Gå til innhold

Holtuz

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Holtuz

  1. Vi må jo også huske på at idretter som er i store i Norge, vil være relativt små i andre land. Og definitivt visa versa. Selvom vi ser på for eksempel aking som en "nisjeidrett", er dette en stor idrett i de resterende landene, og like stor ære i å vinne de som alle andre.

     

    Er forsåvidt enig i at det begynner å bli litt VEL mye, og det er fortsatt prat om å utvide det yttligere. Men vi må huske på at Norge er ett lite land, og hvordan vi oppfatter ting, har verden ofte et helt annet syn på.

  2. Jeg forstår godt at enkelte tenker over slike spørsmål, men i mine øyne er de spørsmålene du så sårt trenger svar på egentlig ganske irrelevante i henhold til menneskeheten. Er det ikke det som skjer akkurat nå som er det relevante?

     

    Min ideologi er at vår eksistens bare er her - også forsvinner den med årenes løp. Hva som da skjer etterpå, eller hvorfor vi i det heletatt er her virker for meg relativt uinteressant, samtidig som det også er en interessant tanke for førnøyelsens skyld. Uansett vil ikke svarene forandre på noe.

  3. Jeg ville gått for Pinnacle Studio 11. Når denne blir for lett ville jeg gått videre til Sony Vegas, som et relativt enkelt program, men som åpner for mye gøy for de som ønsker å ta det steget videre. Enkel og avansert redigering som ikke helt tar steget opp mot Premiere-stadiet.

     

    Hvorfor Pinnacle? Hvorfor ikke gå rett på Sony Vegas, evt. Sony Vegas Movie Studio?

     

    Fordi Pinnacle er mye lettere i første omgang. Erfaringsmessig kan det være lurt å teste ut dette, og lære seg grunnleggende ting før man går over i Vegas, som faktisk er en god del vanskeligere. Selvfølgelig kan du gå rett på sistenevnte, om man har litt kunnskaper skulle det være null problem.

×
×
  • Opprett ny...