Gå til innhold

aavks

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aavks

  1. Vet ikke hva du spurte etter på Lefdal, men ja... Du skal ikke ha en M.2-disk.

     

    Hvis du skal bestille på nett, er det bare å velge og vrake.

     

    Denne er et sikkert valg.

    https://www.komplett.no/product/828769/datautstyr/lagring/harddiskerssd/ssd-25/samsung-850-evo-250gb-25-ssd#

    Åh takk! Jeg spurte bare om en SSD til min mac og om de hadde mulighet til å bestille, de foreslo den... Har du greie på RAM også? ?

  2. Var innom Lefdal. De foreslo å bestille SSD 250GB Samsung 960, M2. Men leste et sted på nettet at dette er ikke SATA og at man evt må ha en adapter og at det ikke går på mac? Noen som vet om det stemmer? Er det noen som kan foreslå en annen og evt hvor man kan kjøpe det? Kan være på nettet.

  3. Hei

    Var og kjøpte meg en SSD SAVAGE 240 GB hyperx sata 3. Har fått installert den inn i macen, men når jeg forsøker å installere mac is x snow leopard install dvd så vises bare mac eple iconet og kommer meg ikke videre. Har trykka på alt ved start og har trykka på installasjons cd.

    Er det pga, at SATA 3 ikke går på min årsmodell? 
    Må en ny kabel til?

    Tusen takk for alle evt. svar!

  4. fra denne siden

     

    Restore PC to original condition with the Recovery Manager if Windows Vista cannot be accessed

    If the PC cannot access Windows, use Recovery Manager to restore the hard drive by following the steps below.

    Press F11 on the keyboard immediately while the computer is starting up. The HP Backup and Recovery Manager window will appear.

    If the Recovery Manager can access the hard drive it displays a prompt to backup up your user files before continuing the recovery. If it cannot access the hard drive to fix the system errors, the Recovery Manager starts recovering the hard drive to its original condition.

     

    skjer ingen ting når jeg trykker f11... men jeg kan bare få sånne datafolk på skolen til reparere det..

  5. trykk som en gal når du starter opp pcn på F8 du skal få valg om og starte i sikkermoduss. regner med du har windows på maskinen. hvordan maskin er det? kanskje det kan trykke alt+f10 få å få opp en recovery eller noe lignende

     

    jeg har en HP compaq 6715s med vista. som jeg har fått av skolen.. skal prøve det dere sier, men når jeg trykker f8 mange ganger så står det at jeg skal sette inn den cden..

×
×
  • Opprett ny...