Gå til innhold

Swindley

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Swindley

  1. Jeg vurderer å kjøpe denne tlf, men har noen spørsmål før jeg eventuelt gjør det.

     

    Kan hende dette er spurt om før men er ganske mange sider å lete igjennom, så spør her:

     

    - Hørt at det ikke er mulig for Norske brukere å komme og kjøpe apps fra Android Market, er dette nå mulig, evt. når vil dette bli mulig?

    - Hørte også at Swype ikke var satt opp for et norsk tastatur, er dette fikser, evt. når vil dette bli mulig?

     

    Leste også litt igjennom noen sider og kom over ordet roote tlf.. Hva betyr dette? Noe man burde gjøre om man har en slik og hvorfor roote en tlf?

     

    På forhånd takk!

    -Kristian

     

     

    Norsk Swype følger med når du kjøper telefonen i Norge! Ihvertfall gjorde det det med den jeg kjøpte på Elkjøp:)

     

    Jeg har ikke roota min tlf, har ikke hatt behov for det.. Jeg har kjøpt noen applikasjoner, men jeg har gjort det direkte fra produsenters sider, ikke på Market;) Billigere sånn også faktisk!

     

    Men det finnes mange mange tusen gratis fantastiske apps du kan legge inn uansett, det er for det meste noen kule spill jeg har betalt for:)

  2. Hei alle sammen :) har planer om å kjøpe denne tlf, men det virker som om mange har problemer med den. Altså den lagger, skrur seg av og på og generelt ikke fungerer optimalt. Er det jeg som overdriver "problemet" eller er det slik at det kan lønne seg å vente på noe annet? Har planer om å kjøpe en såkalt smart telefon uansett og tenkte det ville lønne seg å kjøpe en av topp modellene. Så hvis jeg kunne ha fått litt hjelp så hadde det vært strålende:)

    Hilsen Kevin

     

     

    Ingen problemer i det hele tatt her, kunne ikke vært med fornøyd! Et av de beste kjøpene jeg har gjort tror jeg:)

     

    Men jeg lurer litt på om noen med problemer har hatt eldre maskinvare, eller evt ikke norsk etc. Dersom man kjøper en tlf idag fra en norsk leverandør tror jeg opplevelsen blir mye bedre (også med norsk skype) enn da tråden ble startet i mars..

    Antar også at android 2.2 legger til flere nye godbiter snart:)

  3. De som har nylig kjøpt sin SGS, hva betalte dere for den, da mener de som har kjøpt den ulåst og inkludere alt frakt.

     

    Betalte 4495,- for min for ca fire uker siden. På Elkjøp, i butikken.

     

     

    Samme her, Elkjøp til 4495,- men bestille på nett:) Elkjøp var klart billigst når jeg kjøpte den.. Ser prisen er på 4690,- der nå som fremdeles er bra..

    Ser også at den koster 4361,- på Pixmania.

    Har bestillt noen ting derfra uten problemer, de virker billigst i 95% av tilfellene, men vistnok har de noen veldig knotete returordninger om noe skulle skje:>

  4. Jeg er fantastisk fornøyd med min Galaxy S!

    Det er uten tvil den beste telefonen jeg noen gang har hatt!

    Skjermen er også helt fantastisk, selv i fullt dagslys og fra alle innsynsvinkler.

     

    Har tidligere knotet litt med en Desire (ikke noen dårlig tlf) og iPhone 3GS/G (heller ikke dårlig, bare litt for lukket og begrenset for min smak) og Galaxy S er helt klart min favoritt.

     

    Har installert kanskje 70+ apps på den uten problemer, samt også kjøpt noen apps.

    Man kan ofte kjøpe apps direkte fra hjemmesider til aktører, som f.eks www.gameloft.com for spill:) Gameloft lager forøvrig noen utrolig imponerende mobilspill, og en pris på 3$ på hjemmesiden er helt klart verdt det!!

     

    Er spent på 2.2 oppdateringen også, synes Android er et fantastik operativsystem med uendelige muligheter for fremtiden!

     

    Ps. Swype er genialt:D For en behagelig og kjapp måte å skrive på!

