Gå til innhold

Erlend Aleksander

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Erlend Aleksander

  1. BFG-Hungbunny skrev:

    Ikke overraskende i det minste, Game pass er fint det, for oss, men rent økonomisk for Microsoft er det nok ikke akkurat en god ide å legge et av de største spillene i 2023 der på dag 1.

    Selv om mange Playstation eiere allelrede har spilt Starfield på PC så er det nok fortsatt flere som ikke har det, så dette kan fort bli en gullgruve for MS.

    Om det ikke var en god ide så hadde de ikke gjort det heller. de selger jo spillene som hakka møkk utenom gamepass også, bare se på salgstallene til Starfield utenom gamepass!
    • Innsiktsfullt 1
  2. pakjensen skrev:
    Mr. Pants skrev (5 minutter siden):

    Høres nesten ut som om Microsoft er i ferd med å gi opp Xbox som konsollplatform. Helt sprøtt at det skjer nå som de så vidt har kommet i gang med å produsere en jevn strøm av spill.

    Jeg skal ikke si noe sikkert eller påstå noe men kan det hende de gjør dette etter lekkasjen av "alle" planene dems? 

    Hva får deg til å dra den konklusjonen? Tror du de har brukt $68.7 billion på gøy?
    • Innsiktsfullt 1
  3. Retroman skrev:

    Dette har vel murra under overflaten i et par år? Jeg har lenge tenkt at Xbox mistet litt av sjelen sin når de giftet seg med pc-gaming, og at gamepass (ihvertfall et overdrevent fokus på det) ikke var bærekraftig i lengden. Er en stund siden jeg leste at de gikk i saftig minus pga gamepass og holdt tjenesten kunstig i live.

    At Microsoft nå gir opp eksklusive titler er første spikeren i kista. De må gjør mye mer for å få skuta på rett kjøl, men denne konsollgenerasjonen er for lengst vunnet av Sony. Nå prøver Microsoft å berge stumpene. Og de har jo noe å by på. Og noe de kan glemme.

    min lille shortlist over titler jeg kommer på i farta

    Starfield? Meh - står over
    Halo? Nope
    Forza? Ja takk - ihvertfall Horizon
    Indiana Jones? Absolutt!
    Fable? Svært interessant
    Elder Scrolls? Ja for pokker!

    Jed derimot følte xbox fant skjelen sin noe helt vanvittig når de begynte med PC satsing, Microsoft vil tjene gress på dette her, sann mine ord! Spikeren er så langt fra kisten som det går ann!
    • Innsiktsfullt 1
  4. Mr. Pants skrev:

    Høres nesten ut som om Microsoft er i ferd med å gi opp Xbox som konsollplatform. Helt sprøtt at det skjer nå som de så vidt har kommet i gang med å produsere en jevn strøm av spill.

    Sukk, nå florerer det med gamere som sier xbox blir den nye sega og skal slutte med konsoller etc akkurat som de. Gamere må bli mer fantasifulle og ikke bare tro historien gjentar seg om og om igjen, Gir ingen mening at de har nylig kjøpt flere spillstudioer til en verdi av sikkert over 100 ganger verdi av det Sega noen gang har vert verd, for å så slutte med konsollmarkedet. Men at de har utvidet spillsatsingen langt utenfor en lukket konsoll platform er det ingen tvil om, men mulig å gjøre flere ting samtidig.
    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  5. Bare synd at det blir kun tilgjengelig på Windows store, og ikke på Steam/Origin.  Quantum Break blir eksklusiv på Windows Store. I følge brukere flest som kjøpte Raise of the Tomb Raider på Windows Store så var det en god del problemer siden i Windows Store så er spillet lagd som "Windows app"

     

    I følge en Reddit bruker så mangler Rise of the Tomb Raider disse innstillingene og Problemer med Windows Store generelt.

     

     

    • No SLI/Crossfire,

    • Windows 10 store download is buggy,

    • No refund policy explained,

    • Vsync is always on,

    • Always borderless fullscreen,

    • Game files are protected,

    • Can't launch it via the exe (So adding it as a non steam game will not work)

    • No fps/hardware monitor software works with it,

    • You need to take control of the folder as admin if you want access to the files

    • Mouse software which lets you create custom binds for each game doesn't work

    • Say bye to using sweetfx and mods

    • Kilde

    Synd, får håpe det ordner seg til release av Quantum breake.

