Gå til innhold

timetohate

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av timetohate

  1. Hei, vi er et metal band som spiller ganske rask, og tung metal og vi søker en bassist i alderen 14-17 år som er aktiv og interessert. Hadde vært flott om "du" kunne growle/screame som backing vocals, siden vi har noe av det i sangene våre. vi spiller mye Metallica covere men jobber mye med eget materialle også, vi har en del sanger som vi har klare, men vi mangler fast bassist.. vi er inspirert av Metallica, Bullet for my valentine, parkway drive og mye annet. vi har to gitarister(en rytmegitarist som også er vokalist og en leadgitarist) og vi spiller en del harmoniserte riff, vi har også trommis og midlertidig er bandinstruktøren vår, som spiller i det norske metal-bandet Manifest(sjekk ut plata på iTunes!) bass. så lenge du har tid til øvinger på onsdager på lambertseter (linje 4 med t-bane eller 79 bussen) vi har øvingslokale med alt utstyr tilgjengelig! vi er alle dedikerte til musikken vår og satser! vi er allerede lovt studiotid når vi har 8 sanger klare!

    Hvis du føler deg interessert i et satsende band og har lyst til å bidra til å gjøre noe nytt så ta kontakt på 41074532 eller [email protected]!

     

    PS: vi er meldt på UKM i mars og hadde satt stor pris på et raskt svar slik at vi har en annen bassist enn bandinstruktøren vår til konserten!

     

    vi er alle 15 btw!

  2. anbefaler Pin-Point fra denne linken vil du også lett finne prisliste.

    De er sikkert ikke de billigste i by'n, men jeg kan nesten garantere at de gjør en god jobb.

     

    Obs: ring og bestill time, de har ganske sjeldent tid til drop-in...

     

    Støttes, jeg nekter å gå et annet sted :)

     

    saa var jeg saa heldig aa ha en venninde som har en venninde som er god paa piercing saa jeg faar det til 400 tilsammen og trenger ikke foreldretillatelse ftw :3

  3. den som kunne skaffet et bilde av timon og pumba isen, ville jeg forgudet, jeg trenger det virkelig!!!

     

    btw. noen som husker sånn grandiosa toast som man tok i brødristern? Det var herlig det!!!!

     

    MEN JEG TRENGER TIMON OG PUMBA IS BILDE!

  4. Heisann Vi er et band som trenger trommis og bassist i alderen 12 -14 år. Vi spiller litt av guns 'n' roses og the eagles og led zeppelin men også egne sanger!

    Vi bor i Oslo og har utstyr og får låne lokale på ungdomsklubben!

    Vi håper noen her blir med! er du 14-15 går det greit også!

     

    KONTAKT: [email protected]

    TA KONTAKT PÅ E-MAIL HVIS DU VIL VÆRE MED, DET ER IKKE OFTE JEG ER HER PÅ FORUMET!!!!!

  5. Kvaliteten kommer an på hvilken version du vil kjøpe.

    Les Paul 100 blir av mange regnet som en uekte Les Paul fordi den har bolt-on-hals, og ikke limt.(?)

    Dette gir annen lyd og dårligere substain (tonen forsvinner fortere), hvis jeg husker rett.

     

    Men Epiphone Les Paul Standard er et godt kjøp.

    Perfekt som en nybegynner/Viderekommen-gitar.

     

     

    Det er faktisk ikke sant, les paul 100 regnes som en nesten like god gitar som epi LP Std, snakket med han som jobbet på myhrbraathen, han sa at han og bandet kjøpte les paul std, han kjøpte les paul 100 og merket nesten ikke forskjell på lyden, men da de andre hadde LP special 2 merket han at LP 100 var mange ganger bedre.

    LP 100 er faktisk nesten like bra laget som en standard...

  6. ingenting er diggere enn graffiti og tagging... skjønner ikke hva folk har imot tagging, det er bare en haug med signaturer overalt, graffiti er jo mer fargerikt og mange foretrekker det, men man må jo også tenke på at det tar lang tid å lage en piece og i tillegg så er det shiitgøy å bombe en t-bane hvis ingen er i vognen, man får et kikk og det r helt ubeskrivelig DIGG!

  7. AAAAAHHH!!! Fredag var en av de deiligste dagene i mitt liv, GH WT inn i huset og den deilige følelsen når alle ser på deg mens du går gjennom byen med en svær Guitar Hero pakke Men jeg får ikke til å ha power chords på lead guitaren og det er faktisk et problem for det blir jo nesten ikke noe kule toner:( Noen som vet hvordan man ordner det? Er det bare de gitartypene som er fra før eller kan man få nye med career ???

