Gå til innhold

JoanTheMan

Medlemmer
  • Innlegg

    740
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JoanTheMan

  1. Jeg kjøper spill hele tiden og liker selvfølgelig gode handler. Nintendo sine spill faller aldri i pris så hvis jeg ikke kjøper det på release finner jeg meg alltid ett "brukt" eksemplar i mint condition på nettet til halve prisen. Det blir for dumt å gi ny spill prisi for ett 4 år gammelt spill. Da kjøper jeg heller en ny tittel. Dette har sikkert en sammenheng med at jeg kjøper masse spill. Hadde jeg bare kjøpt noen spill innimellom hadde jeg sikkert ikke brydd meg, er vel derfor de kan gjøre sånn, mange bryr seg ikke.

  2. Man kan da virkelig ikke mene at det er tragisk at folk beskytter patenter de har brukt millioner på å utvikle? hadde Sony tatt dette opp med LG fra start av hadde de jo selvfølgelig gjodtatt det mot litt avkastning og god PR.. Men her har Sony stjålet teknologi og sittet med kryssede fingre. bare fordi PS3 er en god konsoll, så kan ikke Sony gjøre som de vil. Dessuten er det "verste" som kan skje at LG får en deal med Sony og alle kan kjøpe seg ny PS3.

  3. 1.Nier

     

    2. Halo Reach

     

    3. Mass Effect 2

     

    4.Battlefield: Bad Company 2

     

    5. Assassins creed Brotherhood

     

    6. Mafia 2

     

    7. Cod : Balck ops

     

    8. Darksiders

     

    9.Vanquish

     

    10. Bioshock 2

     

    Var flere gode spill,men disse 10 likte jeg best. Alt i alt ett veldig bra spillår for min del :)

  4. kan det aldri anmeldes et PS3 spill uten at folk skal whine over at det ikke fikk bedre karakter enn Gears osv? Seriøst helt latterlig barnslig at dette skjer hver eneste gang! Blir lei meg når jeg ser en anmelder som må forklare ignorante smågutter hvorfor det ikke ble 10/10 til favorittspillet dems, som de enda ikke har spilt. UFFF!!!

  5. Jeg nominerer Lakus. Det sier seg selv hvorfor men før vel følge reglene. Lakus er enkelt å greit en kjernekar som i tillegg til å være det, tar seg tid til å lage tråder og skrive gode innlegg, helt siden jeg ble medlem her husker jeg hans navn som en fyr jeg visste var en skikkelig gamer! Selvfølgelig flere som er gode brukere, men Lakus vinner for min del :)

×
×
  • Opprett ny...