Gå til innhold

Sambaboy

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sambaboy

  1. Heisann!

     

    Startet for litt under et år siden band med 4 kompiser på Trøndertun Folkehøyskole. Veldig poppa og rocka, og veldig ulikt alt jeg har gjort fra før! Har vært innom mye med bandet, blant annet vunnet 2 utstyrskonkurranser, vært på en liten Norgesturne og spilt på bla. Slottsfjell og Raumarock. Var også i Frankrike og Tyskland i sommer gjennom no' opplegg, og om 2 uker stikker hele gjengen til Liverpool for å gå på LIPA!

     

    Iallefall har vi nettopp gjort ferdig EP'en vår, og den kan sjekkes ut her:

     

    http://www.nrk.no/urort/Artist/Anthony_Hope/default.aspx

     

    Utrolig fett om folk sjekker ut og sier hva de syns! :D

  2. Hei Eirik! Tusen takk for kjempebra svar, skal definitivt ta med responsen til gutta. :) Only For A While blir for tiden endret veldig, fra en drivende radiolåt til en mye roligere låt (litt akustisk Dave Matthews-ish). Kommer nye låter tidlig på nyåret. :) Har også snakket om en liten turne på Østlandet som ikke er spikra enda! Takk for tilbakemeldingen, mye bedre enn folk som kun kommer med "bra" og "rævv". :)

  3. http://www.youtube.com/watch?v=LUNnoZvygwk

     

    Hei folkens!

     

    Begynte på Trøndertun folkehøyskole i September (stortrives som faen forresten, oppfordrer folk som vurderer et års musikk-FHS å søke!), og fant her tonen med 4 karer fra forskjellige steder i landet som ville spille poppa musikk. Jeg og 3 av de andre i bandet har spilt metall hele livet, og ville prøve å gjøre det totalt motsatte for ikke å trå rundt i gamle vaner iløpet av året. Bandet heter Anthony Hope, har eksistert ca. 2 måneder, og har spilt inn 3 demoer (hvor foreløpig 2 ligger ute). That's What She Said ble sist uke anbefalt på Urørt. Få høre hva folk syns! :)

     

    http://www.nrk.no/urort/Artist/AnthonyHopeBand/default.aspx

     

    Sangene er forresten verken miksa eller mastra. :)

  4. Nei, det nye campingopplegget kan bli spennende, tror det kommer til å fungere dårlig med tanke på antall festivalgjengere. På en annen side er Roskilde rent organiseringsmessig et unikum av en festival, så man vet liksom aldri! :D

     

    Og, KsE er en kul booking for min del. RATM kommer nok til slutt, herregud, de er jo perfekt for festivalen, tror nok de bare drøyer slippen litt. Ifjor slapp de jo Faith No More jævlig sent!

  5. En nylig favoritt er Dag Sørås. Han virker belest, er negativ og kjip mot alt, har alltid en halvliter i hånda, og tar opp mange tema jeg selv syns er morsomme. Skal jeg være litt OT syns jeg Kristian Valen er den kanskje kjipeste komikeren i hele verden, men det er jo ikke hva tråden handler om, så. :)

     

    Edit - En annen soleklar favoritt er jo Bush.

  6. Jeg liker ikke dansker spesielt godt. Mange av dem er selvgode

     

    Jantelov?

     

    Er selv Dansk statsborger, men har bodd i Norge i hele mitt liv, og jeg har alltid opplevd Dansker som et utrolig imøtekommende folk. Skal jeg sammenligne syns jeg faktisk Dansker er mer folkelige enn både Nordmenn og Svensker. Igjen virker jo dette utrolig generaliserende, men her snakker jeg rent av personlig erfaring. :) Danskene sitt "hat-forhold" til svenskene er større enn hva vårt er til samme gjengen.

     

    Sånn, da er det bare å skyte ivei!

  7. Jeg surfa gjennom 1 og 2 på MK med 4.5 i snitt hver gang, omtrent null innsats i det hele tatt, er flink til å snakke for meg uten at det blir smisk eller løgn, og så lenge jeg ikke sover i timene så fungerer klisterhjernen sånn nogenlunde. Jeg går nå tredje, og det eneste jeg ikke har klart å skjerpe meg med er særemnet, bortsett fra det går det særs bra. Angrer selvfølgelig på at jeg ikke tok meg sammen de tidligere årene, har jo helt utrolig dårlige arbeidsvaner, men sånn er det bare en gang. Mitt tips er at du ikke bør surfe gjennom årene selv om du har muligheten. Har du god kunnskap fra 1. og 2. faller tredjeåret inn veldig lett, i og med at spesielt mye av litteraturhistorien i Norsk (iallefall som jeg har nå) er rett og slett repetisjon. Lykke til, få deg masse damer, fest hver helg og nyt det så mye du kan, så skal det gå bra! :)

  8. Forøvrig enda en:

     

    Vi var på byvandring i Trondheim for å sanke litt kultur i regi av en sånn høstaktivitetsuke. Vi kom etterhvert bort til en undervannsmine fra andre verdenskrig, og læreren spør:

    "E d nånn som veit ka herre hær e? Æ kjæm itj på d i farta vettu!"

    Bestekompisen min - "Det der e en undervannsmine fra krigen."

    "Snedig! D ska æ sjekk ut!"

     

    Uka etter kom læreren bort til Jakob i gangen og sa: "Herremin Jakob, du hadd jo rætt! Æ syns du burde bli mineekspert! Vi træng sånne som dæ i samfunne!", og han var DØNN særiøs. Fyren er helt kliss lik Derrick, så se for dere en trøndersk Derrick si dette.