  5. Hei, har byttet til Galaxy S etter å hatt Xperia X2, og er hittil ganske fornøyd. Har likevel noen ting jeg ikke har funnet ut av i farten, kanskje noen kan gi meg et råd her?

     

    - Den syncer ikke skikkelig mot Exchange. Kalenderen oppdateres når telefonen er koblet til via USB, men ikke via 3G eller Wifi. Epost synces helt fint uansett tilkobling, men altså ikke kalendere. Notater synces ikke i det hele tatt. Dette er rimelig irriterende... Noen som har hatt lignende problemer?

     

    - Finner ingen funksjon for å skru av ringelyden når noen ringer og det ikke passer å ta telefonen. På alle andre telefoner jeg har hatt har dette vært et åpenbart valg, men her finner jeg det ikke. Eller er det jeg som er totalt blind?

     

    - Finner heller ingen snooze-funksjon på vekkerklokka

     

    - Klarer ikke akseptere / avvise møteinkallinger sendt via Exchange.

     

    - Noen som har tips til en god agenda / kalender widget? Jeg ville gjerne hatt en kalender på homescreen med oversikt over de kommende 3 - 4 avtalene. Har brukt Android Agenda Widget, men denne syncer heller ikke skikkelig.

     

    - Vanvittig irriterende at ikke kommategnet ligger på standardtastaturet. Noen som har forslag til et bedre norsk tastatur som funker?

     

     

    Har svar på et par av disse:)

     

    Angående snooze, så kan dette stilles individuelt for hver alarm. Masse andre innstillinger der også, kan til og med stille snooze intervaller, hvor mange ganger det skal være mulig, etc etc.

     

    Ang kalender, anbefaler jeg veldig Pure Grid Widget, men jeg må si at jeg ikke husker helt hvor jeg fant den.. Men den har masse valgmuligheter, og ser og fungerer veldig bra.

    Pure Calendar er også et bra alternativ synes jeg.

     

    Jeg har aktivert swype (som forsåvidt er ganske genialt), og da er komma på standardtastaturet.. Men spørs om det hjelper deg så mye:)

  6.  

     

    Nå er du satanistisk, setter menneskene foran gud i skaperverkets rang. Men fra spøk til revolver; Hvorfor er du så bastant? Litt ydmykhet skader ingen. Feks: Jeg tror menneskene er toppen av skaperverket og jeg tror mennesket er skapt i Guds bilde, nettopp til det formål å ta vare på Guds skaperverk.

     

    Gud er ikke en del av skaperverket. Gud er skaperen av skaperverket.

     

    De fleste i dag er livredd for å tenke selv. De stoler på at "ekspertene" skal fortelle dem hva som er riktig.

    Følgelig er det få som tør å søke selv, tenke over saken og deretter dra sine egne konklusjoner og ta et selvstendig standpunkt.

    Et resultat av dette er bla. lange endeløse diskusjoner om ting som er så åpenlyse at alle burde forstå det.

    Dette virker slik at selv om det legges frem div. dokumentasjon som motbeviser evolusjonsteorien, så vil de fleste overse dem fordi"ekspertene" har fortalt at evolusjonsteorien er riktig.

     

    En annen grunn for at bevisene blir oversett, er at det er veldig få som tør å gå mot strømmen. For de som gjør det blir utsatt for hån, latterliggjøring og ren mobbing. Og de fleste er for feige til å risikere noe slikt, derfor fornekter de heller sannheten selv om de vet med seg selv hva som er sannheten.

     

    Jeg tror ikke bare at mennesket er toppen av skaperverket, jeg vet at det er slik.

    Jeg tror ikke bare at mennesket er skapt i Guds bilde, jeg vet at det er slik.

    Jeg vet også at Gud skapte menneskene bla. for å ta vare på skaperverket.

     

     

    Jeg synes det er morsomt at du nevner mennesker som er redde for å tenke for seg selv, når religion er selve definisjonen på å slippe å tenke selv, og kun tro på ting som blir fortalt.

    Faktisk oppfordrer vitenskapen alle til å tenke selv, sette spørsmålstegn, motbevise teorier og oppsøke kunnskap.

