Gå til innhold

Sakalav

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sakalav

  1. Må si jeg er imponert over kunnskapen rundt dette her på forumet, og jeg måtte jo bare teste dette selv. Vi satt i gang 2 karer her og bygde antenner og satt dem på parabol. Har testet signalet på ca 2300m og da hadde vi en signalstyrke på 44% og det uten å justere antennene optimalt (fri sikt). Så dette funker fett karer. Det neste er at vi må klare å bøye av signalet en del for vi har ikke fri sikt til der vi skal, og eneste muligheten her er å kunne bruke ett speil. Er det noen her som har prøvd å sette opp speil og klart å få det til å fungere?

  2. Høres merkelig ut det der. Jeg har brukt spywareblaster nå en liten stund, og har ikke merket noen problemer i det hele tatt. Før jeg fikk spywareblaster så kjørte jeg spyboot, og ad-aware samtidigt. Jeg kjørte f.eks. spyboot først og fikk masse fjernet. Så kjørte jeg ad-aware umiddelbart etterpå, og den fant også en del. Leste så om spywareblaster og lastet ned denne og installerte den. Kjørte alle 3 programmene over en ukes tid for å se åssen dette funket. Når jeg kjørte spyboot, så fant den ingen ting. Kjørte så ad-aware, og den fant heller ikke noe. Konklusjonen min etter dette er jo at spywareblaster gjør jobben sin tilgangs da, og jeg er svært fornøyd med den. I tillegg nå så er jeg begyndt å kjøre ccleaner i tillegg til å fjerne alt mulig annet dritt. Dette er i hvertfall 2 programmer som har fungert meget bra for meg.

  3. Kjøpte den maskinen igår jeg også. Ser jo ut for å være en helt ok maskin da, og er vel vert de pengene. Aberet mitt er at den ikke tar det trådløse D-Link G650 kortet mitt. Får installert driverene og alt ser bra ut, men så bare begynner den å tulle seg hele maskinen. Får også beskjed om at det avanserte funksjonene for musen (touchpad) ikke virker pga. at den har registrert annet pekeutstyr. (har da ikke installert noe annet enn d-link kortet.) Med en gang jeg fjerner kortet, så fungerer maskinen ypperligt. Har prøvd med alle mulige oppdaterte drivere, men uten noe vellykket resultat.

  4. Vet ikke hva som er det beste jeg, for når det gjelder bærbare maskiner så er jeg helt grønn. Uansett så ser jeg på tilkoblingsmuligheter, og det er noe bedre på Acer maskinen. Nå er jo Acer maskinen over 1Kg tyngre da, og det var jo ikke noe fordel. Jeg har i hvertfal tenkt å kjøpe meg en bærbar om ca 1mnd. så jeg kikker litt rundt på nettet og studerer andres erfaringer. Setter ikke noe maskin som favoritt, men jeg er interessert i å få mest mulig for de 10k jeg har tenkt å legge ut. Tips motaes med takk her også. :)

  5. Vel, jeg skal nå sette opp en server og det er jo for så vidt greit nok. Jeg skal nå forsøke å forklare oppsettet i nettverket så godt jeg kan.

    Vi er 4 naboer som skal kobles opp mot denne serveren, og serveren skal være tilkoblet internett via adsl. Kluet er at det er bare min husstand som skal ha tilgang til internett via serveren. Hvordan i all verden skal jeg klare dette? Må jeg ha en firewall mellom adsl modemet og serveren for blokkering av IP addresser? Eller er det noen annen måte dette kan løses enkelt på?

  6. Hvis du skal legge ut hjemmeside, så må du jo ha en plass å legge det, men det trenger ikke være hos domeneshop. Jeg har bare kjøpt domenenavnet mitt + mail gjennom domeneshop. Jeg har nå kommet over denne siden b-one.net/ som jeg vurderer å flytte til. Her får man jo meget rimelig webhotel, så dette ville jeg ha vurdert var jeg deg.

