Gå til innhold

Asbmor

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Asbmor

  1. Det er nok ingen iphone eiere som med hånden på hjerte kan si de har den beste telefonen på markedet. De blir slått i alle ledd vær gang. Jeg syntes det var et nytt lavmål da iPhone 5S fikk terningkast 6 og dermed kåret til den klart beste iPhonen. Men skal Android eller Windows Phone (min favoritt) ta marked må de tilby å selge telefoner med gavekort på de respektive markedene så iPhone eierene ikke trenger å betale for apper de har på iPhonen sin. Om dette skjer vil vi se et ras i salgstallene til Apple og de vil være tilbake der de hører hjemme som er merkelig kuriositet noen få inngrodde personer bruker.

  2. Endelig noen som tar opp ballen.

    Jeg har de siste dagen tatt opp min gamle Nokia N9, og kjenner at jeg savner disse mindre telefonene. Min Lumia 1020 er egentlig litt stor, og 1520 som er på vei er sammen med andre phablets praktisk ubrukelige for min del. Jeg vil se flere av disse små og gode telefonene. Om man vil ha en max 4,3" telefon i dag er det dårlige telefoner hos de fleste merkene. Dette kan være starten på det neste racet i mobil verdenen, eller rettere sagt restarten. Det er jo et paradoks at når vi kuttet ut tastene på telefonene så vokste de voldsomt og unødvendig.

  3. Hvorfor er alle så opptatt av hvor rask telefonen er og hvor bra kameraet er?? Hjelper vel lite med at dette er det beste i klassen hvis lydkvaliteten under samtale og deknings forhold ikke holder mål? Sliter daglig med at folk jeg snakker med detter ut pga dårlig dekning. Fler og fler klager på at telefonene ikke har like bra dekning som før. Hvorfor omtales aldri slikt i tester???

    Hadde en Lumia 920 som jeg måtte kegge til side og kjøpte meg da en HTC One. Sist nevnte er en smule bedre på dekningen her hos meg men heller ikke den er bra nok. En gammel Nokia telefon er minst dobbelt så bra....

     

    De som tester telefoner må også se på dekning og lydkvalitet under samtale, uten det så er testen SVÆRT mangelfull!!!

    Jeg opplever svært ofte å ha bedre dekning på min 1020 en iPhoner, men også bedre en Samsunger og HTC. Spesielt morsomt er det at jeg er den eneste på kontoret som kan sitte ved pulten å snakke i telefonen med god dekning:)

    • Liker 1
  4. Jeg var på Elkjøp i går for å kjøpe en 1020 i bursdagsgave til kona.. men ombestemte meg når jeg fikk tatt litt på den.

    Ikke høy WAF på den der. Jeg synes den rett og slett var stygg. Klumpete og stor. Synes også skjermen var liten i forhold til størrelsen. Det er ikke like fin og tynn ramme på som f.eks Galaxy S4 eller iPhone 5.

    Det er nesten som designet er flere år bak i tid.

    Telefonen er sikkert kjempebra den, men utseendet teller også. Og jeg tror ikke jeg hadde blitt glad selv om jeg hadde fått en sånn "murstein" i gave :)

    Veldig synd, for hun bruker telefonen veldig mye til å ta bilder. Dessuten hadde jeg veldig lyst å introdusere henne for Windows-plattformen.

    Så nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Kanskje en Nexus 5, siden det er Android hun er vant med å bruke uansett.

    Hva med 925? den har den vanlige og kjedelige skjønnheten folk ikke skjønner til vil bli lei av selv om de liker den akkurat nå. Det eneste jeg håper du gjør er å kjøpe noe annet en de kjedelige hvite og sorte.

    Jeg har Gul 1020 og jeg kan love deg den vekker oppmerksomhet når jeg legger den på møtebordet sammen med de kjedelige frukt telefonene og plast eventyrene fra øst asia.

    • Liker 1
  5. Når det kommer til 1020 så vil jeg si at jeg står ganske sikkert i at den eneste grunnen til at folk er intresert i denne mobilen er pga kameraet. - Resten er sekundært.