    • Liker 1
  7. Håper ikke jeg blir spamma helt her nå, men dersom noen trenger litt starting hjelp så bare send en ingame mail til Swindley, så skal jeg se hva jeg kan ordne:)

     

    Alltid moro med flere nordmenn i spillet!

     

    Bare å sende en mail om det enten er starting tips, eller om du bare vil bli kjent med flere nordmenn/erfarne folk, eller bare trenger et starting skip eller no:)

     

    Dersom dere er Amarr kan det også være mulighet for å joine corp;)

  8. Savner eve!

    Kjipt at jeg ga bort alt jeg hadde samla opp etter 5 års spilling o.O

    Ga bort 25 skip, de fleste var tech2 battlecruisers og cruisers. Så det blir rett og slett for dyrt å starte igjen :cry:

     

     

    Jeg har gikk bort alt jeg eier og har i spillet 3 ganger, til venner, nå jeg har tatt pause:> Og det er ca 3-6 billioner i cash hver gang.. Men det er egentlig det som er litt artig når jeg begynner å spille igjen, å bygge meg opp igjen, ha et mål å jobbe mot:) Nå skal det sies at spillet belønner de smarte veldig, for det er hundrevis av måter å tjene penger på hvis du er litt smartere enn de fleste, noe jeg liker veldig godt;)

  9. Jeg er universist, jeg tror altså på universismen.

     

    Mitt svar:

     

    I min religion er det en Gud, og alle levende vesener er påvirket av universets lover. Fysikkens lover kan endres, f.eks gjennom sorte hull, men lovene jeg følger inneholder at alle levende vesener skal kjempe for å utvide sin leveplass, sikre bedre omgivelser for sine etterkommere, og bevare faunaen man lever i symbiose med. Min Gud (universet) skylder meg ingenting, og jeg skylder det ingenting, vi er ett. Min Gud er ingen skjeggete jøde fra Midtøsten som blir gretten om jeg tar meg på tissen.

     

    Altet, universet, belønner eller straffer meg utifra valg jeg tar basert på mine evner og omgivelser, ikke noen mytologiske fantasier.

     

     

    Likte faktisk denne posten;)

     

    Men jeg ville bare legge til et uttrykk jeg liker, "Svake mennesker tror på Gud, sterke mennesker tror på seg selv" ;)

  10. Hadde en diskusjon med onkelen min også som forøvrig er veldig kristen. Han sa det abort var en feig løsning og at om man er gammel nok til å ha sex (burde man også være) er man gammel nok til å ta ansvar for ungen. FAEN jeg er så dritlei av at kristendommen skal holde tilbake utviklingen!!!! For 2000 år siden gjorde de det og de holder fortsatt på!

    Abort er drap. Barne drap er primitivt. Kristne er siviliserte.

     

    Spise egg er drap av kyllinger! Runking er massemord!! /ironi

     

    Jeg tror det er altfor mange mennesker som vokser opp som ikke er ønsket, eller hos folk som ikke er skikket til å være foreldre.. Jeg tror abort er bra for samfunnet da man selv kan velge når man er klar, og gi et barn en verdig bra oppvekst hos noen som faktisk ønsker seg barnet.

     

    Verden er overbefolket uansett, og det er altfor mange som ikke burde hatt barn..

     

    Nå er uansett en grunn til at det er satt en grense for når det er lov å ta abort..

  11. Kristne tror at Gud lagte universet.

    Ateister vet ikke hva som lagde universet.

     

    Velg side.

     

     

    Husker et sitat som passer bra her!

     

    Just because you don't know how something works, doesn't mean you're free to fill in the blanks yourself.

     

    For å si noe tilsvarende på norsk.. Bare fordi du ikke kan forklare noe (enda) betyr ikke at du trenger å finne på noen ville fantasiteorier om hvordan dette har skjedd (religion)

     

    Ta f.eks gamle gudetroen i Norge. "Vi vet ikke hva som forårsaker lyn, det må være en mann med en lynhammer der oppe!!"