  7. Er fra Samnanger da, men her er bkk nettopp ferdige med fiberlegging og testkjøring. De skal koble seg på høyspenten natt til lørdag ( hva nå det betyr). Deretter er det bare oppgradering av telefonsentralene som gjenstår, og vet at dette skal skje i nermeste fremtid. Håper på bredbånd før jul, men det er vel kansje det samme som å tro på julenissen. :ermm:

  8. Skal prøve å forklare dette så godt jeg kan. Jeg skal har laget en internettside norhand.no med ca 50 sider i dreamweaver, og den samme navigasjonsmenyen går igjen på stort sett de fleste sidene. Dette er min første (skikkelige) internettside, og jeg har aldri brukt dreamweaver før jeg lagde denne siden. Jeg må si at jeg hadde ganske stor utfordring her, men den funker nå. Kluet med siden er at hvis jeg skal rette på noen av linkene i navigasjonen, så må jeg faktisk rette det på ALLE sidene (side for side), og det er jo rene marerittet med bare tanken. Her må det finnes en måte å lage denne navigasjonen på slik at jeg bare retter på den en plass, og så oppdaterer man bare alle de andre sidene. Jeg er overbevist om at dette går, men jeg har ikke funnet ut av det. Jeg søker nå gode råd hos dere der ute, og jeg er overbevist om at dette er det mange som kan.

  9. Har samme kort som deg, og kjører XP jeg også. Fikk en del problemer når jeg installerte all programmvaren jeg også, men alt fungerer 100% stabilt etter at jeg fjernet alt utenom selve driverene til kortet. Jeg har ikke prøvd å finne ut hva som går galt med tilleggsprogrammene siden jeg ikke har bruk for noe annet enn driverene. Så hvis du ikke har bruk for alt det (fjaset) som kan installeres, så anbefaler jeg å kunn bruke driverene for kortet.

  10. Nå har jeg faktisk studert her på forumet en del, men har ikke klart å finne svar på hva jeg trenger av utstyr. Situasjonen er som følger: Jeg får i desember bredbånd ( adsl ) og skal sette opp ett nettverk mot dette. Det jeg tenker å gjøre er å trekke en kat5 kabel fra adsl modemet og til ett trådløst accesspunkt. På dette punktet kommer jeg til å koble til en maskin med kat5 kabel, men resten skal være trådløst. Dette er jo i og for seg greit, men jeg vil også dele en printer i nettverket (USB printer). Det er her problemet mitt ligger nå, for jeg finner ikke noe godt alternativ til accesspunkt for dette foremålet. Ser at Asus har en sak der, men rekkevidden er alt for dårlig. Jeg bør ha bort i mot 70-100m rekkevidde innendørs. Grunnen til kravet om avstand er at jeg skal kunne ha muligheten til å koble på 3 naboer om det skulle være aktuelt på en evt. kommende server. Er det noen som har erfaring med denne typen oppsett, og kan komme med noen anbefalinger?

  11. Jeg skal oversette noen script fra engelsk til norsk, og dette går jo egentlig ganske greit. Men jeg støtte på ett ord her som jeg ikke finner ut av. ( Jeg har ordbok og har søkt på nettet )

    Her er setningen: "Use this section whenever you notice anomolies in the topics and forums lists" Det jeg lurer på er hva det ordet som er boldet og understreket betyr. Kan noen hjelpe meg med dette?

  12. Jeg får først fortelle hvilket utstyr og program jeg har. Jeg har en VHS video spiller som jeg kobler opp mot videoredigerings kortet mitt som er ett Pinnacle Studio DC 10 Plus kort. Programmet jeg bruker er Studio 8, og dette fungerer slik det skal. Jeg får filmene mine fint inn på maskina, og alt ser ut som det skal. Nå kommer problemet. Jeg ønsker å lage flere kapittel på filmen slik at jeg kan navigere slik som man gjør på dvd filmer. Dette finner jeg ikke ut av, så hvis det er noen som vet hvordan man gjør dette, så hadde jeg vert takknemelig for noen tips. Jeg må også si at det er dvd jeg skal brenne ut igjen.

×
×
  • Opprett ny...