Gå til innhold

Kakestykke

Medlemmer
  • Innlegg

    758
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kakestykke

  1. Angående sex er vel stillingsforholdet slik:

    1262297777_9a43a81d28.jpg?v=0

    m.m. man hacker seg inn på kvinnen med PUA-metoder.

     

    Skjønte ikke det der. Men vet at kvinnen spiser opp mannen etter sex.

     

    De har like ofte lyst. Men menn ser på kvinner som bytte. Damer ser på menn som selgere.

     

     

    kva er egentlig poenget med den tråden her? det virker jo egentlig at du allerede har bestemt deg for kva som er rett og gale, og korleis ting er.

     

    Det er lov å ha en mening når man diskuterer.

  2. men er det fordi hun ikke har lysst finnes det hjelpemidler ute på markedet

     

    En plastdukke er ikke det samme.

     

    Syns det er noe som ikke stemmer her, ja. Hun vil ikke gi han sex, har alltid hatt inntrykket av det skal være noe begge to vil. Kanskje de trenger å piffe opp sex livet før mannen begynner å se etter andre alternativer? Uansett så er jeg enig med Solefald, det er opp til kona om det er greit eller ikke.

     

    Det er noe begge skal ville, ja, men det har nå blitt slik at mannen er den som alltid har lyst mens kvinnen kan være litt mer restriktiv, bruke sex som belønning osv. Ganske smart, men samtidig dårlig gjort.

     

    Hvis kona ikke ønsker å ha sex med mannen, synes jeg ikke hun kan bestemme om det er greit eller ei.

  3. The major difference between Christianity and both Judiasm and Islam is this.

     

    In both those religions one is like a subject of a King and must carry out all sorts of things to be welcomed into his presence, whereas as a Christian the King is my father by adoption, he has adopted me. I don't need to do a bunch of things to talk to him, but just like a child of a real king whom the king loves greatly can walk up to the King and call him daddy and just climb up in his lap in a close relationship, so I can do that as his adopted child whom he loves greatly.

  4. Å, så seriøs du er!

    Hva? Er da et gyldig argument det.

     

    Det eneste argumentet dere har for omskjæring er at det er hygenisk, men i dagens samfunn vil jeg ikke si at det at man ikke gidder å vaske seg er et gyldig argument for kjønnslemlestelse.

     

    I så fall bør jo alle snauklippe seg, så får vi en slutt på alt som er av problemer med hodelus og flåttbitt.

     

    - Religionsfrihet

    - Bekjempelse av kjønnssykdommer

    - Hygiene

  5. Setter du din guds lov høyere enn norsk lov? I såfall, syntes du det er helt ok at muslimer setter muslimsk lov over norsk lov også da? Hvis denne guden din gjør alt så perfekt ville vi vel vært født omskjært da? Eller? Henger ikke på greip noe av det du mener jo. Så var det hvis gud mener det og så var det hygiene som slo det ihjel. Vel, har aldri hatt problemer med hygiene jeg, men det kan jo komme av at jeg vasker meg da...

     

    Til en eller annen muslim: Er det sant at dere vasker dere kun etter at dere har hatt sex? I såfall skjønner jeg at hygiene er en sterk årsak.... :p

     

    Faktum er at vi er alt for unnvikende når det kommer til ting og meninger der tro er med i bildet, da velger alle å se en annen vei og bare la det skure og gå.... Kvalmt!

     

    Folk som setter seg selv høyere enn Gud...Ja, det sier vel det meste om dem. Jeg skjønner godt at muslimer setter Allah høyere enn norsk lov. Nettopp derfor vil jeg ikke ha muslimer i Norge. De kan holde seg i sin egen del av verden med sine egne lover. Det fungerer best slik. Det er helt sannt, uansett hvor politisk ukorrekt det høres ut.

×
×
  • Opprett ny...