Gå til innhold

zilixiz

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zilixiz

  1. Er litt rart da jeg har mekket anlegg og ryka mange "les: rundt 10", men det var kun sikringen til radoi/kupelys og klokka... Mulig jeg kødda det litt til når jeg monterte tåkelysa, får sjekke sikringene da :)

     

    Tusen takk for svar! (og no hard feelings? var i litt dårlig humør den dagen :p )

     

    Benytter sjangsen til å spørre om en liten ting til. Er plaget av å få fuktighet på innsiden av rutene, og når det blir minusgrader blir det is på innsiden av rutene. Hva kan jeg gjøre for å forbeygge dette? Har selvfølgelig prøvd å tørke innsidene av rutene uten nevneverdig god effekt. Kjører heller ikke med sirkulerende luft.

  2. Hei,

    Har for en liten stund siden montert stereoanlegg og tåkelys på bilen min.

    Men nå har det seg slik at både kjørelyset bak høyre, parklys foran høyre OG skiltlys bak høyre gått. Byttet skiltlys pæra og parklyset for en liten stund siden så veldig merkelig at disse har gått.

     

    Kan det være en sikring som har gått eller har jeg fått servert 2 dårlige pærer og det er tilfeldig at kjørelyset bak også skulle gå samtidig?

     

    Setter veldig pris på svar :)

  3. Det er bortimot den kjipiste bilen jeg noen gang har sett, både med tanke på utseende og motormessig. Nå stiller trådstarter ekstremt vanskelige krav om man vil ha relativt ny årsklasse, men om du kan nøye deg med en litt eldre bil vil jeg anbefale deg en 3-serie touring...

×
×
  • Opprett ny...