Gå til innhold

CuriosGeorge

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CuriosGeorge

  1. Leter etter en gammel norsk film, er nok fra rundt 60 tallet, mener å huske den var i sort/hvitt.

     

    Den handler om 2 bygder som ikke kan der de som bor ikke kan fordra hverandre, også har det blitt arrangert et ski vm eller ol, der det er en deltager fra det stedet som deltar. De 2 bygdene krangler til slutt noe veldig om hvem av bygdene han ski løperen bor i, for begge stedene skal arrangere velkomstkomitè når han kommer hjem og begge bygdene mener han er en "navn på en som bor i den bygda".

     

    Husker også at alle ble samlet i huset til han ene der de satt å hørte på radioen når ski løpet gikk, og så ble det dårlig signal og en måtte opp på taket å fikse antenna.

     

    Noen som vet ?

  2. TV2 Hjelper Deg tar som regel veldig solide saker. Denne er ikke så solid i mine øyne.

     

    Er ikke min hensikt å sette firmaet i dårlig lys i media. Alt jeg vil er at de heller skal gi meg avskjed på et annet grunnlag enn slik de har gjort.

    Jeg ønsker å kunne søke jobb i fremtiden hvor jeg kan bruke de som referanse, uten at ordet "underslag" blir nevnt.

     

    Som dere kanskje har lagt merke til så har jeg verken nevnt bedriftens navn eller lagt ut navn på noen personer. Dere som skriver hvor dum i hodet jeg er burde sette dere litt mer inn i hvilken type bedrift dette er. Jeg er ikke alene om en slik sak. Det har vært flere som har opplevd liknende saker hos ledelsen, hvor de tråkker de ansatte ned slik at de slutter av seg selv.

    Onkelen til min samboer var bla. en av de som har opplevd noe slik. Han jobber der fortsatt etter heftige diskusjoner med sjefen.

    Andre tilfeller som har oppstått der: Sønnen til produksjonssjefen fikk lønnsforhøyelse etter kun å ha jobbet der en sommer. Etter lønnspålegget lå han 5 kr over de som hadde jobbet der i flere år.

    Et annet tilfelle er sønnen til en annen som har "respekt" i bedriften. Han har vært en slask, ødelegger og generelt en som gir F i jobben. De har hatt han på kontoret utallige ganger for å strekke ham opp, men det hjelper ikke. Har pratet med ham og sagt at han må ta det med ro når han feks. kjører gaffeltruck (han tar ikke hensyn til noe og durer inn i vegger og maskiner uten å bry seg). Får bare et flir med at "Jeg gir meg fan".

     

    Så, prøv å sett et bilde av hvordan bedriften drives. Er det trynefaktor eller er det rettferdighet som praktiseres?

     

     

    Det er ikke en vernet bedrift ?

     

    Og du mener ikke på ramme alvor at du håper på å kunne bruke de som referanse ved en senere anledning, tror du da at du får gode skussmål av de?

  3. Jeg har selv firmatelefon, og forsto rimelig hva som var greit og ikke greit uten at noen behøvde å fortelle meg det. Sier nesten seg selv at man holder seg til moderat bruk når jobben betaler private samtaler man har.

     

    Hvorfor sa du ikke bare i fra om at du hadde overført penger til din samboers telefon til ledelsen, og ba de trekke deg den summen i lønn?

     

    Åssen skal de vite at du ikke bare har bløffa dem og overført penger til din samboer som igjen har solgt sin ringetid til andre og gitt pengene til deg?

     

    At du i det hele tatt ikke spurte hva reglene var for firmatelefonen virker helt sløvt for meg, men du gir jo uansett ikke inntrykk av å ville sette deg inn i det når du "tror pengene blir trukket fra skatten".

     

    Jeg var for en uke siden i utlandet i 8 dager i privat ærend, det ble en del telefon og sms hjem, så når jeg kom tilbake satte jeg meg ned og skreiv en mail til økonomiansvarlig at det som sant var hadde blitt litt ringing og at han da bare måtte trekke meg det som trengtes. Noe trekk ble det ikke, men viser man at man er klar over situasjonen i forkant og ikke prøver å utnytte en gode man har fått så går det som regel greit, er bare snakk om å bruke sunn fornuft.

     

    Jeg vil rett å slett si at du her har begått en skikkelig blemme, ubevist eller ikke, og jeg vil tro din gamle arbeidsplass sitter på mer kapital enn deg og kan kjøre denne saken gjennom de instanser som er for å ruinere deg.

     

    Eneste tips jeg kan komme med, er at du sier du kommer til å ringe alle landets aviser om denne saken om det blir rettsak, at du kommer til å gjøre absolut hva det skulle være for å få det ut i media, at du skal hvertfall få noen aviser til å skrive om det, og da kanskje få din gamle arbeidsplass til å vurdere hva de taper mest på, dårlig publisitet eller å gi deg noen måneder med lønn i ryggsekken på vei ut.

  4. Finner ingenting om digital trykkeri lønn på nettet,kun vanlig trykkeri, så spør her.

     

    Hva tjener du som jobber på digital trykkeri?

     

    Beskriv gjerne dine arbeidsoppgaver,om du har relevant utdannelse du bruker i ditt daglige arbeide,arbeidstider,grunnlønn uten overtid og gjerne overtidsbetingelsene.

     

    Takk på forhånd :)

×
×
  • Opprett ny...