     

    De fleste idag synes dette er en tåpelig teori. Akkurat som at jeg tror at om en stund kommer folk til å se tilbake på kristendom og annen religion og tenke "haha at vi trodde på det greiene der, det var før vi viste hvordan ting fungerte".

  12. Ang film så mener jeg på å ha lest at filmbransjen ikke er så piratkopiert som musikk. Og at salgstallene faktisk øker for DVD mens den går bare rett ned for musikk.

     

    For min egendel ønsker jeg å ha en god opplevelse når jeg ser film (leid eller kjøpt), rælet du får lasta ned fra the pirate bay har ofte dårlig lyd og bildekvalitet.

    Tja, jeg veit ikke riktig. Sjekka hvor mange som seeda den Michael Jackson-filmen (This Is It), det var over 2 millioner samtidig! Rimelig mange penger man gikk glipp av der...

     

     

    Du tenker feil. Hver eneste person er ikke tapt inntekt. F.eks jeg hadde aldri giddi å betale for den (har heller ikke sett filmen), men kanskje jeg hadde giddi å laste ned og ta en titt og blitt positivt overrasket.

     

    Dessuten er det nok mange av de 2 mill som enten eier filmen eller ender opp med å kjøpe den senere.

     

    2 mill som laster ned noe er bra reklame for filmen. For å finne på noen usaklige tilfeldige tall for å vise et poeng. La oss si at 20% av disse ville kjøpt filmen, men gjør ikke dette pga nedlasning. Det kan like gjerne være 20% som ender opp med å kjøpe den fordi de likte den godt. I dette tilfellet har ikke intektene blitt lavere, du har bare fått massiv reklame for filmen din.

     

    Man kan rett og slett ikke anta at alle som laster ned noe ville kjøpt produktet, eller at ingen som laster ned også kjøper det.

  13. Jeg har endel meninger om dette.

     

    Jeg mener faktisk piratkopiering er bra for bransjen, sett fra forbrukerens synspunkt.

    Jeg mener det setter høyere krav til utvikleren med tanke på kvalitet og innhold.

     

    Jeg selv kan innrømme at jeg piratkopierer veldig mye. Faktisk så laster jeg ned tilnærmet alt jeg kommer over for å teste etc. Dette innebærer spesielt mye obskure spill blant annet som jeg aldri hadde tatt sjansen på å kjøpe/gamble med 400+kr av mine penger.

     

    MEN, jeg kjøper også utrolig mye av spill etc. Ting jeg synes er bra vil jeg gjerne eie, og om f.eks en liten ukjent utvikler lager et spill jeg synes er fantastisk vil jeg gjerne støtte de, samt få oppdateringer etc. Flere kjøp fra min side har vært grunnet piratkopiering i utgangspunktet.

     

    Selvfølgelig kjøper jeg ikke alt jeg kopierer. Noe blir lastet ned, prøvd i 10 min og så forkastet, noe blir kanskje ikke engang prøvd.

    Feilen i måten underholdningsbransjen tenker på er å regne ALL piratkopiering som tapt inntekt. Jeg lover at jeg aldri hadde kjøpt disse spillene på ren gambling og håpet at de var bra, mens derimot bra spill blir belønnet med kjøp, samt også kjøp av alle expansions og oppfølgere.

     

    Dette gjør at utviklere ikke f.eks kan spille på kjente navn og gi ut tilfeldig crap som folk ikke er villige til å betale for. Ta for eksempel spill basert på kjente filmer, mange av disse er elendige, og jeg tror mange utviklere/distributører håper folk kjøper spillet på navn alene, selv om de kanskje tilogmed er klar over at spillet ikke holder høy kvalitet.

     

    Utviklere derimot som gir ut kvalitet og følger opp produktene sine med nedlastninger, oppdateringer etc får flere betalende kunder, mens de som masseproduserer skit mister kunder.

     

    Dette er BRA for forbrukere.

     

    Faktisk er det flere xbox 360 spill jeg har vært nysgjerrig på, og har litt lyst på, men jeg gidder ikke betale 500kr for å finne ut at det ikke var no for meg, så jeg lar være å kjøpe..