  6. Nice, dette er nyheter som er MUSIKK for mine ører :D

    Har Xbox One mest på grunn av at de fleste kompiser jeg har spiller på Xbox One. Derimot selv så når jeg spiller alene så spiller jeg på pc.

     

    Om jeg kan kjøpe ett spill i framtiden til Xbox One, spille det ilag med kompiser på One så senere spille det igjen på pc med høyere settings uten å trenge å kjøpe det på nytt igjen så ville det gjordt meg meget glad.

     

    Håper derimot virkelig at dette kan fungere uten å trenge Windows 10. Har VIRKELIG IKKE lyst på Win 10. Holder meg til Win 7.

     

    Er på tide dette blir vanlig, når man kjøper en blu ray film kan man velge hvilken spiller man kan se den fra, slik burde det være med spill også.

  7. Fantastisk, da var interessen min for en Xbox One helt borte, men samtidig er jeg glad for at jeg oppgraderte til Windows 10. Syns dette er godt gjort av Microsoft, de skjønner endelig at de må få Windows 10 ut til gamere, sats på plattformen!

     

    Jepp kjempenice at de endelig begynner å se viktigheten av PC plattformen. Xbone er egentlig i ferd med å bli en glorifisert stue PC.

  8. Herregud... Hvem i huleste spiller split-screen på pcen!? Dette er noe av det dummeste jeg har lest til nå... Dette er ting man kan bare blåse i å skrive om, er bare unødvendig bruk av tid. hadde det vært på konsoll dette skjedde hadde saken vært helt annerledes.

     

    Jeg bruker split screen på PC veldig ofte, er fantastisk med høy oppløsning og FPS som ikke konsollene kan matche.

  9. Guttungen, som er 14, vil miste noen funksjoner siden han ikke har Visa. Jeg har pleid å gifte spill til ham. Han får kjøpe seg et Steam Gavekort hvis han vil ha tilbake funksjonene.

     

    Personlig synes jeg dette er bra. Fikk senest for et kvarter siden en Friend Request fra en jeg ikke aner hvem er.

     

    Du kan jo bare legge til 5 dollar på hans konto med ditt kort og deretter slette bankkortet ditt igjen. Funker nok også å gifte spillet tilbake til din egen konto fra hans.

  10. En viktig ting her er som det virker som folk ikke har forstått er at du fortsatt kan legge til folk på vennelisten din, du må bare få DE til å sende invite til DEG, så er det null problem.

    De aller færreste kommer nok til å få problemer som følge av dette.

     

    Selvsagt er det kjipt for de berørte, og dumt at ikke Valve kan løse det på en annen måte, men når man ser hvor utrolig mange falske scam kontoer som lages av bots, er det vanskelig å se andre løsninger på dette.

     

    Kan også hende at Valve kommer til å finne nye løsninger til folk som kun kjøper retail. For eksempel godta å telle med verdien av nye retail spill en hvis periode etter release.

    Sier selvsagt ikke at det er bra at steam har monopol og ikke kan gjøre noen feil, men her har jeg forståelse i saken. (Spesielt siden jeg får 3-5 spam invites daglig på steam).

  11. Har hørt at Beyond two souls er perfekt spill å spille med damen. Er til og med coop på det. The cave er på en måte ganske likt de gamle point and click spillene, bare pakket inn i plattformspill klær, og det er det 3 player på.
    Lego Batman (eller mange andre Lego spill for øvrig) er også genialt i coop, heller ikke så vanskelig. Lara Croft and the guardian of light er et knallbra coop spill, med mange gøye puzzles, perfekt konespill. Hvis dere har hver deres PC vil jeg anbefale Minecraft (også på 360) og terraria også, noe av det beste innen coop som finnes. Castle crashers er også veldig bra.

    Spill som The wolf among us (point and click), the walking dead (point and click) Scriblenouts og the last of us, er riktignok ikke multiplayer på, men anbefales likevel å oppleves i lag.