     

    SVAR MEG!

  8. AAAAAHHH!!! Fredag var en av de deiligste dagene i mitt liv, GH WT inn i huset og den deilige følelsen når alle ser på deg mens du går gjennom byen med en svær Guitar Hero pakke :p Men jeg får ikke til å ha power chords på lead guitaren og det er faktisk et problem for det blir jo nesten ikke noe kule toner:( Noen som vet hvordan man ordner det? Er det bare de gitartypene som er fra før eller kan man få nye med career ???

  9. Det er vel ikke en midi-kabel, men en kabel som hindrer at du skal rive ned Xboxen hvis noen snubler i ledningen. Midi-kabel kan du kjøpe hos Clas Ohlson også.

     

     

    De har nok ikke midi-kabel på Clas Ohlson lenger, dessverre. De hadde det i den gamle katalogen, men ikke den nye.. Det letteste er vel å gå i en musikkforetning eller bestille på nettet. Sound1 har en til 80kr (3m): sound1.no (søk på midi-kabel).

    Du trenger mer enn en Midi-kabel for å tune trommene. Du trenger et midi-interface til PCen. Så hvis du ikke har et midi-interface vil ikke en midi-kabel hjelpe deg mer enn en strømledning. Du trenger typisk en USB-til-Midi kabel (interface). Se tidligere i tråden for to eksempler på hva du kan bruke.

     

    Jeg tror vel at det er en MIDI kabel som du får fra redoctane men det er vel sånn som Aalst snakker om... sjekker ut sound1, men det kan jo hende at clas ohlson har i butikken :ohmy:

     

     

    Fant bare midi-kabel til 390 kr og prøvde å søke midi-kabel men fikk ingen resultater :( får håpe jeg ikke får et herpa trommesett :(

     

     

    edit: fant det! måtte ikke ha bindestrek men mellomrom ;P skal vel kjøpe den når jeg tjener litt på husarbeid xD

     

    og enda en gang edit: og enda en gang D'OH! den har ikke USB :(

  10. Det jeg mener er vel at man ikke trenger å tenke på låtutvalget på GH4, du kan jo lage nesten hva du vil så lenge du er kreativ nok? :p UANSETT kjøper jeg GH4 på ffredagen og jeg gleder meg som et lite barn(ikke at jeg ikke er et xD)jeg har spilt alle Gh spillene og er trofast mot dem. GH4 gjør det mye bedre med trommer og vokal i tilegg til en DIGG gitar.

    Moren min var med i rockeband for alt for lenge siden så det er vel en god grunn til å kjøpe det når mor og bror blir med i tillegg til venner og online så er vel dette et godt kjøp! Følger det med mikrofonstativ eller ikke?

  11. Heisann alle sammen! Dere har sikkert hørt om "sportene" Le Parkour og Free Running som begge bygger på triks og filosofien om at ingenting skal være hindringen din og du skal få frykt ut av sjelen din. Selv driver jeg med Free Running, har ikke gjort det ordentlig(at det er målet mitt å bli god i det) frem til nå og siden det er vinter får jeg ikke store treningsalternativer, men jeg øver der jeg kan. Her kan dere fritt diskutere Parkour/Free Running og fortelle ting dere kan og si hva dere mener er bra utstyr!(sko, bukser, trøyer, beskyttelse etc.)!

     

    I sommer skal det bli mye free running, har tenkt å kjøpe ordentlige sko og utstyr(etterhvert kan vi avtale møter i oslo de som vil)!

     

    Keep on Running!

  12. Hei ;D Jeg og noen andre gutter driver med parkour(som sett på tv eller i spillet Mirrors Edge) og vi har tenkt å lage en logo som vi skal ha på trøyene våre. Vi kaller oss North Runners og vi håper at noen som er flinke med slikt kunne lage en logo til oss(vi trenger faktisk to) :)

     

    Det vi hadde tenkt oss var North Runners med stor N og R, resten små, men inne i bokstavene hadde det vært tøft med silluetter av bygninger og strekmenn som hopper rundt.

    Den andre trenger bare bare være R og N og bare en gutt som ikke er strekmann som står ved siden av N'en(tegnet gutt).

     

    Takk på forhånd håper noen vil hjelpe!!!!

×
×
  • Opprett ny...