Gå til innhold

Antonov

Medlemmer
  • Innlegg

    179
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Antonov

  1. Til opplysning selger netonnet mobiltelefoner med svenske bokstaver på det fysiske qwerty-tastaturet. Istedenfor æ/ø står det ä/ö.

    Det var min erfaring ved handel hos de for snart ett år siden, da jeg kjøpte Nokia N97.

     

    Den har qwerty-tastatur, 3,5" stor skjerm med 16 mill. farger. Skjermen er også skarp i sollys. Den har 32 GB lagringsplass.

    Etter en del programoppdateringer fra Nokia, har den bl.a. fått kinetic scrolling, er raskere i menyene, gratis kartnavigasjon. Gps er litt treg, men den har Agps som gjør den raskere.

    Telefonen har også wlan, 5 mp-kamera m.m.

    Mer i testen hos Amobil: her

  2. Hei

     

    Jeg har en n97 mini. Men har et lite problem. Som kjent så ber nokia mobiler om å velge et utgangspunkt når man velger internett. Enten wifi eller vanlig nett. Men det gjør det ikke hos mg. Den går direkte inn på nettet. Dermed vet jg ikke om den er koblet til wifi eller ikke.

    Eller så har nokia funnet en løsning om at når du er koblet til wifi, så kan man surfe osv uten å måtte velge nytt utgangspunkt igjen?

    Hei :)

    På min telefon står det tilgangspunkt istedenfor utgangspunkt. Hvis menyene er omtrent det samme på N97 mini og N97, har jeg stilt inn på "Spør hver gang", når telefonen kobles til internett, så risikerer jeg ikke å få noen overraskende store regninger.

    Under tilkobling trykker du på Trådløst LAN, så velger du hvilke nettverk telefonen skal kobles til. På samme siden, i "WLAN-veiviseren", trykker du "innstillinger". Der finner du tre valg under "Internett-tilkoblingstest"; "Kjør automatisk", "Spør hver gang" eller "kjør aldri".

  3. Etter at jeg formaterte og oppdaterte mobilen så virker den mer stabil :)

    Men fant en feil igår.. jeg hadde ikke slettet bildene på den før jeg formaterte minnet, oppdaterte firmware, og gjenoppretta backupen..

    Problemet jeg fant igår er at bilde visnings programmet på mobilen tror bildene er der, men kan bare vise ødelagte filer..

    Og jeg får ikke sletta dem heller.

     

    Tips?

    Hei :)

    Det samme skjedde et par ganger på mobilen min etter at jeg kjøpte den. Bildene var som små grønne firkanter med en delestrek over. Det hjalp med en hard reset, og andre gangen ble den sendt inn til service for et par andre problemer. Etter det har jeg tatt back-up uten å ha med bilder. Bildene har jeg på forhånd lagret på minnepinne og minnekort til pc'n. Kontakter, notater, sms og oppføringer i kalender overfører jeg på en annen nokiatelefon via "Tlf.overføring". Og bilder som jeg vil ha på telefonen igjen, overføres fra minnepinne/kort via bluetooth på pc og telefonen. Deretter vises bildene normalt. Forøvrig vises noen bilder på nettsider på den måten som ødelagt bilde, som vedlegget viser.

    Håper dette hjalp noe. :)

    post-146292-1265669411.jpg

  4. Sikkert posta før, men bare legger den inn igjen

     

    http://www.freewarepocketpc.net/opnmarket/

     

    Last ned denne på hd2, det er en slags marketplace med masse apps til Windows mobile ;)

    Masse kult..

     

    Takk, supert. Dette gjorde susen. Nå har HD2 en marketplace, med masse snæks som ikke koster noe.

     

    Ja veldig bra men har et lite problem, etter å ha installert enkelte av program så finner jeg ikke noe icon til å starte programmet?

     

    Er det noen som vet?

  5. hei..

     

    noen som vet om det er mulig å slette program som vlingo, qik, joikuspot og boingo?:p

    hva kan man slette om man vil at telefonen skal bli litt kjappere?

