Gå til innhold

Håk0n

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Håk0n

  1. Hallajs

     

     

    Er en helt vanlig entusiast som kunne tenkt meg et nytt grafikkkort til ca 2000kr! jeg hengir meg til dere Xperter og vil gjerne ha deres råd.

     

    er Gainward Geforce 4800TI golden sample et bra og verdig kort å kjøpe?

    det virket lurest.

     

    vennlig hilsen

  2. Heisann alle sammen, har et lite problem jeg, har en Xp2000+ som sitter på ett asus av333 elller hva det nå enn heter, sliter veldig med temp. var på lan, da gikk tempen opp til 76 grader på cpu'n... not good håkon fikk jeg høre da... Dessuten så kommer det i tillegg til den grønne søylen som viser hvor hardt cpu'n jobber (den ctrl+alt+del måleren) en extra noe kortere rød søyle, har lissom ikke så gode erfaringer med røde ting da... Detta skjer jo ikke med andre viet jeg!!! =)

     

     

    Si no a, Si no a, Si no a...

  3. ikke bygg hvis ikke du kjnner noen som har peil... Fanken ass... Satt en dag bare for å få noen stygge tall i bios'n til å funke, de som sto i manualet passa ikke siden jeg senere fant ut at pc'n hadde clocka ned seg selv til 1200 i steder for 1667 som det skulle være... **** heller... Dessuten er man ***** nerva når man setter sammen, hodt på å drite på meg for en kamerat av meg påsto at en prosessor brant seg på under 5 sec uten vifte... Også har jo bare chieftec tusen ledninger også... (0 gb går fint... Du får ikke sett på så mye porr uansett, du kan heller brenne det ut og laste det inn når du trenger det...

  4. Kjøpte meg pc her om dagen jeg... Joa kjmpefin den... Men jeg klarte jo kline ut kjølepasta'n da den allerede var klint på vifta da jeg fikk den, så her om dagen målte jeg tempen på 71 grader.. Da fikk jeg lissom litt panikk så jeg løpte og henta en bordvifte og satte den til blæse rett på prosessoren, da sank jo litt men likevel, hvor mye skal til for å svi den a??

  5. Hei alle sammen, unnskyld men jeg må nok(dessverre) mase enda mer, fordi det har seg sånn att jeg lurer på om jeg burde ha en extra kabinett vifte på en 2000+ xp... Men... lissom hvilke mål bruker skla jeg har på vifta 80x80 eller??

     

    også en ting til, når jeg kjøper kasse, skal det være med 360W eller mindre(eller mer?)

     

    ps: Mine overclocking ferdiheter er på null...så det er lite aktuelt med det...

  6. Hei alle sammen, tenkte jeg skulle kjøpe meg ny pc se... Men så er det jo det at jeg har en noe hullete viten når det gjelder hk og sånt... Fordi harware.no anbefalte å kjøpe den Asus a7v33 Raid greia tok jeg en titt på den, MEN der står det jo at noe om non-reg og non-ecc... Nå skal jeg være ærlig å si at jeg ikke vet var det vil si med registrert minne men ecc er visst ***** bra i følge en fyr jeg kjenner(og han er skikkelig nerd!!)Tregere og sikrere sa han, og det er der jeg vil ha... Så kan jeg ikke kjøpe ecc ram da eller...?

     

    (Skulle kjøpe XP 2000+ od ddr-dimm)

     

    Jada.... ????

×
×
  • Opprett ny...