    Men anbefaler sterkt å kjøpe Wii U hvis du har en casual gamer dame, da er ingenting som en nintendokonsoll med mario.

    • Liker 2
  12. Spille dette utrolig mye som liten uten å kunne Engelsk noe særlig (sier litt om hvor bra dette spillet er). Storkoste meg med Diskett versjonen på min fars PC som 7 åring. Ett av de første skikkelige gode spillminnene mine.

     

    Edit: Wow! fant ut at jeg faktisk har steam versjonen i kontoen min uten å ha tenkt over det. Visste ikke en gang at det fantes versjon med Voice over, dette må spilles på nytt føler jeg. Kom aldri forbi labyrinten på slutten, så må nesten runne det en gang! :-D

  13. Får fortsatt gåsehud av Fate of Atlantis introen. Musikken og logoen er nok, så mange gode minner!

    For de som ikke har spilt spillet (SHAME ON YOU!):

     

     

    Og ja, den crystal skull-greia skulle de droppa, Fate of Atlantis hadde vært en utmerket Indy-film!

     

    Maaan. Spillte detta masse som liten, Diskett versjonen uten Voice over, og kunne knapt noe Engelsk (burde si noe om hvor utrolig bra dette spillet er). Likevel storkoste jeg meg med spillet på min fars PC.

  14.  

    Var egentlig ikke før på midten av 2000-tallet, med Sly Cooper serien at jeg ble overbevist om at 3D-plattforming kunne gjennomføres bra.

     

    Jeg foretrekker også Super Mario World rent personlig, men nyskapingen til Mario 64 er vanvittig.

    Har dere prøv Mario 64 i coop da? Testet det forrige uke med en kompis. UTROLIG gøy! Var slik jeg drømte om å spille det da det kom ut.

    Sjekk det på linken, veldig lett å få til. Trenger emulator så er litt i grenseland, men om man har spillet fra før så er det jo greit :)

    http://www.youtube.com/watch?v=RMATgQgD5L8

     

    Litt bugs enda, men overraskende bra blir sikkert bedre etterhvert også.

    • Liker 2
  15.  

    Grusomt spill på alle mulige måter.

     

    I konsollsammenheng så var det sikkert nyskapende, men vet ikke om jeg vil si at det var til det bedre for konsollspill. Det gjorde i alle fall ikke dette spillet noe bedre.

     

     

    Jeg syns sjøl det var veldig imponerende både visuelt og spillmekanisk :/

    Enig. og animasjonene til Mario var jo strålende, og gav ham mer definert personlighet enn før.

  16. Hey Erlend.

     

    Ser du spiller Bf3 og at du søker folk du vil spille med.

    Ta en titt på denne lenken her: http://www.diskusjon...owtopic=1440752

    Håper å høre fra deg!

     

    Takk for svar. Fristende tilbud, men tror ikke jeg har tid til å delta aktivt i en klan ettersom jeg har arbeidstider både tidlig og sent på dagen. Spiller også bare spillet i perioder, av og til hele uken og av og til ingen av dagene i uken.

    Er mer ute etter ett par tre folk og spille litt forskjellige spill med i tillegg til Battlefield innimellom.

  17. Hei jeg heter Erlend er 25 år og bor i Bergen. Regner meg selv som en hyggelig og samarbeidsvillig person og søker folk å spille PC (eventuelt også PS3) spill med ettersom de jeg pleier å spille med er mindre og mindre aktive på spillfronten.

     

    Jeg har skaffet meg mange spill på steam og mange har mulighet for co-op og er generelt ute etter å game sammen med andre spillentusiaster. Spiller også mye Battlefield 3 og TF2 for tiden.

     

    Skjekk ut hvilken spill jeg har på steam profilen min:

    http://steamcommunit...561197976249569

     

    Jeg har fulltidsjobb, men spiller mye utenom arbeidstiden og ser helst at de jeg spiller med er noenlunde på samme alder (iallefall 20+).

    Du trenger ikke være noen spillekspert, men ha gjerne litt peiling på spill.

