Gå til innhold

Crush

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Crush

  1.  

     

    Trist

     

    Er det trist at en stor aktør mest sannsynlig kommer inn med flere midler og ressurser enn den tidligere aktøren, og at den største forskjellen for fansen og deltakerne er at navnet endres?

    Vi får se om de kommer inn med flere midler :) Telia er jo ikke akkurat så populær for øyeblikket, så jeg håper jo de vil satse på dett. Nå står det i jo i artikkelen at navnbytte er endringen.

    EA er heller ikke populært men hadde grabba til meg alt av sponsor penger som mulig om de hadde meldt interesse.

    Da lurer jeg egentlig hvordan du konkluderer med at Telia ikke er så populære? Ikke noe jeg har fått med meg.

    • Liker 3
  2. Hei. Er det noen som har kunne tenkt seg å reise til IEM Katowice 2019 som en gruppe?

    Har alltids hatt lyst til å se CS:GO live og Katowice er jo perfekt med stemning og billig land.

    Jeg er 30 år og har fulgt CS siden 2004. Spilte aktivt 1.6 men har ikke spilt CS:GO noe særlig. Men fulgt med på internasjonal esport da.

    Norwegian flyr direkte Oslo(Gardermoen) - Krakow, så derifra med buss til Katowice er det 1t (38,-) Lurt å planlegge nå allerede hvis noen er interessert så man kan finne seg billetter ved siden av hverandre og evt. leilighet/hotell.

  3.  

    Må de komme seg over fleinsopp sesongen i Creative Assembly og lage gode spill igjen. Er på mitt tredje western roman grand campaign i Attila.

    Og til mitt forsvar, ja jeg rundet Warhammer med orcs.

    De har planlagt en trilogi med Warhammer-spill, så jeg regner med at de fokuserer på å få de ut før det kommer noe annet igjen.

    Det er helt tullete på alle mulige måter.

    Ser en fremtid i nostalgi modus der både Medieval, Rome 2 og Shogun

  4.  

    Bengen jeg regner med cromen går rifle, da han er et større talent med rifle kontra awp. Ofc, han er god med awp, men de får mer ut av laget med han på rifle og blu3 på awp.

     

    Helt enig med deg. Masse potensial, og om de får futt i BLU3 med AWP så er nok det aller best. Bare håper han ikke slutter brått igjen slik som sist.

    Om jeg hadde vært eier/manager skulle man vært helt sikker på at motivasjonen er der! Spesielt når to stykker er fjernet fra laget.

    Blu3 var jo helt enorm som awp når ddw8 slo igjennom. Får håpe han finner den formen for da kan plutselig Norse finne seg på top30 internasjonalt.

×
×
  • Opprett ny...