Gå til innhold

EsPaNo

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EsPaNo

  1.  

    Samtidig som det er helt greit å selge Postal og Manhunt på Steam.

     

    De er såppas gamle at grafikken gir dem mer en retro 70/80 talls slasher film feeling enn skikkelig voldelig.

     

    Hatred derimot må prøves selv før jeg kan si om det faktisk er så voldelig som det er blåst opp til eller om det bare prøver å holde seg i livet på den edgy'e stilen sin for å så falle flat på kjedelig repetitiv gameplay.

    At grafikken til nevnte spill som Postal og Manhunt er gammel er ikke et argument som er verdt å bruke. Spillenes innhold i seg selv er brutale, uavhengig av grafisk kvalitet, så den kan man dra lengre ut på landet.

     

    For meg virker det bare rart å forby et spill som Hatred på Steam. I forhold til hvor åpenlyst man kan se vold i diverse medium og underholdningsmedium i dag er det ikke særlig effektivt å skåne folk for et slikt spill, da det er like fort å kunne se relativt likt innhold et annet sted. La nå spillet få komme ut, så kan man bedømme dets gameplay og innhold til den tid.

    • Liker 1
  2. Jeg sendte mail til Zailor om de kom til å ta inn Rock Band fra England når det blir lansert der, fikk et litt ustødig svar:

     

    ''Hei Espen. Takk for din henvendelse. Når vi får en bekreftelse fra leverandør på release så kommer vi til å ta den inn ja. Det som er ute og surrer så er kun forløpig release ;-) Vi kommer til å ta inn den europeiske versjonen. Ha en riktig fin dag.''

     

    Vet ikke helt hvordan det skal tolkes, men nå håper jeg virkelig at de importerer hele greia. :hmm:

  3. Det gjekk ikkje så bra, pakken med kun instrumenter må visst sendast til ei kredittkortadresse i Storbritannia. Prøvde meg med spel, gitar og trommer kvar for seg, då gjekk det gjennom, men til ein høgare pris. Noko det for så vidt hadde blitt uansett sidan pakken eg tok utgangspunkt i kun var instrumentene.

     

    Difor vart prisen opp i 2300 norske kroner. Skal du få det så billig som under 1500,- trur eg du må kjøpe frå USA og dra fordel av den låge kursen.

     

    Edit: Du kan velge pund og, noko du bør gjere sidan det er billigare. Problemet med den pakken gjekk ikkje på valuta, men at du måtte ha adresse i UK. Sorry. ;)

    Så jeg får ikke bestilt stor pakken slik at den kommer til Norge? :/

  4. Kjøper du frå Play.com er ikkje det noko problem sidan dei har gratis frakt på alle spel. Skal du derimot kjøpe frå andre må du inn på hjelpesidene til den sida og finne kva internasjonale prisar dei har på frakt.

     

    Skal du betale frakt må du hugse på at du må betale moms på denne og så lenge varene koster meir enn 200. Hadde du kjøpt eit spel til 190 kroner og betalt 60 kroner i frakt skal du ikkje betale moms på noko som helst. Kostar spelet derimot 210 og frakten framleis 60 må du betale 25% moms på både vare og frakt. I dette tilfellet, med Rock Band må ein betale moms på frakten.

     

    Finn du ikkje fraktprisar kan du legge ut lenke til nettsida her så kan me prøve å hjelpe deg. :)

    Beklager om jeg er idiot nå, jeg er bare litt slitten etter en hard dag på skolen, men altså, jeg får ikke noe ekstra tillegg på prisen om jeg bestiller Rock Band instrument pakke og spill, altså at det overskrider en vekt grense slik at det blir lagt på mer? Er det den kostnaden jeg slipper unna? Eneste jeg betaler er original pris, moms og tollgebyr? Og da blir det nesten 2000 kr? :)

     

    EDIT: Til de som bestiller f.eks på Play.com og bor ikke i UK, vil kostnaden bli betalt i Euro, og vis det Zeph sier stemmer, vil kostnadene bli rundt 2116kr vis man kjøper instrument pakken og spillet sammen.

  5. Zeph: Det du sier nå får meg nesten til å hoppe i taket av glede, men en ting jeg lurer på. Pakken skal vist være ganske så tung, og jeg lurer på om det blir noe ekstra kostnader på det. Jeg vurderer å bestille fra en britisk side, men er usikker om det blir ekstremt dyrt med toll og vekt osv. Håper på et kjapt svar. :)

  6. Tja, jeg har jo highscore på 490.000 poeng på sangen X-Stream i Guitar Hero 2. Samt over 1000 note streak og rundet career på Expert. Snart ferdig med Expert career på Guitar Hero 3 ^^.

     

    Btw: Noen som har tips mot Lou kampen på Expert?

    Haha, jeg fikk 498,000 og 500k er en Achievement på Xbox. Jeg ble små-irritert da altså.

    I feel your pain. Tror at jeg skal klare bedre med den nye gitaren på den sangen ja. :)

×
×
  • Opprett ny...