     

    http://thenokiablog.com/2009/08/13/how-to-...ingo-nokia-n97/

     

    Du bruker bare "Boingo patch software" som beskrevet lengre ned i teksten. Funker flott, holdt på å bli gal av å skulle måtte ha dette reklameaksesspunktet uten å kunne slette det!

     

    NB-de fleste programmer lar seg fjerne via av-installeringen i Nokia PC Suite som du laster ned fra nett.

    Hei

    Takker for hjelp :)

    Lastet ned "Boingo patch software", men selve ikonet i Programmer blir ikke borte. Også bruker jeg Nokia PC Suite-cd'n som fulgte med telefonen. Går ut ifra at det er det samme som kan lastes ned fra nettet? Har ikke funnet qik, Boingo og joikuspot selv om telefonen er synkronisert med pc og PC Suite. De programmene vises bare på telefonen. Får prøve og lete litt til.

  6. Hvis det er samme opplegget som på tattoo så kan du gjøre følgende: Meny -Instillinger - trådløse nett - fjern markering for mobilt nettverk + gå vidre til innstillinger for mobile nettverk - nettverksmodus og sett denne til "bare gsm"

     

    Tlf funker da til ringing og meldinger.

    Gå også inn på Start - Innstillinger - Datatjenester og merk bort det du ikke vil skal synkronisere automatisk.

     

    Det fine med MoDaCo Nodata er at den blokkerer all tilkobling automatisk slik at du ikke trenger å skru av og på slike tjenester etterhvert som du trenger de. Bare å skru av og på i Nodata-programmet.

    Takk for hjelpen :)

  7. hei..

     

    noen som vet om det er mulig å slette program som vlingo, qik, joikuspot og boingo?:p

    hva kan man slette om man vil at telefonen skal bli litt kjappere?

     

    De programmene skulle gjerne jeg ha slettet også,:) men har ikke vlingo. Har prøvd både soft- og hard-reset flere ganger, men de programmene forblir. Facebook, YouTube m.m. ble borte, men ikke qik, boingo og joikuspot.

    For at telefonen skal bli raskere, er det en fordel å lagre alt som installeres på E: Meldinger har jeg også satt til at de skal lagres på E:. Det skal ikke mange bilder eller videoer til før den blir tregere, selv om den har 32 GB lagringsplass.

  8. Da ble det til at samboeren min fikk HTC Touch HD2 til jul. Ser ut som kjøpet ikke var helt heldig; En del knoting, irritasjon osv, lite tastatur, altfor følsom skjerm. Fulgte et råd her og satte på plastbeskytter på skjermen.

     

    Jeg trodde at telefonen kom med windows 6,5, men i OS'et står det at det er 5,2. Hvordan får man 6,5 på telefonen?

    Har koblet tlf. til pc og HTC.com, men finner ikke noen oppdatering.

     

    Og en ting til: Samboer'n har forsøkt et par ganger å laste ned flykart fra pc'n over på telefon, men programmet finnes ikke der.

     

    Og når jeg åpner JBlend står det øverst: Ingen programmer installert. Hvordan har dere installert programmer?

     

    Hittil er dette en skuffende telefon. Alt virker tungvint i forhold til min Nokia N97. Der er det bl.a. bare å trykke på et ikon, så oppdateres telefonen hos Nokia.

    Men én ting overrasket på HD2, og det er kameraet. Det blir faktisk klare og skarpe bilder.

    Sensitivitet kan fikses med BsB Tweaks. WinMo 6.5 er Windows CE 5.2. Oppdateringer lastes ned manuelt fra HTC.com. Programmer installeres ved å kopiere en exe eller cab fil fra PC/internett til minnekortet, og starte installasjonen med en filutforsker.

     

    Tastaturet er stort nok, legg mobilen til side for landskapsmodus. Om ikke, så last ned "ChangeScreen" slik at programmet går i landskapsmodus.

     

    Flykartet har jeg ingen aning om.

     

    JBlend er for Java only.

