Gå til innhold

lurifax666

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lurifax666

  1. Edit: Der ble den utsolgt før tilbudet begynner, faaaack. Er trikset å bestille "click & collect" og så betale på dagen tilbudet begynner?

     

    Er også ute på jakt nå som det er supertilbud, og har etter x antall timer på reddit og andre fora endt på Sony 55" xh90 

    Noen tanker rundt denne? Kjøper bare ny tv fordi den gamle ble ødelagt, er ikke noe særlig opptatt av ytelse

  2. Det er frustrerende at dette må være så vanskelig å forholde seg til, og det gjør det umulig for det gjengse forbruker å få oversikt. Folk flest forstår ikke engang hva jeg mener når jeg sier usb-c og micro usb, "mener du Samsung lader?....."

    Skrekkeksempelet på dette må vere de latterlig mange klassifiseringene på SD-kort, der det begynner å bli plassbegrensinger for alle logoen på micro-sd kortene

    • Liker 3
  3. Er det noen som vet hvor mye penger Norge bruker på vinteridett?

     

    Sitter og ser på v-cup langrenn stafett, og Norge gruser motstanderne som vanlig. Og jeg tenker, det store apparatet rundt dette må da koste enorme summer? Var det f.eks. ikke allerede i vår at Norge sendte folk til Russland for å begynne å måle snøforholdene til OL(?) (Og de fikk faktisk ikke lov å komme inn).

     

    Eller er alt dette sponsordrevet kanskje?

     

    Misforstå meg ikke, jeg elsker vintersporten, og syns dette er en god investering for Norge. Jeg er sikker på at totalt sett gir dette Norge et samfunnsmessig overskudd, da folk flest nyter godt av dette. Men det hadde vert interessant å se hvor mye det koster.

  4. Hei!

    Blir kjempeglad for allslags innspill ang. aktuelle studiesteder! :)

    Jeg tenker å begynne på samfunnsøkonomi til høsten. men klarer ikke å bestemme meg for hvor jeg vil søke. Vil gå rett på 5-års studium, og det står mellom universitetet i Oslo, Universitetet i Bergen og NTNU. Har hørt fra mange at NTNU er den beste plassen å studere, men det er så sinnsykt langt å reise dit(bor i Sogn og Fjordane).

     

    Så er det noen som vet hvilket universitet som er best av UiB og UiO? Gjerne spesifikt for Samfunnsøkonomi, men kom gjerne med relevante innspill fra andre linjer.

     

    Det ser også ut som om UiB har et litt annet opplegg en UiO? De har hvertfall ulike navn på studiene. Noen som hver hva dette har å si rent praktisk?

  5. 10c løste ingen problemer for meg, jeg gikk lei av falske lovnader fra LG og fikk hevet kjøpet. Har gått over til en SGS2 nå. Det har sine oppsider og det har sine nedsider det også, SGS2 er heller ikke helt problemfri. En bugfree O2X med android 2.3 var det jeg trodde jeg kjøpte, og det er egentlig det jeg ønsker meg. Nå måtte jeg nøye meg med SGS2, den største skuffelsen etter overgang fra LG er byggekvaliteten.

    Kan jeg spør hvordan du fikk hevet kjøpet? :roll:

     

    Det var ikke bare lett, jeg hadde kjøpt telefon på Elkjøp. Etter at patch nok en gang ble utsatt i månedskifte mai/juni så sende jeg en "epost" via skjema til Elkjøp og "reklamerte" på produktet, forklarte problemene jeg hadde hatt og min frustrasjon over LG.

     

    Elkjøp valgte å ikke svare på denne....

     

    Siden jeg egentlig var "glad" i telefon og ikke ønsket meg noen andre så valgte jeg å vente litt.

     

    Jeg var en av de som fikk 10c omgående den ble lagt ut, og når denne ikke løste mine problemer, tok jeg med meg et skriv og besøkte butikken til Elkjøp. Jeg poengterte også at det var lite hensiktsmessig å sende telefon til service da flere har gjordt dette og fått telefon tilbake med samme feil. De som sto i retur avdelingen da kunne ikke gjøre annet enn å sende den inn til service, de hadde ikke fullmakt til noe annet. Jeg bad dem da vennligst overlevere mitt skriv til servicesjefen og be han om å kontakte meg. Personen lovet å gjøre dette og at han skulle ringe meg dagen etter. Nesten 2 uker senere hadde jeg fortsatt ikke hørt noe, da var det på tide med ett nytt besøk.

     

    Denne gangen traff jeg på rett person, en kort innledning i problemet mitt var nok. Han hadde vært borti lignende saker tidligere, og viste også at andre hadde samme problemer, hatt telefon på service og fått den tilbake med samme problemene. Han registrerte en sak på meg, men måtte ha komplett sett i retur, alt som fulgte med telefon, jeg fikk med en service lapp og det skulle bare være å levere den uavhengig av hvem jeg snakket med sammen med komplett telefon.