     

    Nå kan man også legge til at mye innen spill er overpriset, spesielt i Norge, men det er en helt annen diskusjon..

    Et annet tidligere nevnt argument er at ting rett og slett kommer for tregt til Norge, og man ikke er interessert i å vente i flere mnd på noe man vil ha nå.

    At bransjen også trenger bedre distribusjonskanaler på f.eks kjøp av serier etc er også et viktig poeng. (ikke begrens f.eks at noe kun vises/selges i USA. Om en nordmann vil kjøpe en amerikansk serie eller en app i android market, la folk få lov til det, ikke nekt å ta imot folks penger, da er piratkopiering det eneste valget!)

     

     

    Ting som steam, xbox live market og ting som gjør det enkelt for forbrukeren å kjøpe ting er et steg i riktig retning. Gjerne også demoer slik at folk faktisk kan prøve ting før de gir ut sine surt tjente penger. Vanskelige DRM sperrer og begresninger på produkter er også utrolig dumt. Alt som gjør det vanskeligere eller mer ubeleilig for forbukeren må tones ned.

     

    Konklusjonen i denne lange posten er at jeg støtter piratkopiering, fordi det tvinger bransjen til å utvikle bra løsninger for forbrukere, samt levere en høyere kvalitet. Piratkopiering av et produkt er også ofte bra reklame, f.eks Spore solgte utrolig bra, og var et av det mest piratkopierte spillet når det kom.

  14. Gah, hver gang jeg ser EVE Online client på en PC Gamer DVD får jeg lyst å spille..men så tenker jeg på den satans skill traininga og den totale forvirringen, pluss at jeg bruker 3 timer på å lese guides for hver time ingame, at jeg dropper det igjen.

     

    Jeg har aldri holdt ut en hel 14 day trial engang.

     

     

    Ikke alle som takler det:P (sjekk bilde;)

     

    http://farm4.static.flickr.com/3088/2335016192_6003c39c4c.jpg

  15. Poster tilfelle du ikke er klar over det, men Transport Tycoon Deluxe her relativt nylig blitt gitt ut igjen som Open Transport Tycoon Deluxe, med litt oppdatert grafikk og nye funksjoner, ikke minst multiplayer!

     

    Så hvis du likte originale TTD, så anbefales dette sterkt å lastes ned gratis fra www.openttd.org :)

    Trenger ikke engang originalspillet lenger, bare last ned den lille fila derfra:)

  16. 9.95? Ikke verst. Men det er jo egentlig bare for den første måneden da.

     

    Etter det er det 15 Dollar/måned, med mindre du kjøper 3/6 eller 12 måneders subscription.

     

     

    Men uansett, 100kr mnd for masse underholdning er jo ikke akkurat mye:)

     

    Om man skal spille spillet eller ikke burde avhenge om man liker det, ikke om det koster en hundrelapp i mnd eller ikke:P Heller betale litt for kvalitetsspill synes jeg da..

     

    Spillets mangel på struktur er forsåvidt både spillets svakhet og styrke mener jeg da, man har uendelige muligheter, universet er utrolig stort og det finnes masse gøy å finne på. Problemet er bare at ingen holder hånden din gjennom spillet og du selv må ta initiativ til å finne på ting, noe som kan føre til at man logger på og bare "hmm, hva gjør jeg nå?".

     

    Anbefaler forsåvidt folk som er nye å starte med litt lvl 1 missions. Combat er morsomt i spillet, og du får en grei innføring i hvordan det funker for f.eks senere pvp eller lvl 4 missions eller 10/10 complexes etc, som kan være en veldig morsom måte å tjene penger på med et par venner senere:)

     

    Anbefaler ikke mining, da jeg synes det var kjedelig, men for all del, det kan jo være artig for noen;)

     

    Ellers er det som sagt hundrevis av andre måter å tjene penger på, produksjon eller kjøp og salg er veldig moro hvis du har en liten industrialist i deg, og en bra måte å tjene gode penger på:)

     

     

    Dette ble en lang post, bare kjeder meg på jobb og følte for å skrive litt generelt tilfelle noen leser dette og er nysgjerrig på EVE:)

×
×
  • Opprett ny...