  9. Jeg og bestekompisen min kjedet oss en gang i 7ende, og vi hadde fri et par timer pga. møte hos lærerstabben. Vi brøt oss inn på biblioteket til skolen, og kompisen min drar fram en lighter og begynner å brenne litt på buksa si. Plutselig tar buksa fyr, nok til at det begynner å bli smålig med røyk og en helt jævlig brent dongri-lukt. Han springer ut i skolegården for å få slukket det, og jeg sitter alene igjen i biblioteket. Det neste som skjer er at en av skolens strenge legender kommer springende inn og roper (tar det på dialekt herifra):

    "KA I SVARTE E D DU GJØR JÅAKIM?"

    "D va itj æ, Jakob tejnt på sæ sjøl og sprang t hælvette ut"

    "ÅH HERREGUD, KOSS GIKK D ME BØKERN!?!?" :lol:

     

    Hadde forøvrig en blond milf i tidlig 40-årene i 8ende i Samfunnsfag, og hun gjorde utallige morsomme tabber, bla:

    - Skrev KJINA på tavla, og mente at dette var riktig helt til hun så i boka.

    - Presterte å si at den første radioen kom på 1400-tallet, og argumentet hennes var: "D va sånne radioaktive BØLGA'H som svæva i lufta"

    - Hun og en annen lærer hadde begge kjæreste, og en dag ble de busta sammen på lærerværelset av en gammel lærer med en sinnsyk kjærlighet for de to store verdenskrigene (han hang opp en fallskjerm i aulaen en gang), og de ble sammen kort tid etterpå. Har forresten fått denne historien bekreftet av læreren som busta dem.

    - Skulle snakke om seg selv i den første timen vi hadde med henne, og presterte å si noe sånn som; "Og vi ha' vært ilag i fleir år no, vi kose oss skikkelig, og vi pule HEILE tia.

  10. Interessant, spacet bruk av effekter, generelt kul miks igrunn (her jeg sitter på ramma med rævva PC-høytalere er lyden veldig tidlig 70-talls, mulig jeg hører helt feil). Helt greit gitarspill, men fikk ikke noen helt syke vibber av å høre det! Har generelt hørt lite Kraut-rock, men skal def. sjekke ut mer! :) 7/10.

     

  11. Paul Gilbert (hadde VIP-time, ergo med gitartime med mannen før konserten, samt så lydsjekken = beste dagen i mitt liv!)

    Mr Big

    Iron Maiden x 3

    Rolling Stones x 2

    DOWN (på Bury Me In Smoke kom Satyr og Bordin fra FNM på scenen og spilte, helt utrolig fett å se Satyr og Phil sammen!)

    Motorpsycho x 3

    Motorhead

    TNT x 2

    Metallica

    AC/DC

    Neil Young

    Whitesnake

    Machine Head

    Björn Again

    Timbuktu

    Datarock (De kom forøvrig innom campen vår og drakk senere på natten, og den timen de var der var jo selvfølgelig jeg ute og gikk tur... :( xD )

    Kaizers Orchestra

    Torch

    Easy Star All Stars

    BigBang

    The BlackSheeps

    The Battery

    The Haunted

    Ila Auto

    Europe

    MGMT

    Duffy

    The Mars Volta

    Klovner I Kamp

    GODS x 8

    Yoga Fire

    Wolves In The Throne Room

    Ulf Lundell

    Faith No More

    Social Distortion

    Kanye West

    Volbeat x 2

    Nick Cave and the Bad Seeds

    Oasis

    Nine Inch Nails

    Röyksopp

    The Answer

    Gogol Bordello

    Slipknot

    Pete Doherty x 2

    Eagles of Death Metal

    Madness

    Enter Shikari

    Anti-Flag

    Radiohead

    Judas Priest x 2

    Immortal x 2

    The Quireboys

    Pagans Mind

    Stage Dolls

    Turbonegro

    The Dandy Warhols

    Maximo Park

    Lauren Harris

    Avenged Sevenfold

    Enter Shikari

    Thin Lizzy

    Def Leppard

    The Streets

    Charta 77

    Propaghandi

    Mudhoney

    Drive-By Truckers

    Lee "Scratch" Perry

    Blondie

    Animal Alpha

    Lumsk x 3

    Trivium

    Mastodon

    Volbeat

    Bare Egil Band

    Meshuggah

    Dum Dum Boys

    Bob Geldof

    Toto (møtte bandet før konserten og, Lukather er sinnsykt habil!)

    NOFX

    Sinneal O'Connor

    Slayer

    Deep Purple

    The Hellacopters

    Bullet For My Valentine

    Clutch

    Bob Hund

    22

     

    Og såklart kanskje opp i mot 200 konserter med mer eller mindre ukjente band her i byen! :)

     

    Alt jeg kommer på her og nå igrunn.

  12. Haha, miksen er helt forferdelig, alle gitarene er DI som er reampet av en billig plugin, og trommene er drept av kompressor fordi trommelyden vi spilte inn med var helt rævva! xD

     

    Ironisk nok fikk jeg den nye demoen dagen etter at jeg posta dette, så sjekk ut Myspace'n vår for å høre de nye sangene med LITT bedre trommelyd! ;) Spilt inn i Brygga studio (Demon Box, Timothy's Monster osv er også spilt inn der, legendarisk studio her i byen), så lyden er rimelig top notch! :)

     

    http://www.myspace.com/tomromband

     

    SJEKK UT :D

  13. Du får kjøpt røyk med sjokolade og fruktsmak, men ikke så mye i Norge. Kanskje har spesialforetninger dette. :) Jordbærsigg er morsomt, lurte en kompis med at det var Winner Tip med hasj en gang, og det funker fjell!

×
×
  • Opprett ny...