Gå til innhold

unserheld

Medlemmer
  • Innlegg

    454
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av unserheld

  1. Veit da søren. Jeg håper på det beste. Er nok naivt. Men jeg vil ikke angre på at jeg bare ga opp. Er ikke slik at ho ikke er interessert. Men muligens på en annen måte (venn). Skjenking var kanskje dårlig ordvalg, mente en øl eller to eller tre. Ho er muslim, så det er en kulturforskjell.

     

    Samtidig, hadde hun holdt seg på avstand hvis hun var forelsket? Tviler på det. Hadde hun hoppet i senga med meg hvis hun ikke var forelsket? Hadde ikke sex, men alt annet. Tviler på den også.

     

    Samma faen eller hva? Fortsettelse følger!

  2. Har nyeste yapgb. Nå spammer noen der hver dag.

    kaptcha=1

    Men det er samme kaptcha hver gang...

     

    prøvde å enable en annen funksjon, men den gjorde det umulig å poste for noen. kan noen hjelpe meg med å stoppe spamminga, eller anbefale ei anna gjestebok som er enkel og fin og spamsikker? Gidder ikke dette dillet lenger.

  3. Forstå det den som kan! Her kommer bra kjærestemateriale vandrende og så vil man koke det ned til enda en venn? ETTER at man har vært intim? Eneste situasjon hvor jeg ville gjort det, er hvis jeg enkelt og greit ikke er interessert. Men da hadde jeg aldri vært intim først, som er et tegn på interesse.

     

    Mennesker som er forelsket gjør vel ikke slikt?

  4. Jeg gidder fordi jeg vanligvis blir avvist ganske tidlig, og da pleier jeg å glemme hele greia. Denne gang slapp jeg til, og jeg er sugen på mer. Selv om jeg kjenner at lysten forsvinner gradvis. Hvis hun fortsettet å lage sprell så botcher jeg bare hele greia, enkelt og greit. Ikke noe annet å gjøre.

     

    Synes det er weird at vi var såpass intime i en så kort periode. Hadde ikke gjort det selv med noen jeg var i tvil om. Før så hadde vi kontakt hver eneste dag, nå så har vi kontakt kanskje to ganger i uka. Føler at lysten hennes også er synkende.

  5. Høres meget bra ut. Du har utviklet deg, og det gleder meg å se! :)

     

    Hvem bryr seg om hun er bingo? Det at du vet at det er flere fisk er veldig bra! :thumbup:

     

    Javisst, mange takk=) Alt er vel, men det er ikke så artig å være sugen når ho holder tilbake. Ho synes fortsatt det er greit at jeg holder rundt henne, så det er ikke som om hun har tatt ei helomvending. Ho har svart bra på å bli dårlig behandlet en gang før som nevnt, så planen er å treffes igjen fredag, denne gang på en fest, for å mykne henne opp med god stemning og alkohol. Da vil hun lære litt mer om meg, at jeg har et liv ved siden av henne osv. I løpet av nevnte kveld når vi er for oss selv kommer jeg til å kysse henne igjen, hvis hun skaper seg da, så sender jeg henne på dør så å si. Da får ho gå hjem aleine=)

     

    Innspill og forslag til dette mottas med takk.

  6. Tusen takk for innspill igjen, vil egentlig bare høre fra dere som har vært med hele veien.

     

    Jeg lener mot kjæreste eller ingenting. Jeg tror at den dagen jeg ikke er forelsket lenger, så vil jeg undre på hva jeg så i henne. Og da vil jeg ikke ha en venn som er vinglete osv. Og jeg fikser ikke å ha en venn som jeg bare har lyst til å hoppe på (kline). Hvis hun hadde vært deppa og lei seg i går så hadde jeg skjønt det, men hun smiler og er glad, helt ulikt meg. Så vi er på forskjellige frekvenser der

     

    Og word to the wise: Sist gang og eneste gang jeg fikk skikkelig action fra henne var den dagen hvor jeg kuttet ned på kontakten, var sur og kjip mot henne, hele den PUA-biten. Så jeg bestemmer meg nå for å være den egoistiske fyren og ikke ta kontakt selv, heller vente på ho, og følge PUA, og gi f i om ho blir lei seg eller ikke, og satse på at det blir noe action neste helg.