     

     

    Beklager å måtte dra frem igjen disse innleggene fra flere sider tilbake, men jeg glemte dessverre å takke for hjelpen.

    Og det ser ut som han som bruker telefonen synes den bare blir bedre og bedre dess mer han blir kjent med den.

    Så, takk for god hjelp! :)

     

    Og flykartet er omtrent som veikart, bortsett fra veier, kryss, rundkjøringer osv. er det mest streker, punkter og tall å navigere etter.

  9. Dette var det som fulgte med:

    AD-54 heter det.

     

    Har selv putta mitt Sennheiser-headset inn i den.. Utmerket egentlig. Neste er dog trådløst :]

     

    Ja, det er sånn headset som fulgte med i esken hos meg. "Fjernkontrollen" på ledningen er så liten at jeg ikke har tenkt over at det er en slags fjernkontroll, så jeg bruker den ikke. Trodde det hadde fulgt med en annen hos deg. :) Tenkte på BH-905, men i en test var de så tunge at de holdt på å dette av hodet når man bøyde seg.

  10. Ganske forbanna på telefonen nå for tida..

    Rett som det er så reagerer den ikke i det hele tatt når det ringer og jeg får ikke svart. Skjermen reagerer ikke og meny-knappen reagerer ikke. Prøvd å åpne telefonen og, skjermen snur seg fint, men ingenting reagerer. Slår av og på skjermen med bryteren på siden, etter noen ganger kommern seg, noen ganger ikke - så da må jeg bare vente.

    Dette skjer ikke bare når det ringer, det skjer når det kommer en sms, en kalenderhendelse går av, det skjer også bare når jeg tar den ut av lomma for å skrive en melding! Ergo, det skjer ingenting på den. Etter mye irritert trykking uten reaksjon, så reagerer den - bare at den reagerer en helt annen plass på skjermen og den trur jeg HOLDER nede - ikke trykker lett. Så på hovedskjermen vil den forandre på widgetene mine. Huff, bare tull..

     

    Idag brukte jeg musikkspillern igjen etter å ikke ha brukt den på lenge... Etter å ha hørt et par sanger, ville jeg bytte sang. Trykker på Next på trådfjernkontrollen som følger med. Ingenting skjer. Prøver å forandre volum, ingenting skjer. Sangen fortsetter dog!

    Jeg tar telefonen opp av lomma, prøver å trykke på ting.. Ingenting.. Akkurat det samme igjen, bare at musikken fortsetter, men får ikke stoppa den eller noe. Hjelper heller ikke å holde avknappen nede, så måtte ut med batteriet.

     

    Detta irriterer meg så til de grader.

     

    Har prøvd å ta en vanlig softreset uten at det hjalp - og prøvd reset med hardwareknappene uten at det hjalp.. Forbanna drit. Jeg skal klare å vente på FW 2.1 og se om det hjelper, hvis ikke blir det å sende inn..

     

    Leit med telefonen din. Hadde sendt den inn.

    Men var det med fjernkontroll til N97 da du kjøpte den? Og hvordan ser den ut? Var ikke med noe sånt i esken hos meg.

    Og får man kjøpt sånn trådfjernkontroll noe sted?

     

    I forrige uke ble menyikonene mindre enn de vanligvis pleier; Ca. halvparten av vanlig størrelse. Det har skjedd ca. tre-fire ganger.

    Er det noen som har opplevd det samme, eller vet hva som er årsaken?

    Bruker bakgrunnsbilde på noen få kb.

  11. Da ble det til at samboeren min fikk HTC Touch HD2 til jul. Ser ut som kjøpet ikke var helt heldig; En del knoting, irritasjon osv, lite tastatur, altfor følsom skjerm. Fulgte et råd her og satte på plastbeskytter på skjermen.

     

    Jeg trodde at telefonen kom med windows 6,5, men i OS'et står det at det er 5,2. Hvordan får man 6,5 på telefonen?

    Har koblet tlf. til pc og HTC.com, men finner ikke noen oppdatering.

