Gå til innhold

JoeDogs

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JoeDogs

  1. Free to play, man put Ghost recon to dead. Ubisoft is filled with girls who cant not make hardcore shooters. Good old Ghost recon was made by boys, for boys. That's why it was so good and popular. And now good game developers are fired for making a little girl in ubisoft feel hurt and call it sexual harassment. Old ghost recon never com back thats for sure!

    • Liker 3
  2. Ja, man spiller ikke for realisme, men for underholdning. Avbrekk.

     

    Må man virkelig barbere seg og sove i spillet?

     

    Herregud, når jeg leser denne teksten er det som om det er en parodi på noe. Som om noen hr tatt ønsket om "mer realisme" i spill til det ekstreme og latterlige. Men så er spillet virkelig som det beskrives her?!

     

    Sitat: "det både burde, og skal, være rom for tregere mer realistiske tilnærminger til spilldesign, som kultiverer innlevelsesrike spillhistorier fremfor gøyale eventyr"

     

    Hæææ? Å måtte finne mat og barbere seg "kultiverer innlevelsesrike spillhistorier"?! Hvordan i all verden gjør det det? Hvordan bringer tull som barbering "spillhistorien" videre? Det virker fullstendig meningsløst.

     

    Så gå spille Call of Duty. Flott at det er realisme i spill. Vi har nok av disse spilla for 12-30 åring.

  3. Det beste spillet UBI har lagete siden Ghost Recon Serien som passer for oss litt eldre menn. Gleder meg som en liten unge til 1.8! Jeg er overrasket hvor godt UBISOFT har støttet dette spillet og Rainbow Six S. Det liker vi. Skal bli spennende å utforske det nye område. Og håper det blir litt mer balanse i darkzone. Og det blir kanskje litt tøffere å gå Rouge. Vi håper.

    • Liker 2
  4. Hvis du er intressert i god racing har jeg en vennegjeng som ganske ofte spiller Forza2, vi er ikke organisert i noe klan eller noe, bare kjører for morro skyld.

     

    Selv om vi ikke er noen klan har vi turneringer og events ved jevne mellomrom.

     

    Går for det meste i Touring cars, og har alltid på skade så det dummeste man kan gjøre er å kjøre ufint.

     

    Legg meg på vennelisten din og ta kontakt neste gang du ser vi spiller så skal jeg introdusere deg til de andre, headset er dog påkrevd(men hvem har vel ikke det).

     

    Kjempis!! Det skal jeg virkelig gjøre! Touring cars er jo mye mer realistiske en de høyer klasser, mener jeg:) Det som gir meg en den beste følelsen er å kjøre riktig. Da får mann den gode kjørefølesen som jeg hele tiden streber etter. Jeg har jo også kjørt noen av de bilen i det virkelige liv Lamborgini og Porche. Det skal Forza2 ha, at spesielt GT 3 Gatebilen, er utrolig lik å kjøre in the reale life. Headset har jeg:)

     

    Takk, takk Civilix:

  5. Jeg er på jakt etter klan som i hoved sak spiller bilspill/Formula One Championship Edition/Forza2 og Gt5 når det kommer. Turneringer. Ellers liker jeg godt Ghost Recon 2-splinter cell, Toruist Trophy.

    Viktigst for meg er at mann går seriøst inn får å kjøre et reint pent bil løp og respektere motstanderen.

    Godt voksen-43. Ble helfrelst på gaming får ca 2 år siden, da jeg fikk slengt en gammel og utslitt ps2+ GT4 i fanget, da va det gjort :)....... Så jeg ingen expert, men ivrig kan vel jeg kalle meg.

     

    Så vis en klan ser seg bruk for meg, hadde det været kult som dere sier.

     

    Med vennlig hilsen

     

    Tom B Neidher.

     

    Min e-post er [email protected]

    post-146313-1196722520_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...