     

    Følelsesmessig så må jeg dra ho ned fra kjærestemateriale til midlertidig objekt. Rett og slett miste min forelskelse og gi mer blanke faen. Da kommer dem løpende. Samtidig, hvis ho kommer løpende da, så sier det bare meg at ho ikke er verdt å satse på i det lange løp.

    • Liker 3
  7. Har selv blitt utsatt for dette før, og det var noe av det verste jeg har opplevd, for å si det mildt. For meg endte det ikke like bra som for trådstarter. Husker den dag i dag da den meldingen som inneholdt de ordene tikket inn på mobilen min. Verden raste sammen akkurat da. Det kom som lyn fra klar himmel, og det tok lang tid å komme over henne. Har jo gjort det nå, men ettervirkningene satt i flere år etterpå, kanskje de gjør det enda i en eller annen form. Og dette er over 7 år siden... Har den dag i dag ikke fått svar på alle de spørsmålene jeg satt igjen med, trodde virkelig at det gikk veien med henne, men nei da. Det verste med det var vel at jeg aldri fikk noe svar på hvorfor det gikk som det gikk, men det har jeg nå lært å leve med. Tenker ikke så mye på det lenger, men denne tråden minnet meg på det igjen.

     

    Til dere jenter (og forsåvidt gutter) som driver med sånne ting: dere aner ikke hva dere gjør, og hvis dere gjør det er dere onde.

    Det er for jævlig. Ja hun er litt sint for at jeg er sint, kanskje hun syntes det var morsomt eller noe? Vet da faen. Vet bare at jeg ikke kommer til å grave i det.

    I det minste lærer man mye og fort.

  8.  

    Jeg tror hun testet meg med den smsen. Noe jeg enda ikke er happy for. Var passe lei meg hele dagen,

     

     

    Vel, det virket jo tydeligvis, bare se på så mye bekymring du hadde, laget tråd her tilogmed pga henne, så jeg tror ikke hun hadde noe å tape på det. :hrm:

    Enig i alt bortsett fra en ting: hun har skapt følelsesmessig avstand mellom oss. Jeg er ikke like forelsket som jeg var for noen dager siden. Så det er absolutt risky. Hun var selv med på å skape muligheten for at jeg kunne snu i døra. Så vil ikke anbefale dette.

  9. Åpnet med å være sint og irritert på henne. Hun lurte veldig på hvorfor jeg var sint. Jeg oppførte meg forbannet og fikk henne til å se meg i øynene og be om unnskyldning.

    Whinet ca i 30 min om dette før jeg sa ok lets move on. Har lært noen ting

     

    Når hun tar noe fra meg og ikke gir det tilbake (kyss meg)

    Når hun sier god natt og legger seg (legg deg ved siden av meg og klå og kyss og klin)

     

    Helvette det var hett å ligge helt inntil henne og høre henne stønne litte granne. Fikk henne til å klø meg på ryggen, i nakken og litt sånt, som var veeeldig godt. Etter hvert turte hun litt mer, hun er veldig sky, og sa, jeg vil kysse deg. Det var min første og våteste klining. ow.

     

    Syntes det var litt ukomfy når jeg egentlig konstant hadde en passe stå, men det var ok.

     

    Jeg tror hun testet meg med den smsen. Noe jeg enda ikke er happy for. Var passe lei meg hele dagen, og hun var lei seg for at jeg var lei meg (wtf). Være venner var hun iaf ikke interessert i!

     

    Kjenner meg litt sur ennå, skulle gjerne vært forelsket når vi gikk i senga. Den forelskelsen blei borte i dag pga alt tullet. Håper den kommer tilbake.

     

    Trikset i mitt tilfelle er at jeg må være mer dominerende, for ingen liker en logrende valp. Spesielt i senga. Det likte hun! Liker også når hun er mer frempå.

     

    Håper dere koser dere med juicy detaljer! Fortjener det i bytte mot god hjelp. Det funket jo tross alt.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...