Gå til innhold

Ruste

Medlemmer
  • Innlegg

    181
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ruste

  1. Ok, dere som synes at det var helt greit anmeldelse av Gamer.

     

    Vis jeg hadde anmeldt Gears of War 2 og sagt at Bioshock har bedre og mer personelig historie, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots har mer episke scener, Resistance 2 har bedre action og derfor trekke ned Gears of War 2. Dere skjønner hva jeg mener, les anmeldelsen en gang til, den er rett og slett dårlig!

  2. HAHAHA. Jeg måtte registrere meg bare for å svare på denne anmeldelsen. Er dette fasiten som Gamer.no ansetter folk etter, ja da er det jammen håp for enhver person med et tastatur. Greit at man liker en konsoll/spill bedre enn et annet men vær så snill og slutt og anmeld hvis du ikke klarer å skille de tingene.

     

    Det er tydelig at gamer.no ikke er en seriøs aktør innen spill. Sier ikke at KZ2 nødvendigvis er 10/10, men 6/10?? Evner du virkelig ikke Marius å se at spillet er bra selv om det er på PS3? Er du virkelig så blåst bort på 360 at du ikke makter å gjennomføre en anmeldelse på en seriøs og skikkelig måte? Har du noe (og resten av dere) noe personlig i mot PS3? Frykter du for dine "helter" i gears, halo og slikt såpass mye at du må bruke din posisjon som anmelder til å sverte Sony og PS3??

     

    Et ønske til Marius: Slutt som anmelder. Vær så snill

    Et ønske til Gamer.no: Ihvertfall prøv å ha anmeldere som er uavhengig av konsoll. Denne anmeldelsen og lignende gjør kun at dere fremtrer som useriøse!

     

     

    OG til slutt, hvordan er det mulig at det skiller så mye fra denne anmeldelsen og "ALLE" andre på nettet???

     

    Kunne ikke sagt det bedre selv!

  3. Jada, du kan gi spillet den karakteren du mener, du er en spillanmelder, og jeg tulla litt med at du kun liker microsoft produkter, du er jo tross alt en anmelder i kanskje den beste norske anmeldelse siden. Men jeg kan ikke skjønne at du har spilt dette spillet, jeg ble "blown away" etter kun første magasin, og det var ikke bare pågrunn av grafikken, lydbildet og atmosfæren var noe som var overalt jeg har opplevd.

     

    Etter å ha spilt gjennom spillet tre ganger ser jeg at spillet er veldig bra, ikke perfekt,men det er ikke noe 6 av 10. Det er akkurat som om at du har satt deg ned med dette spillet uten noe lyst til å spille det, la meg stille deg et spørsmål, hvorfor har lagde du en anmeldelse der du ikke nevner de gode tingene i spillet,kun de negative, synes du det er bra.

     

    Jeg siterer meg selv med et par eksempler, alle mer eller mindre viktige elementer i et skytespill:

     

    "En ting som ingen kan ta fra spillet, er at til tross for at omgivelsene kanskje ikke er de mest interessante, er det teknisk sett et meget pent spill. Detaljgraden er høy og det glir relativt godt til tross for at mye skjer på skjermen samtidig."

     

    "Videre er våpenfysikken god og tilfredsstillende."

     

    "Hvis du kombinerer en ganske god våpenmodell med et godt dekningssystem, gjør dette at Killzone 2 isolert sett presterer godt på skytebanen. Dekningssystemet minner om det vi finner i Gears of War-spillene, men det er utformet litt mer subtilt, og hindrer dermed for mye administrativ informasjonsflyt i skjermbildet."

     

    "Dekningssystemet er effektivt og ofte ditt beste våpen i kampen mot Helghast-soldatene. Deres kunstige intelligens er tidvis ganske sofistikert, og det å storme rett på dem vil med all sannsynlighet skaffe deg en kiste før du får noen medalje."

     

    "Noe jeg liker spesielt godt er at de forskjellige rundene har mange ulike delmål som man jobber med i en viss tid av gangen – nesten som Enemy Territory: Quake Wars. Dette gjør at man skaper en dynamikk som balanserer spillet bedre, for selv et lag som konstant hamrer ned det andre må reorganisere seg når oppdraget endres, og da er muligheten for maktovertakelse stor."

     

    Joda, greit du har skrevet en "perfekt" anmeldelse! Klapp, klapp!

     

    *Fjern Gamer.no fra favoritt listen på It Explorer*

  4. La meg få begynne med å presisere et par ting:

     

    - Jeg begynner å bli ganske lei av å hele tiden må benekte at vi favoriserer en konsoll foran noen andre. Jeg bryr meg katta om konsollen heter Playstation 3, Xbox 360, Wii eller Gizmondo. Det eneste som betyr noe for meg, er om spillet jeg spiller er morsomt eller ikke.

     

    - Dette er ikke en anmeldelse som er laget "for å gå mot strømmen". Det er en anmeldelse som er laget for å fortelle dere som lesere hva jeg syntes om spillet etter mine timer med det. Anmeldelsen forelå klar samtidig som alle andre fikk publisere den i går, men ble ikke publisert før i dag grunnet den noe stressede situasjonen vi befinner oss i.