     

    Legg meg til på steam hvis du er Interessert. Navnet er Engoni og steam id: STEAM_0:1:7991920

  18. Skilnaden på bruktsal og piratkopiering er at piratkopiering er ulovleg, medan bruktsal - retten til å disponere, inkludert å selje vidare, din eigendom - er ein fundamental del av det samfunnsøkonomiske systemet vårt. Lat oss berre få det på det reine først som sist: Det er ikkje synd på spelindustrien. Det er den største mediebaserte underhaldningsbransjen, og ting skal gå katastrofalt galt om ein AAA-produksjon ikkje vert profitabel. Det er absolutt ingen grunn for deg som kunde til å forsvare online pass-praksisen (eller verre, be om endå meir restriktive låsemekanismar), når all anna industri klarar å innrette seg, medan spelindustrien kan forsvare det med pseudojuridiske EULA-ar kor spel vert omdefinerte fra eit produkt til ei løpande teneste.Kanskje bilindustrien burde låse kvar bil til eitt fylke? Kanskje kvar sofa burde låsast til eitt hus, eller kvar GPU til eitt kabinett?Eg forstår verkeleg ikkje den servile haldninga til folk. Det gjer deg ikkje meir vaksen.
    Fra synet til en bilprodusent er det ikke noen forskjell på om noen kjøper en brukt bil eller om noen stjeler den. De tjener like lite på begge deler, og bryr seg dermed ikke. Utifra lovverk er det selvfølgelig forskjell, da det ene er lov, og det andre er ulovlig. Takk for at du utdypet det, forresten, siden jeg tydelig vis trodde at piratkopiering var fullt lovlig. ;)Du skjønner da gjerne poenget mitt? Spesielt om du leser innlegget mitt en gang til. Da vil du kanskje også merke at jeg ikke sier at piratkopiering er rett, eller at bruktsalg er galt - jeg sier bare at jeg forstår EA sin løsning med Online Pass. De ønsker å tjene penger, og det gjør de ikke på bruktsalg. Det å låse et spill til én bruker er kanskje en helt forferdelig tanke for noen, men fra utgiverens perspektiv er det flott. Det vil bringe inn mer inntekt, og det er en mer sikker og bedre løsning for alle sammen enn det bruktsalg er nå, hvor - som sagt - det bare er brukeren som taper, og utgiver tjener bittelitt ekstra. Spillene er sannelig ikke mye billigere på Gamestop uansett, så det er ikke store forskjellen for OSS å kjøpe nye spill, enn å kjøpe brukte. Vi sparer noen tikroninger, mens bruktselgerne stikker av med storpotten. Og det er nå egentlig DE som fortjener minsteparten av inntektene, spør du meg.Forøvrig, for meg blir det å si at det ikke er synd på spillindustrien fordi det florerer penger i den, er som å si at det ikke er synd på verden fordi det florerer med penger her også. Vi i Norge - og alle andre vestlige land - sitter med mesteparten av økonomien som finnes i verden, men det finnes andre deler av verden som ikke har det like godt. I spillindustrien skjer det samme. Activision og EA (og flere andre store utgivere) suger inn penger på populære serier, men det legges nå likevel ned spillstudioer hver eneste dag. Nei, det er ikke synd på noen som helst industri i sin helhet. Det gjelder også spillindustrien. Det har du rett i. Men bruktsalg skader mange - særlig mindre - aktører. Sånn sett (for å gjenta meg selv), vil jeg bare si at jeg forstår hvorfor noen utgivere tyr til slike midler.Og enda et poeng: Bruktsalg av bil er ganske annerledes enn spill, og kan egentlig ikke sammenlignes i det hele tatt. Man får knapt noe som helst igjen for å selge spillet sitt til Gamestop, og inntektsmarginen deres firedobles når de selger det videre neste gang. SÅ mye tjener ikke bruktbilselgerne. Det er forøvrig også langt billigere å produsere musikk enn å lage et spill, og det er billigere å selge en film til et publikum, enn det er å selge et spill - så å sammenligne spillindustrien sammen med film- og musikkindustrien blir ikke helt rett heller.

     

    Godt å se at noen kan se på ting fra et annet perspektiv enn sitt eget :-)

     

    Jeg kjøper spill til steam uansett så jeg bryr meg ikke SÅ mye om online pass.

×
×
  • Opprett ny...