Gå til innhold

Assassins

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Assassins

  1. Er man villig til å drasse på det, så vil det ta bedre bilder enn ett kompaktkamera. Kjører man kun på auto er det ikke vanskligere å bruke enn ett kompaktkamera.

    Det der er en altfor grov forenkling, og altfor ofte feil.

     

    Ja, men tydeligvis er ikke trådstarter en avansert bruker. Jeg er selv ingen dyktig fotograf, men jeg vansklig for å se for meg at at ett kompaktkamera på auto tar bedre bilder enn ett speilrefleks på auto.

     

    Jeg er helt enig med det andre svaret her at det er ikke kameraet teknisk sett som tar de fine bildene, men fotografen. Men jeg tror og håper at alle de tusen-lappene vi legger ned i utstyr får de fine motivene til å se bedre ut, enn på ett billig kamera.

     

    Jeg er ny i faget selv, så kommer ikke med noen bastante konklusjoner, men tror ikke jeg tar helt feil.

  2. Har tatt av endel denne tråden. Så kan vel ikke gjøre annet enn å helle på mer bensin på bålet..hehe

     

    Det er vel så enkelt at fordelen med D90 er at den tar bedre bilder enn ett kompaktkamera. Bakdelen er at den er fysisk mye større/mer å drasse på.

     

    Er man villig til å drasse på det, så vil det ta bedre bilder enn ett kompaktkamera. Kjører man kun på auto er det ikke vanskligere å bruke enn ett kompaktkamera.

     

    Det jeg lurer på er hvorfor trådstarter kjøper ett såpass heftig kamera, når han ikke har tid/gidder å lære seg det mest grunnleggende om kameraet?. Tar ikke akkurat lang tid å finne ut hvordan man bruker feks A og S modus.

     

    Ja... D90 er defentivt overkill, hvis man ikke gidder å lese noen sider i bruksanvisningen, men alikevel vil man få finere bilder på auto enn på ett kompaktkamera, men mer å drasse på. Gidder trådstarter å drasse det med seg, så behold det.

  3. Har fått en BR2A reverseringsring nå så jeg kan sette det bak-frem på kameraet for å bruke det til Macro men jeg har ikke fått testet det så mye enda :)

     

    Har skaffet meg dette objektivet selv. Er rimelig fersk på fotografering, men er veldig fornøyd.

     

    Valgte dette som første objektiv til mitt D90 kamera med kit-objektiv grunnet at jeg har lest mye bra om fastobjektiver samt at det ikke kostet skjorta.

     

    Har siden dag 1 hatt veldig lyst på maco linse, men har ventet fordi jeg har tenkt at maco som første objektiv kan ha ett litt snevert bruksområde, pris og vil vite litt mer med sikkerhet hva jeg vil ha.

     

    Ser at du skriver dett emed reverseringsring for å bruke denne linsa til macro.

     

    Mulighet til å forklare litt hvorden dette fungerer i praksis? Hva trenger jeg (link)?

    Vil dette fungere like bra som en dedikert macro linse?

     

    Masse spørsmål, men jeg er fersk på dette...og hvis jeg har mulighet til å gjøre om denne linsa jeg allerede har til macro er det veldig interresant

  4. Har ett Nikon D90 kamera med standard 18-105mm kit objektiv.

     

    Er rimelig fersk på fotografering, men tenkte å kjøpe ett fastobjektiv for bedre bildekvalitet, uten at det koster skjorta.

     

    Første ideen var 50mm 1.8, men synes 50mm blir litt trangt for mitt bruk. Har fått med meg at Nikon har kommet med en ny 35mm, men finner ingen tester av den på nettet. Så lurer litt på om det er noen som kjenner noe til den linsa evt om noen tester?

     

    Har lest masse godord om 50mm`eren, så lurer på om 35mm`eren vil gi like god bildekvalitet?

     

    Takker for svar

  5. Takker for svar:)

     

    Har prøvd å ta ett bilde mot ett speil, og ser at det blinker litt av blitzen på kameraet selv om jeg har stillt det inn på "--".

     

    Grunnen til at jeg gjerne skulle hatt den til å være helt mørk er at jeg skal ta endel bilder inn i ett saltvannsakvarie og tenkte å ha den trådløse over karret. Hvor vidt det vil bli noen refleksjoner av det lyset som kommer fra den interne blitzen her jeg ikke fått testet ut enda. Får krysse fingrene, men var absolutt ett godt tips med den plata som kan settes foran. Får nok bestille meg en sånn.

  6. Hei,

     

    Har akkurat invistert i en SB-600 blitz til mitt Nikon D90 kamera.

     

    Har klart å koble den opp tråløst, men det jeg sliter med er at blitzen i kameraet blinker fortsatt.

     

    Har gått inn i menyen til kameraet og valgt å skru av den interne blitzen, men like fordømt blinker den hver gang (sammen med den trådløse).

     

    Er det noen som har noen tips om hvordan jeg kan fikse dette? Ønsker kun at SB-600 skal blinke.

     

    Takker for svar:)

  7. Takker for bra inspill folkens:).

     

    Jeg ser helt klart poenget til Mr.Lee om at det kan bli ett litt snevert synsfelt på 50mm. Har prøvd ut det litt med den lisa jeg har nå. Kunne nok med fordel heller ha valgt en 30mm, men da begynner den å bli rimelig dyr. Filler`n vansklig det her. Får nok prøve meg litt frem i butikk evt låne noen linser.

     

    Så da ender jeg vel opp med at en blitz blir det "sikreste" første valget som oppgradering på kameraet.

