Gå til innhold

pagabrie

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pagabrie

  1. Denne uken har telenor vært på døra mi med et tilbud om å legge inn fiber, jeg har også hatt get på døra. Så nå er spørsmålet get eller telenor? Bør man legge inn fiber fra telenor uansett? Hva er fordelene med telenor kontra get og motsatt? Trenger litt hjelp her. Get sitt tilbud er bedre på pris, dessuten må jeg betale 2000kr for at telenor skal legge det inn..

  2. Hei

     

    Jeg har oppgradert en gammel laptop med vista upgrade cd'en, ikke full os. Nå ser det ut som det ligger to os på pc'en. Det blir brukt 50 GB, uten noe særlig musikk eller video. Jeg vil gjerne kvitte meg med gamle xp filer som jeg ikke trenger. Har tidligere kunnet slette windows.old mappen, men har ikke den nå.. Noen tips?

  3. Starter denne tråden igjen, siden jeg ser at sommeren nærmer seg og jeg skal på roadtrip!!

    Tenkte jeg bare skulle informere folk som leser denne tråden at AVIS har noen helt syke tilbud i USA nå.

    Jeg har nettopp bestilt en cabriolet i 16 dager som jeg henter i San Francisco og leverer i San Diego. Det kostet 6000 kr!!! Tror man må bestille før 1 mars.

  4. hei trenger litt hjelp til mitt ati 3870 kort.

    Jeg har lenge slitt med oppløsning på bilder på nettet, og filmer..

    Har lagt inn alle de nyeste driverne til ati, men problemet oppstår hver gang jeg legger inn nye drivere. Da må jeg slette alle driverne for skjermkortet og så legge inn de eldste driverne fra cd'en og deretter de helt nyeste.. Nå har jeg gjort dette mange ganger og jeg synes fortsatt at bildene er kornete.. Kan dette ha noe med codecer å gjøre? Har lagt in k-lite codecene men vet ikke hvordan jeg skal stille de inn, er det noen andre som passer bedre?? Sier tusen takk for alle tips>!

  5. Her er en som har fått det til på en onkyo..

     

    With the Onkyo 606 problem we did the following

    1. Deleted all entries under HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\DISPLAY expect for the default monitor key.

    2. Uninstalled all ATI software and drivers (through control panel).

    3. Uninstalled the Realtek HDMI audio driver

    4. Ensured that the PC was connected to the first HDMI IN port (odd but that seemed to be important for those guys) and that "HDMI In1" was assigned to the correct input selector.

    5. Ensured that HDMI Out was disabled i.e. audio wasn't being passed to the TV but processed by the AVR.

    6. Re-installed the ATI drivers.

    7. Re-installed the Realtek audio driver.

     

    Might be worth a try.

     

    Wo0zy

  6. Ah, fytti... Dårlig implementering. Det må være forsterkeren som "stripper ned" EDID informasjonen slik at PCen tror at det er DVI, eller noe i den duren?

     

    En mulig løsning kan være å bruke optisk spdif hvis du har det på innebygd lydkort, eller å bytte til et kort med HDMI port. Tror også at det skal funke.

     

    Samtidig så står det jo i driver notes at dette er noe som ATI har fiksa i 8.6 driverne...?? Jeg blir stadig mer forvirret. Men kan teste det på en annen forsterker (Pioneer VSX LX-50), og kommer tilbake med resultatet senere i kveld, eller i morgen. Der vet jeg at det skal fungere.

     

     

    Har lest mer nå på dette forumet...

    http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1033533

     

    Er vist ikke alene.. men som du sier, ati skal ha fikset det nå.. skal sjekke i kveld

  7. Fant noe nytt i kveld, kanskje dette er noe å tenke på??

     

    Re: Yamaha 663 / 863 & other level 6 1.3 HDMI AV recievers -tips and info

     

    --------------------------------------------------------------------------------

     

    Yes looks like the equiv to the 763 ...

     

    I got my 763 last week, stuck with a major problem though. This amp does not work with ATI graphcis cards that use a DVI to HDMI adapter, I have tried two different ones now and they both have the same problem, no sound. This is due to the fact that the amp is picking it up as DVI rather than HDMI so it doesnt process the sound at all. Tried it with a laptop with a proper HDMI socket and it works fine. Tried the ATI cards on a TV and they work fine, so it must be the amp.

     

    Got a video card with a proper HDMI socket on order, so we shall see if that solves the problem (which im sure it will).

     

    Just a heads up for anyone thinking of getting a 763 and using it with a HTPC.

  8. Ja, har fortsatt det problemet. Det står ikke tilkoblet på lydkortet (HDMI) og skjermen er identifisert som DVI(3). Dersom den hadde blitt identifisert som HDMI som den skulle, ville sannsynligvis lydkort-delen slått seg på.

     

    Vurderer å ta en reinstallasjon av hele sulamitten i helga. Skal prøve et par små ting først.

     

    Bruker du slik radeon DVI-HDMI adapter? Jeg har fått lyd tidligere, med et spesifikt sett drivere, så vet at det skal fungere. Har en "HIS DVI-HDMI adapter for 3xxx series", og har koblet meg via en ny Yamaha RX-663 receiver.

     

    Jeg gjør det samme, har den adapteren jeg også, og vet du hva?? Jeg har samme receiver, eller jeg har 863 recieveren.. kanskje det er noe av feilen.. Fortsett og feilsøk, jeg driver med det jeg og.. kommer med løsning når jeg har den.. håper du gjør det samme..