     

    Når jeg kom tilbake måtte jeg snakke med en annen (en av de som hadde "avvist" meg sist gang). Han sa at jeg kun kunne få ett nytt produkt eller en tilgodelapp, om dette var for å være vanskelig eller hva vet jeg ikke, men det var ikke noe stort problem for meg. Jeg gikk opp og snakket med salgsavdelingen for å sjekke litt hva de hadde av telefoner og hva han kunne si om problmene. Jeg spurte han hva om jeg tar ut en ny LG og den har samme problemet, får jeg hevet kjøpet med en gang da, eller blir det styr med service og sånt omigjen da. Han fortalte at ja, han hadde jo vært borti at det var en del tull med disse LG telefonene, og hvis feilen ble oppdaget innen 7 dager fikk jeg hevet kjøpet, men etter 7 dager måtte den innom service først. På bakgrunn av dette samt LG sine mange brutte lovnader valgte jeg å ikke gi telefon en ny sjanse, jeg orket ikke frustrasjon en gang til.

     

    Jeg jobber innen butikk og service næring selv, så jeg vet litt om hvordan ting fungerer med retur/service o.l. Derfor forholdt jeg meg rolig og saklig i all min kontakt med selger. Personlig erfaring tilsier at det er en fordel frem til ett visst punkt.

     

    PS når jeg var innom Elkjøp noen dager senere så jeg de hadde "ryddesalg" på o2x.

    Tusen takk!!!! :thumbup: Sjelden en får så gode svar nå for tiden!! :new_woot:

  6. Og der hadde jeg min første black screen of death ettter v10c oppdateringen.

    Samsung Galaxy s2 bestilt.

    Faen for en gedigen skuffelse.

    Velkommen i klubben :)

     

    10c løste ingen problemer for meg, jeg gikk lei av falske lovnader fra LG og fikk hevet kjøpet. Har gått over til en SGS2 nå. Det har sine oppsider og det har sine nedsider det også, SGS2 er heller ikke helt problemfri. En bugfree O2X med android 2.3 var det jeg trodde jeg kjøpte, og det er egentlig det jeg ønsker meg. Nå måtte jeg nøye meg med SGS2, den største skuffelsen etter overgang fra LG er byggekvaliteten.

    Kan jeg spør hvordan du fikk hevet kjøpet? :roll:

  7. Er det noen som vet om jeg vil få levert inn telefonen min når jeg har gjort dette???: http://android.modaco.com/content/lg-optimus-2x-2x-modaco-com/335416/nvflash-setup-instructions-drivers-links-active/

    Eller vil de merke at dette ikke er originalt? Fant ikke noen annen måte, for CWM backupen min fungerer ikke. Skal prøve å få byttet inn dette vidunderet.

     

    du kan ta en titt på denne her: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041

    Ja har sett på den der!! :) Men vet ikke hvilken jeg skal velge!

  8. Er det noen som vet om jeg vil få levert inn telefonen min når jeg har gjort dette???: http://android.modaco.com/content/lg-optimus-2x-2x-modaco-com/335416/nvflash-setup-instructions-drivers-links-active/

    Eller vil de merke at dette ikke er originalt? Fant ikke noen annen måte, for CWM backupen min fungerer ikke. Skal prøve å få byttet inn dette vidunderet.

    I utgangspunktet var nok ikke dette smart, men det er jo ikke sikkert de merker det før du er ute av butikken. . . .

    Hvordan merker de det? Hva skal det stå originalt på Basebånd(1035.21_20110405), kernel(2.6.32.9), versjonsnummer(FRG83G) etc.?

    Ser jo ut akkurat ut som vanlig da..

  9. Jeg begynner også å bli mektig lei alle brutte løfter fra LG. Er det noen måte å heve kjøpet på? Produktet lever virkelig ikke opp til lovnadene.

    . . . . . . .

     

    Har prøvd det meste av ROMs der ute.

    I prinsippet kan LG / forhandler slik jeg forstår det kreve å få reparere telefonen tre ganger før det er hjemmel for å heve kjøpet. Men LG sier at det ikke er mulighet for å få telefonen reparert, da feilen ligger i software. Og så lenge den softwaren ikke er tilgjengelig (og heller ikke har noen bekreftet leveransedato!!!), vil jeg mene at det så absolutt er anledning til å heve kjøpet.

     

    Men spørsmålet er hvilke rettigheter du har i forhold til garanti når du har flasha telefonen med uoriginal ROM?

     

    Forundrer meg veldig at LG ikke enkelt kaller inn de defekte telefonene i bytte mot friske for å få "fred i leiren", hvis feilandelen er så lav som LG skal ha det til. . ..