  8. Takker for inspill folkens:)

     

    Tror nok at en god blitz blir førstevalget egentlig. Om det blir 600 eller 800 er fortsatt usikkert. Får prøve meg frem litt i butikken. Tar mye bilder av saltvannsakvariet jeg har hjemme i stua, så er nesten ett must at blitsen er trådløs.

     

    Hadde helt sikkert holdt i lange baner og med en 400, men jeg tenker at når jeg først skal kjøpe inn oppgraderinger til kameraet, så er det greit å kjøpe det man virkelig har lyst på. Hvis jeg har forstått det rett, så går ikke akkurat feks gode linser ut på dato med det første.

  9. Takker for svar:)

     

    Stativ hadde jeg liggende i kjelleren, så det er i boks. Enig at det er gull å ha for å få tatt bra bilder.

     

    Når det gjelder blits, så kommer jeg nok ikke til å kjøpe noe dårligere enn Sb600. Ikke at jeg har noe peil, men ser klart fordelen med å kunne vinkle den opp i taket.

     

    Hverken blits eller 50mm linsa koster skjorta, så kommer nok til å kjøpe en av delene, selv om jeg sikkert strengt talt ikke MÅ ha det.

     

    Så da er vel egentlig spørsmålet hva dere tror jeg vil få mest glede av som første oppgradering til kameraet?

  10. Hei,

     

    På julaften var jeg såpass heldig, at julenissen hadde med ett D90 med kit objektiv 18-105 til meg.

     

    Har fått tatt masse bilder og eksprementert mye med manuelle instillinger. Har etter min standard klart å få til endel bilder jeg er veldig fornøyd med.

     

    Nå som det nærmer seg lønning tenkte jeg å kjøpe noe nytt utstyr til kameraet. Trenger både linse og blits, men er litt usikker på hvilken rekkefølge jeg bør prioritere?

     

    Ting jeg har sett på er: Nikon SB-600 og 800. Er 800 verdt mer kostnaden?

     

    Linse: 50mm 1,8. På hvilken måte vil jeg merke bedring av bildekvaliteten forhold til den linsa jeg har?

     

    Skikkelig macro linse har jeg også lyst på, men ser vel at det er litt snevert bruksområde på de. Så kanskje vente litt.

     

    Håper noen av dere kan gi meg noen tips ang dette

  11. Er det 40 eller 60gb?

    Om det er 40gb ka du jo prøve å slå av knappen på PS3-en og holde inne den knappen du tar ut platene med, mens du slår på knappen igjen.

    Da skyter viften MAX fart i 10-15sek og det har funket for noen ;)

     

    Edit: Knappen bak på PS3-en ja.

     

    Mener du selve strømbryteren på baksiden? eller den man må hilden inne noen sekunder for å skru av konsollen? Er 40 GB versjonen jeg har ja.

  12. Bråker som i 100% trottle eller feil i kulelager o.l?

     

    ikke noe ulyd i vifta, men går på maks hastighet.

     

    Da er det noe softwarefeil.

     

     

    Er nok der greia ligger ja, men er det noe jeg kan gjøre noe med selv (ala systemgjennopretting) eller er det bare til å belage seg på flere uker uten PS3?

  13. Har en PS3 som jeg har hatt i ca ett halvt år. Etter jeg fikk meg GTA4 ved releasen har vifta i PS3`n begynnt å bråke noe jævlig. Trodde det kunne ha en sammenheng med at det var veldig varmt på den tiden, men dette har bare fortsatt. Selv når jeg spiller av en film, skrur plutselig vifta seg opp på fullt i noen minutter.

     

    Har med jevne mellomrom støvsugd luftehullene i maskina, så er nok ikke der problemet ligger.

     

    Lite keen på å sende den inn på service i mange uker nå, så tips om hva jeg kan gjøre blir motatt med stor takk. (tenker i retning om det er noe system gjenopprettning etc som kan fungere)

  14. Spiller endel online for tiden. Mest Cops`n crooks uten autoaim. Bare til å adde meg hvis du er en "voksen" spiller. Begynner å bli dritt lei av alle drittunga som stort sett bruker tiden på å ødlegge spillopplevelsen for andre.

     

    Cheers^^

     

    PSN: assassin69

  15. Min router er denne: ZyXEL G-2000PLUS v2 (G2000)

    Kan du finne en bruksanvisning eller port guide til denne er du snill?

    http://zyxel.com/web/support_download_list...420051027091130

     

     

     

    Finner sikkert en bruksanvisning til routeren din på nettet hvis du søker. Finnes vel ikke noen guide til hvordan åpne porter, fordi det finnes vel sikkert like mange måter å gjøre det på som det finnes routere. Men en ting som er sikkert er at du må komme deg inn på menyen til routeren. Står sikkert i bruksanvisningen hva som er adressen. SIkkeret ganske enkelt og selvforklarende når du er i menyen.

     

    Ok, takk for svar, men jeg er ganske grønn og vet ikke hvordan jeg kommer meg inn på menyen til routeren, vil du foreslå at jeg ringer NextGentel som er min bredbåndsleverandør eller er dette noe jeg klarer selv?

     

     

    Kan nok prøve å ringe dem ja, men er nok lurt å vite på forhånd hvilke porter du må åpne.

  16. Finner sikkert en bruksanvisning til routeren din på nettet hvis du søker. Finnes vel ikke noen guide til hvordan åpne porter, fordi det finnes vel sikkert like mange måter å gjøre det på som det finnes routere. Men en ting som er sikkert er at du må komme deg inn på menyen til routeren. Står sikkert i bruksanvisningen hva som er adressen. SIkkeret ganske enkelt og selvforklarende når du er i menyen.

×
×
  • Opprett ny...