  9. Testet den nye driveren.

     

    Bildet forsvinner ikke lenger når jeg kobler til og fra HDMI-kabelen, men lyden uteblir. Skjermen detekteres fortsatt som DVI.

     

     

    Vil det fortsatt si at du har problemer? Jeg har heller ikke fått det til. Jeg kobler hdmi kabelen rett i forsterkeren og hdmi-dvi til tv. Kan dette resultere at jeg ikke får lyd?? Men hvorfor sier pc fortsatt at hdmi ikke er tilkoblet?

  10. Du må velge lydkortet som heter Digital utdata HDMI eller noe lignende, som aktivt lydkort i windows (kontrollpanel - lyder og lydenheter).

     

    Prøv å avinstallere, så reinstallere ATI skjermkortdriverne (8,5) og katalyst kontrollsenter på nytt. Jeg husker ikke om det er en opsjon i ccc som enabler lyd over hdmi. Sjekk instillingene på HDTV i ccc.

     

    Deretter velger du du Digital ... i kontrollpanelet. IPå min PC må jeg velge mellom denne og det innebygde lydkortet, det går ikke å ha begge deler.

     

    bruker du DVI til HDMI greia du fikk med skjermkortet?

     

     

    ja det gjør jeg

     

    Hvilken av de to dvi kontaktene bruker du? Har du prøvd begge? (jeg bruker den som er lengst bort fra hovedkortet på mitt 2600) Har du kabel som er HDMI 1.3 kompatibel? Har du TV/forsterker som er HDMI 1.3 kompatibel.

     

    Jeg har prøvd begge utgangene, og har både 1.3 kabel og 1.3 forsterker, jeg får bilde men ikke lyd

  11. Hei

     

    Har ett spørsmål om bruk av bonus poeng. Skal ut å reise med jobben til Miami, det er en tur hvor alle blir plassert på "krøtter" klasse. Har en del poeng med flying blue og hadde tenkt til å oppgradere meg selv til business. Hvordan er det å gjøre dette med continental når jeg har flying blue poeng? De er jo begge i sky team..

  12. Har du prøvd å velge ATI HDMI Audio eller noe i Lydinstillingene i KOntrollpanelet? Om det ikke ligger der så har du ikke installert driverne til HDMI Audio ;)

     

     

    Problemet er at jeg ikke klarer å velge den, det står at hdmi ikke er tilkoblet.. har slettet driver og lagt inn windows driveren igjen, men fungerer fortsatt ikee.. noen clue??

     

     

    Kan det forresten ha noe med hovedkortet å gjøre? jeg har et maximus extreme hovedkort med ddr3 minne. Det fulgte med et lydkort til dette..

  13. Har du prøvd å velge ATI HDMI Audio eller noe i Lydinstillingene i KOntrollpanelet? Om det ikke ligger der så har du ikke installert driverne til HDMI Audio ;)

     

     

    Problemet er at jeg ikke klarer å velge den, det står at hdmi ikke er tilkoblet.. har slettet driver og lagt inn windows driveren igjen, men fungerer fortsatt ikee.. noen clue??

  14. Det er ingenting som heter "de enkleste filmsnutter". Alle video og audio dekodes basert på formatet det er laget i og det har ingenting å si om lengden er 1 minutt eller 1 time. Foretll oss hvilke filtyper dette gjelder og hvilke codecer som er i bruk. Om alt er iorden der kan det være andre ting. Om jeg var deg ville jeg også lastet ned Media Player Classic (demnne krever ikke installasjon) og prøve å spille av videoer der, siden den håndterer en del formater annerledes enn VLC.

     

    lagt til: skjermkortet ditt er sikkert iorden, men om du er bekymret kan du nå kjøre dxdiag og gå igjennom testene der (i vista må du vel skrive dxdiag i søkefeltet), pluss sjekke at det ikke rapporteres noen problemer for skjermkortet driverne i device manager.

     

    Det som bekymrer meg er at tidligere har jeg uten problemer og uten noen codecer kunne avspille dvd filer, xvid osv i vlc. Nå spilles alt der i veldig dårlig oppløsning. Det som jeg tror er problemet er at pc bruker vista drivere på skjermkortet, for forsøkte å avinnstallere ati driverne og kunne bruke det som var i vista. Det resulterte at alt var likt, og det skjedde ingen ting når jeg la inn de nye driverne til ati.

     

    Har sjekket alt i device manager og alt er i orden med skjermkortet, har også benyttet det programmet du anbefalte og ingen feilmeldinger på skjermkortet der heller. Men får opp noen feilmeldinger på dette:

     

    Dette programmet ble kanskje ikke riktig installert

     

    Problemsignatur

    Problemhendelsesnavn: PCA2

    Problemsignatur 01: 8-2_vista64_dd_58134.exe

    Problemsignatur 02: 8.453.0.0

    Problemsignatur 03: 8-2_vista64_dd_58134

    Problemsignatur 04: 8-2

    Problemsignatur 05: Advanced Micro Devices, Inc.

    Problemsignatur 06: 1

    Problemsignatur 07: 200

    OS-versjon: 6.0.6000.2.0.0.256.1

    ID for nasjonal innstilling: 1044

     

    Ekstra informasjon om problemet

    Minneområde-ID: 172134119

×
×
  • Opprett ny...