     

    Jeg har 808, og den er ypperlig på dekning og signalkvalitet, men jeg kjøpte den i hovedsak pga kameraet.

     

    Dårlig dekning kan ha mange årsaker, spesielt så er høyere belastning på nettene og flere mobiler = mer radiostøy antageligvis hovedårsakene.

    Det er heller ikke prioritert like høyt hos produsentene da de fleste land begynner å få ganske godt signal over alt.

    Jeg har tatt steget til 1020 fra 920. Eneste grunnen til dette er at jeg måtte ha en ny telefon, og eneste argumentet vil være kameraet. Mn jeg mener Nokia Lumia har svært mange andre goder som burde være ekstremt attraktive for folk flest. Å skal man ha en WP8 telefon (noe jeg mener alle bør prøve) så er det 1020 og 925 som er toppen (før 1320 og 1520 kommer), men man kan få mye av den samme opplevelsen med alle Lumia, selv den billige 520.

  6. Jeg savner noen apper til WP7, er det noen av dere som vet om eller når de kommer? Jeg ønsker ikke å høre om alternativ til disse med mindre det er noen som virker bedre en orginalene.

    Apper Jeg savner er:

    - Sonos

    - TeamViewer

    - Kindle (hvorfor kommer ikke denne på den norske markedplacen?)

    - KNX kontroller.

    - Rimi+

    - WiFi analyzer (android)

  7. Hei jeg er ny som inn skriver her, men har følt dere siden mars da jeg kjøpte min HTC Mozart. Kjørte med US konto helt til mango oppdateringen kom. Hadde flere applikasjoner på den gamle med US konto. En app jeg savner på den nye norske softwaren min er kindle, jeg hadde jo denne før, men finner den ikke lenger. Hva skyldes dette?

    Andre ting jeg trodde skulle fikses med Mango er foreksempel +47 problemet, Jeg må lagre alle nummer dobbelt opp med og uten +47. Hvorfor dette? og Hva kan jeg gjøre med det?

     

    Andre ting jeg håper blir bedre når jeg kjøper Lumia 800 er ting jeg savner fra min gamle N8. Som bedre kamera, HTC kamera suger.

    Håper også windows føyer seg litt etter Nokia, de har tross alt en mye større fanskare en windows har hatt. Jeg tenker på Profiler, den enkle accessen til ting gjennom å trykke på batteri indikatoren (N8)

  8. Jeg er enig i at det skulle eksistert 15,4" atom baserte nett-pc'er (JA nett-pc er et konstruert ord, men alle ord er konstruert, nett-pc var et enkelt synonym for små, hendige maskiner med enkel program vare rettet mot nett bruk)

    Jeg er bare redd dette tar helt knekken på markedet for de små maskinene. Jeg tråler nå butikker for å finne de siste 9" maskinene, jeg syntes disse var mye mer hendige og mobile n noen av de ny syl-tynne 10 - 11 - 12" maskinene. Jeg vil se en 9" med høyere oppløsning og bedre batteri tid. Da Asus Eee 901 kom sommeren 2008 med Atom N270 gav den meg over 8 timers nettbruk.

    Jeg vil ikke noen til livs av det som selger. Men det finnes et marked for oss som mener fotavtrykket på maskinen er viktigere en tykkelsen.

    På fly, tog, buss og bil er en 9" med tykkelser over 3cm mye mer hendigere en en 1cm 13 tommer.

    Jeg drømmer om en 9" med 1366x768 oppløsning, ny atom 330 prosessor og GForce skjermkort (Nett-pc asus n10j har allerede nesten denne kombinasjonen, men er litt for stor i sålen.) en slik maskin skulle lett ha 10 timer batteri. Ja det er jo en annen ting de nye maskinene sliter med. P.g.a så tynn konstruksjon må de dytte batteri over hele maskinen, for uten begrenset batteri plass gir dette ingen mulighet til å ta ut batteriet for å spare det når du er koblet til nett-strøm.

     

    Nei gi meg tilbake den bærbare nett-pc'en min, så kan du fortsette med de flyttbare 15" maskinene.

×
×
  • Opprett ny...