkulære blå piler/bokser)?

     

    En ny N-serie telefon vil garantert ha S60.

    Satt og så på denne og lurer på om vi endelig skal få se "S60 3d Edition Feature Pack 2" i de nye NSeriene. Skjermbildene er nok ikke serie 40!

    Bare se her http://www.mobile-review.com/review/nokia-s60-fp2-en.shtml

  10. Joda, du får Norsk språk igjen...

     

    Bare forandre produktkode tilbake til vanlig 6630 igjen det, for av en eller annen merkelig grunn så er FW-versjonen på den som skal være ME, og den vanlige den samme...?

     

    Når du så kjører NSU, velger du bare reinstaller FW! :)

    Takker for kjapt svar! :)

    Jeg skal prøve dette med en gang.

    Bare det at firmwaren jeg hadde var 6.03.08 og nå er det 6.03.40.

    Skal teste så får du tilbakemelding

  11. Perfect Ododoo! :thumbup:

    Hei.

    Jeg er ny i forumet her og ønsker å si hei til alle sammen! Dette er et supert forum, og jeg har funnet mange svar på ting jeg har lurt på. Fortsett med godt arbeid og gode råd!

    Nå er jeg imidlertid havnet i et dilemma jeg ikke finner svar på og må nå spørre....

    Jeg har en gammel Nokia 6630, som har funka godt bestandig, antakelig en av de beste telefonene jeg har hatt, og det er mange....

    Nok om det. Jeg prøvde å legge inn ME firmware på den, Scandinavisk, men der ikke norsk språk, ikke på noen av alternativene.

    Dette vil vel si at jeg aldri får mer norsk språk på telefonen da det ikke går an å nedgradere igjen?

×
×
  • Opprett ny...