     

    Og en ting til: Samboer'n har forsøkt et par ganger å laste ned flykart fra pc'n over på telefon, men programmet finnes ikke der.

     

    Og når jeg åpner JBlend står det øverst: Ingen programmer installert. Hvordan har dere installert programmer?

     

    Hittil er dette en skuffende telefon. Alt virker tungvint i forhold til min Nokia N97. Der er det bl.a. bare å trykke på et ikon, så oppdateres telefonen hos Nokia.

    Men én ting overrasket på HD2, og det er kameraet. Det blir faktisk klare og skarpe bilder.

     

    Ett spørsmål til som dukker opp; Går det fint og flott å få kontaktene mine over fra Sony Ericsson til HD2? Jeg har ikke kontaktlisten liggende på pc'n fra før av.

     

    Jo mere jeg leser her jo mere avansert høres dette ut... Håper ikke jeg mister motet når/hvis jeg får denne mellom fingerne. JEg er gla i avanserte ting, men ikke hvis jeg begynner å plages med å få til...

     

    For å gjøre det enkelt, så overførte vi kontaktene fra den gamle telefonen over på sim-kort, så satte jeg simkortet i HD2 og kopierte kontaktene over på telefonen.

  12. Nå får jeg ikke internett til å funke med wlan. Eller det kommer og går, men jeg har alltid signal og den klarer fin å koble seg til. Den vil bare ikke få internett tilgang. Jeg får bare melding om "Ugyldig servernavn" og yr.no/facebook appsens osv. fungerer heller ikke.

     

    Prøv dette: "innstillinger" -> "Tilkobling" -> "Nettverksmål" -> "Internett" så sletter du wlan punktet ditt for så legge det til på nytt.

    Det har jeg prøvd så mange ganger at det gidder jeg ikke mer :p

    Da tipper jeg at du har den telenor ruteren som det er skrevet om tidligere i denne tråden. Jeg får samme problemet når jeg er hos foreldrene mine som har den ruteren. Tror det var slik at noen hadde funnet en løsning på det. Var kanskje snakk om en oppdatering av ruteren.

     

    Vi hadde en sånn dårlig router fra Telenor. Den var ca. ett år gammel, og i en telefonsamtale med Telenor, testet de routeren og fant feil ved den, og de sendte oss en ny mot at vi sendte tilbake den gamle, og skulle slippe å betale for den.

  13. Når jeg bruker N97 for å lese på Amobil, blir sidene uten tekst og bilder når jeg skal lese mer av forsidens artikkel på en annen side,

    eller trykker på "tilbake" til forrige side. Halvparten av siden er sort og andre delen er hvit.

    Dette begynte for noen uker siden för Amobil fikk problemer med server. Det tar lang tid å måtte gå inn å "Laste opp på nytt" for hver gang jeg skal til en annen side på Amobil eller tilbake til "fremsiden". Har ikke sånne problemer på andre nettsider.

    Legger ved et screenshot av hvordan det er.

    post-146292-1260838419_thumb.jpg

  14. Skype fra Nimbuzz fungerer ikke på min tlf. Installerte svensk versjon, og etter å ha logget inn på Skype, kommer det beskjed om at Nimbuzz ikke kan logge meg inn, og de skal se på saken. Sånn har det vært i noen måneder, så den er avinstallert på min N97.

     

    Har dessuten problemer med å svare på samtaler når jeg skal bruke den grønne glidesvareren når tastelåsen er på. Telefonen reagerer ikke på noe, bortsett fra "av-knappen", og må slå den av og starte den på nytt.

    Håper det kommer en fiks på det etterhvert.

  15. En annen stor forbedring er at du nå har kinetisk scrolling i for eksempel kontaktlisten. Det bil si at du bare kan flikke med fingeren for å bla deg nedover eller oppover i listen. Dette er kjent fra andre telefoner med trykkskjerm som for eksempel Iphone, og var et merkbart savn på Nokia N97.