    Takk for bra svar! Skal gå inn på butikken å høre hva de har å si! :)

     

    Har etter mye kaving og stressing klart å legge inn et originalt rom, CWM og root og alt annet er borte. Har fått inntrykk av at nå skulle den gli rett inn på service.

    Hadde faktisk glemt(fortrengt?) hvor fryktelig stock rom er. Programmer kræsjer jo i hytt og pine, og den laggen gjør vondt i øynene..

     

    Lg må jo tro folk er stokk dumme. Det verste er jo at det ser ut som de kommer unna med dette!!!

  10. Jeg begynner også å bli mektig lei alle brutte løfter fra LG. Er det noen måte å heve kjøpet på? Produktet lever virkelig ikke opp til lovnadene.

    Og det HDMI greiene helt ubrukelig, ikke at jeg hadde tenkt å bruke det..

     

    Jeg kan forsåvidt leve med reboots og slikt, siden dette ikkje skjer så ofte. Mitt største problem er derimot at samtalekvaliteten er elendig! Dette gjelder spesielt inn trur jeg, har ofte store problem med å forstå hva folk sier.

    Har prøvd det meste av ROMs der ute. Var mest førnøgd med WGSpoelstra's Gingerbread, men dessverre fungerer ikke LG PC Suite med denne( ja eg var så dum at jeg valgte å lagre kontektene der, og det er jo umulig å flytte de over til Google accounten!!?).

     

    Men, nokon som faktisk har laggt inn igjen stock rom? Klarer ikke å finne ut hvilken jeg skal bruke av alle de som ligger ut på xda!!

     

    Har tatt CWM backup, og kjørte en EXT4 til EXT3 som Paul(AKA frelseren) har lagd, men kom aldri lenger en loadscreen med backupen installert.

     

    Og er det bare jeg som sliter med att batteriet plutselig raser nedover?

  11. Hei! :)

    For eit par veker sidan kjøpte eg meg ny tv : lg 42ld650. Så har eg veldig lyst og koble den til det gamle stereoanlegget som står her, men har ikkje funne ut nokon måte og gjere det på :(

    Stereoanlegget består av diverse kenwood, eg lister opp alt eg ser eg:

    Kenwood av control center C-V750

    Kenwood amplifier M-A300

    Compact disc player D-S300

    så er det 4 "stå høgtalerar" og en center? høgtaler.

    Fant en manual her: http://www.docstoc.com/docs/1300321/Kenwood---C-V750---cv750pdf---Owners-Manual---English

    Men den hjalp meg ikkje stort, er det nokon litt meir kyndige som kan hjelpe meg å finne en måte å koble det her sammen på?

    (Tok ein sjangse igår, og reiste opp på biltema og kjøpte en kabel, var optisk i ein enden, og en slags jack med mystisk rødt lys i andre enden, den passa vertfall ikkje :blush: )

  12. Hei!

    Eg skal på ein fest på torsdag, og der skal vi kle oss ut, temaet er film/eventyr. :fun:

    Så har det seg slik at eg var i Bergen igår, og stakk en tur innom Fretex for moroskyld. Og det fant eg den, en fantastisk stygg rød dressajakke! Så eg bladde opp 60krone og kjøpte den, og håpte at eg skulle finne en karakter som eg kan sei eg kler meg ut som.

     

    Men nei, eg har tenkt og tenkt, og det einaste eg har komt på "star trek". Og det er faktisk heilt uaktuelt! :p

    Så alle forslag mottas med stor glede! :D

  13. Hei!

    Nokon her som kan hjelpe meg å finne nytt kamera?

    Mitt forrige digitalkamera ( Casio ex-z85) som eg var svært fornøgd med, blei nylig ødelagt :(

    (tok det med på en fest for mykje..).

    No må eg kjøpe nytt. Eg tenker å bruke mellom 1000 og 1500 kr. Føler ikkje at det er vits å bruke meir enn det. Tar bare fest og turbilder, ikkje opptatt av å ta fine bilder, er bare for moro/minna sin skyld.

    Har prøvd å leite litt rundt sjølv, men merker at eg ikkje anar kva eg skal sjå etter. Dessuten ser eg at det ligg masse gamle modellar ute, og så føler eg det er mangen modellar som nesten er identiske.

     

    Derfor har eg egentlig bare stilt krav:

    Det må sjå fint/kult/flott ut! Vil ikkje ha noko stygge greier.

     

    Og heilt tilslutt, går det anna å kjøpe et brukbart kamera der eg kan bruke batteriet fra mitt gamle, sånn at eg har 2 batteri å bytte mellom?

     

    Nokon som har forslag til passande kamera?

×
×
  • Opprett ny...