     

    - En anmeldelse er en subjektiv oppfatning av et spill. Denne omtalen omhandler hva JEG synes om Killzone 2. At jeg ikke ble mektig imponert betyr ikke at ingen andre ikke blir det.

     

    Er det mulig av Gamer.no?

     

    Dette her er den mest useriøse anmeldelsen jeg har sett! Hvordan kan et betalende firma få penger for å være så useriøse. Dere sier ingenting postitivt om spillet, jeg har spilt selv ettersom at jeg anmelder det for min avis, og jeg mener at spillet er et av de best og mest engasjerende spillene jeg har spilt denne genarasjonen, jeg likte Gears of War 2 også, men det går ann å like Killzone 2 også, imotsettning til deg.

     

    Har noen eksempler og komme med:

     

    - Hvorfor bruker du en hel anmeldelse på og skrive om ting du mener er bedre i Halo 3 og Gears 2, er det ikke Killzone 2 du skal anmelde?

     

    Gears of War 2, Halo 3, Enemy Territory: Quake Wars, Haze, Call of Duty 4: Modern Warfare brukes alle som sammenligningseksempler, for å klargjøre hva jeg synes andre gjør bedre/dårligere enn Killzone 2. Jeg bruker mer enn nok spalteplass til å konkretisere akkurat hva som er galt med spillet.

     

    - Man ser med en gang at du er ute etter å kritisere dette spillet, og det er noe du klarer.

     

    Du sier at du selv er spillanmelder. Da bør du selv vite at det er ingenting jeg heller vil enn at et spill skal "blow me away" slik at jeg får en fantastisk dag på jobb hver eneste dag. Hvis et spill kjeder meg, er det min jobb å fortelle at det gjør nettopp det.

     

    - Du sier ikke en ting positivt om spillet, og når du nevner noe som er bra så skriver du om noe som er dårlig i samme setning. Hvorfor nevner du ikke den strålende tog banen, med motion blur, røyeffekter, og detaljer overalt, eller åpningsscenen, strålende kampenen, når du angriper Helgast på en skjult område, med angripene snipere.

     

    - Dere har ikke på et tidspunkt nevnt grafikken, lyden, atmosfæren, den utrolige engasjerende multiplayeren.

     

    Her må jeg nok arrestere deg litt. Jeg skriver ganske klart at spillet ser pent ut flere plasser. Men det at et spill har gode røykeffekter, detaljgrad og så videre, gjør det ikke automatisk til et bra spill.

     

    - Du kritiserer dem for å ikke ha noe spesielt nyskapende, men hva er feil med det? Uncharted lånte av nesten alle spill, det var et strålende spill for det. Og jeg mener likevel at spillet er nyskapende, first-person cover system, ekte clan support, betting system.

     

    Jeg kan gi deg svært mange eksempler på gode spill som låner mye av andre, og Uncharted er ett av dem. Hvis du ser litt nøyere etter, ser du kanskje at det ikke er noen spesiell krass kritikk av manglende nyskapning. Dette er en tross alt en "space marine"-shooter. FPCS er vel ikke akkurat nyskapende, og clan support og betting system har vel ganske liten innvirkning for meg som spiller. Det er vel heller ingen som vet nøyaktig hvordan det fungerer?

     

    Jeg skjønner at du elsker Microsoft sine spill, men da burde du gi spillet til noen som kan anmelde dette spillet da uten å refere til de fleste spillene på markedet. Håper du som har skrevet anmeldelsen svarer på kommentaren min.

     

    At du som spillanmelder kan sitte der å påstå at jeg prioriterer en utgiver foran noen andre blir banalt og umodent. Som del av denne bransjen må du vel si deg enig med at det er ingenting du heller vil enn å spille svært gode spill hele tiden. Hva skulle være min motivasjon for å mislike 33% av spillmarkedet? At konsollen har et annet navn? Tenk deg om.

     

    Jada, du kan gi spillet den karakteren du mener, du er en spillanmelder, og jeg tulla litt med at du kun liker microsoft produkter, du er jo tross alt en anmelder i kanskje den beste norske spill siden. Men jeg kan ikke skjønne at du har spilt dette spillet, jeg ble "blown away" etter kun første magasin, og det var ikke bare pågrunn av grafikken, lydbildet og atmosfæren var noe som var så mange skritt over alle andre spill jeg har spilt denne genrasjonen.

     

    Etter å ha spilt gjennom spillet tre ganger ser jeg at spillet er veldig bra, ikke perfekt,men det er ikke noe 6 av 10. Det er akkurat som om at du har satt deg ned med dette spillet uten noe lyst til å spille det, la meg stille deg et spørsmål, hvorfor har lagde du en anmeldelse der du ikke nevner de gode tingene i spillet, kun de negative, synes du det er bra?

  5. Morsomt at folk her inne begynner å hyle over dårlig anmeldelse, over et spill de fleste ikke engang har forsøkt. Gamer klarer alltid å se gjennom hypen som andre sider ikke gjennomskuer.. Leste gjennom gamereactor og spillmagasinet (som alltid kun er postitive til ps3 foresten), og terningkastene virker der for høye iforhold til teksten..