     

    I denne sammenheng skal det nevnes at du ved å oppgradere programvaren i din gamle N97 faktisk kan få de fleste nye funksjonene også på originalen.

     

    Bare til opplysning så er en av de nye funksjonene i programvareoppdateringen til den "store" Nokia N97 kinetisk scrolling.

  16. Tenkte å kjøpe denne telefonen til samboeren min til jul, men er i tvil nå etter å ha lest om de mange negative tingene på den; Dårlig høyttaler, det ble nevnt skurring et sted i tråden. Dårlig kamera, det kunne godt ha vært bedre kamera på en så dyr telefon. Den har bare noen få MB lagringsminne i telefonen. Håper det kommer en fiks på høyttalerne, og minnekort kan man jo kjøpe. Finnes det noen bilder som er tatt med kameraet på denne telefonen? Og er det noen som vet om telefonen fungerer tregt med tunge program? Skal legge inn flykart på den. For på HTC Touch HD fungerte telefonen tregt med flykart.

     

    Har ingenting å utsette på høytaler. Om én/to klager på dette er ikke dermed ALLE utsatt. Kamera er dårlig, men det har alltid HTC vært: Det er ikke derfor vi kjøper denne. Dog, her er også en liten bugg ute å går som gjør bildene litt mer rosa enn de skal være, men dette kommer det hotfix på.

     

    Minnekort er billig. Du får 8gb for hva, noen lapper (se også etter kort med høyere Class! I sær skrivehastighet er bedre på ett kort som har Class 4 fremfor class 2)?

     

    HD2 har nesten dobbelt så rask prosessor som HD. HD=528mhz, HD2=1024mhz. Du kan tenke deg selv!

     

    Takk for god hjelp! Da håper jeg høyttaleren er bra. Tror det blir dette merket, da han ikke syntes noe om andre telefoner på markedet for tiden.

  17. Tenkte å kjøpe denne telefonen til samboeren min til jul, men er i tvil nå etter å ha lest om de mange negative tingene på den; Dårlig høyttaler, det ble nevnt skurring et sted i tråden. Dårlig kamera, det kunne godt ha vært bedre kamera på en så dyr telefon. Den har bare noen få MB lagringsminne i telefonen. Håper det kommer en fiks på høyttalerne, og minnekort kan man jo kjøpe. Finnes det noen bilder som er tatt med kameraet på denne telefonen? Og er det noen som vet om telefonen fungerer tregt med tunge program? Skal legge inn flykart på den. For på HTC Touch HD fungerte telefonen tregt med flykart.

  18. Not to worry. Det betyr at den henger på et GPRS-nett, dvs GSM med pakkeswitchet data. Det betyr ikke at den sender/mottar data. (Tror det er et eget symbol for dette, men kan ta feil.)

     

    Litt lenge siden det var aktivitet i denne tråden, men symbolet for sender/mottar data er to streker med en hake på hver strek (vedlagt bilde). Symbolet oppstår under tallet 3G eller 3,5G når telefonen sender eller mottar data over teleoperatørens nett.

     

    Ved behov og altid tilkoblet er de eneste valgene jeg har på denne mobilen. Den står på ved behov nå. Skulle ønske det var et valg som du nevner.. hm..

     

    Min telefon med WiFi har har valget "Spør hver gang". Da er det ikke sikkert det valget finnes på telefoner uten wlan.

     

    Edit: Bilde av tilkoblingssymbolet under.

    post-146292-1258395271.jpg

  19. Sorry for å dra opp en gammel tråd, men er bedre enn å starte en ny.

    Hvor kan man få tak i den blanke versjonen? Har ikke sett den noen steder. Finner bare den matte chrome, liker det ikke.

    Takk:)

     

    Amentio har chrome/sølv-utgaven her

     

    Komplett har den også i chrome/sølv her

     

    Papyrus i Oslo har den her legg merke til prisen de oppgir kr.1908 er ekskl.mva. Prisen man må ut med er i liten skrift i parentes (inkl.mva).

×
×
  • Opprett ny...