Gå til innhold

d1nosaur1984

Medlemmer
  • Innlegg

    9 586
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av d1nosaur1984

  1. Signet meg opp til NXT Norge i går. Betalingen brukte tid på å gå gjennom. Kontaktet dem på chat hvor de svarte lynkjapt. Der ville de gi meg 24t tilgang frem til de hadde mottatt betalingen, da Firi visstnok kan ta lang tid. Jeg fortalte dem at jeg ikke trengte det i går kveld, hvorpå de sa at jeg kunne kontakte dem i dag. Som sagt, så gjort - men nå er de ikke tilgjengelig på chat, orderen min står som kansellert og 1500kr++ sendt dem. 

    Måtte også sende inn skattemelding og svare på en lang rekke spørsmål på Firi i dag. Voldsomt tungrodd opplegg, men håper det er verdt det i lengden. 

     

    Edit: Fikk svar ganske så fort, med 24t tilgang. Nå er det bare å avvente Firi. 

  2. Deepfarm skrev (4 minutter siden):

    Tror ikke det har så mye å si, tror de bare velger ut tilfeldig. Jeg fikk min bekreftelse 13.08 og fikk beskjed om at den pakkes og sendes denne uken, mens om jeg ikke tar feil var det noen som fikk bekreftelse 13.12 og allerede har fått sin sendt

    Ja, det virker litt tilfeldig. Men var litt nysgjerrig på om det er noen tydelig cutoff.

  3. Ser jammen ut som min også ankommer i morgen, selv om jeg har mer tro på at den kommer i kveld (bor 45 min utenfor Oslo).

    For ordens skyld: Bestilte hos CDON og fikk ordrebekreftelse kl. 13:06

     

     

    edit: Pakken ligger i Drammen allerede, så om de ikke klarer å få den til andre siden av byen i løpet av dagen blir jeg meget overrasket.

    • Liker 2
  4. Billon skrev (4 minutter siden):

    voip nr? jeg gjetter bare. syns det er litt fascinerende.

    Ingen anelse.

    Men jeg håper Elkjøp har brukt timene siden de stengte registrering til å vaske listene for duplikater både når det gjelder telefonnummer, epostadresser og fysiske adresser. Vi vet jo at disse scriptkidsa i Limited Heat gjør alt for å tjene noen kroner, og det vet tydeligvis Elkjøp også.

  5. HCG skrev (14 minutter siden):

    Er greit det, det har jeg heller ikke sagt. Derfor skrev jeg at jeg synes det er interessant at så mange her inne sier de vil ha disc-versjonen, mens i den ekte verdenen har jeg kun hørt det motsatte.

    Så rart. Samtlige av mine venner og familie som har kjøpt/skal kjøpe PS5 (16-36 år gamle) ønsker seg versjonen med optisk drev. Tydelig at det er store forskjeller - og derfor er det jo veldig greit at de slipper to versjoner også.

  6. Jeg er så prisbevisst at jeg heller vil spare et par hundrelapper hver gang det slippes et spill jeg ønsker meg, pluss at jeg har muligheten til å enten sende med spillene den gangen jeg selger maskinen eller vet at jeg ikke kommer til å spille spillene igjen.

    Da jeg solgte Xbox One S'en solgte jeg en del av spillene som hadde stått i hylla for til sammen et par tusen kroner som jeg aldri ville fått hvis jeg hadde dem digitalt. Hadde jo selvfølgelig alt for mange spill digitalt som bare ligger og er fullstendig unyttige nå, og det irriterer meg litt for å være ærlig :p 

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...