Gå til innhold

IronValley

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IronValley

  1. Man kan også velge hvilke råvarer (sopp, planter osv) som kan brukes til matlaging. Om man vil spare Plump Helmets for dyrking kan det være lurt å ta disse av listen.

     

     

    Det er også greit å huske at brygging lar deg beholde frøene. Ser ut som nyeste oppdateringen kommer ut i dag ;)

     

    Angående systemkrav, så spiser spillet ALL prossesorkraft det kommer over, spillet er ikke kodet for multithreading, (nyeste versjonen har grafikk på egen kjerne), så det er kjekt å la DF ha en egen kjerne for seg selv. Mesteparten av utregningene kommer fra pathfinding, mener å huske at det var rundt 70% fra en logg noen postet. Ellers går det med mye til temperaturrelaterte ting. Så dersom du synes ting går treigt, skru av temperatur i ini filen, og kutt ned på befolkningen/kjeledyr.

     

    Personlig elsker jeg friheten og de små detaljene spillet byr på. Dersom du tar litt tid til å bli kjent med dvergene dine vil du etterhvert kunne se for deg små intriger, historier etc...

     

    Anbefaler å lese Boatmurdered og andre historier på community games forumet. Har en dverg oppkalt etter meg i "Migrursut: Goodness is a choice", anbefaler på det varmeste å lese den tråden. Merkil har utviklet seg til å bli en spennende og morsom fyr ;)

×
×
  • Opprett ny...