     

    For meg så virker det som om de fleste anmelderne blir tatt med storm i begynnelsen av grafikk lyd osv, og gir bra karakterer utfra det, uten å tenke på at man kanskje blir lei kjapt. Gamereactor ga jo spillet 9/10, men skriver også at man ikke blir engasjert, og at man savner det episke..

     

    Se bare på spill som spore og gta4, fikk strålende kritikker overalt, men folk ble lei etter kort tid..

     

    all ære til gamer for å forsøke å gjennomskue hypen.. Kan godt hende karakteren er feil, at de andre har rett. men uten å ha spilt spillet, så blir det for dumt å begynne hyle her inne.

     

    Jeg har spilt gjennom spillet tre ganger på ulik vanskelighetsgrad, og spilt over 30+ timer i multiplayer betaen, og jeg kan med trygghet si at folk har full rett til å hyle og klage over denne anmeldelsen. Den var rett og slett dårlig.

  6. Men det er så typisk av spillanmeldere å gi karakterer etter hvor stor hype spillet har hatt i forkant av lansering. Heldigvis greier Gamer.no å styre unna ved å gi spillet karakterene det etter min mening fortjener. Ros!

     

     

    Ok, har du spilt spillet, siden du mener at det fortjener en useriøs anmeldelse og en karakter som ikke hører hjemme?

     

    Det er greit at du ikke har en Playstation 3, men selv Lakus som eier en X360 klarer å se at denne anmeldelsen er på jordet, det burde du også istedenfor å rose dem.

  7. Er det mulig av Gamer.no?

     

    Dette her er den mest useriøse anmeldelsen jeg har sett! Hvordan kan et betalende firma få penger for å være så useriøse. Dere sier ingenting postitivt om spillet, jeg har spilt selv ettersom at jeg anmelder det for min avis, og jeg mener at spillet er et av de best og mest engasjerende spillene jeg har spilt denne genarasjonen, jeg likte Gears of War 2 også, men det går ann å like Killzone 2 også, imotsettning til deg.

     

    Har noen eksempler og komme med:

     

    - Hvorfor bruker du en hel anmeldelse på og skrive om ting du mener er bedre i Halo 3 og Gears 2, er det ikke Killzone 2 du skal anmelde?

     

    - Man ser med en gang at du er ute etter å kritisere dette spillet, og det er noe du klarer.

     

    - Du sier ikke en ting positivt om spillet, og når du nevner noe som er bra så skriver du om noe som er dårlig i samme setning. Hvorfor nevner du ikke den strålende tog banen, med motion blur, røyeffekter, og detaljer overalt, eller åpningsscenen, strålende kampenen, når du angriper Helgast på en skjult område, med angripene snipere.

     

    - Dere har ikke på et tidspunkt nevnt grafikken, lyden, atmosfæren, den utrolige engasjerende multiplayeren.

     

    - Du kritiserer dem for å ikke ha noe spesielt nyskapende, men hva er feil med det? Uncharted lånte av nesten alle spill, det var et strålende spill for det. Og jeg mener likevel at spillet er nyskapende, first-person cover system, ekte clan support, betting system.

     

    Jeg skjønner at du elsker Microsoft sine spill, men da burde du gi spillet til noen som kan anmelde dette spillet da uten å refere til de fleste spillene på markedet. Håper du som har skrevet anmeldelsen svarer på kommentaren min.

  8. Det er lurt, kjøpt Playstation 3 forgje uke, sammen med Uncharted og Metal Gear Solid 4, du får en maskin som er stille og kjølig, med gode ekslusive spill med gratis internett som måndlig oppdaterer seg, du får også innebygd Wi-Fi og en av markedets best Blu-Ray spiller.

     

    Prisen kan kanskje være litt dyr, men når du har hatt maskinen et halvt år så er den verdt prisen, og når du har hatt den et år så synes du at det er det beste kjøpet du har gjort.

  9. Sånn ser min sporing ut, noen ide om når den vil ankomme, bor i Fredrikstad?

     

    19.01.09 09.16 REGISTRERT OMLASTINGSTERMINAL 1714 SARPSBORG

    16.01.09 18.31 INNLEVERT POSTTERMINAL 0024 OSLO

     

    Har et annet spørsmål, kan jeg hente pakken den dagen det står at varsel er sendt?

  10. Begynner å bli usikker på om den har blitt sendt, har fått to e-mail fra Elkjøp den første ordrebekreftelse den andre var en kvittering for ordrenummeret, er det meningen at du skal få flere/andre e-mail fra dem?

  11. Hvis du tar Collect@Store kan du kjøpe den hjemmefra og hente den på Elkjøp om to timer.

     

    Btw, det er unødvendig å trippelposte, bruk p_edit.gif-knappen :)

     

    Den funksjonen finnes ikke på det produktet. Har nettopp bestilt en (endelig :new_woot: ) og det var ikke annen løsning enn postpakke til kr. 99,-. Men da blir det iallefall en PS3 til en bra pris :dribble:

     

    Du har ikke peilig på hvor mange dager det tar før du får den?

×
×
  • Opprett ny...