Gå til innhold

Tremolo

Medlemmer
  • Innlegg

    650
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tremolo

  1. 2 for 5 (Ace Lover & Oktober) - Broke Minds Think Alike (2003)?

     

    Første som slo meg, men er en long shot.

    Takk for forslag, men var ikke den. Veldig lite å gå etter så hadde ikke regna med at noen skulle skjønne hvilket album jeg mente.

    MEN, fant det endelig i dag. Bomma forøvrig en del på årstallet, var fra 2001.

     

    Asheru and Blue Black of The Unspoken Heard - Soon Come...

    https://www.youtube.com/watch?v=KTYYFLAJO7k

  2. Leter etter album som jeg ikke husker navnet på, husker heller ikke navn på duoen eller navnet på noen av låtene :p

    Ganske jazzy samples, fra rundt 2004-2006 (trur jeg). Album-coveret er veldig likt Talib Kweli - Reflection Eternal. "Maleri" av duoen forann en vegg, mye gultoner i fargene. Trur navnet på gruppa er ... and ... (som f.eks. DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince).

     

    Lite å gå etter her, men håper noen veit hvilket jeg tenker på.

  3. Skal i begravelse på tirsdag og trenger sko, må altså handles i butikk i Oslo. Har en grå dress fra Sand, selv om jeg selvfølgelig burde hatt en svart en i og med at det er begravelse, men det har jeg verken tid eller råd til å ordne på så kort tid.

    Noen tips til butikker, spesielle modeller, farge? Prisklasse opp til rundt 1500 kr.

  4.  

    Synes det er på tide vi får høre det snart.

    Ja, har lurt på hva som skjedde med det prosjektet der etter at dem ga ut Victory Laps. Men kan vel ikke akkurat håpe på at det slippes noe i nærmeste framtid.

     

    Og ja, Madlib og Freddie Gibbs-skiva er jævelig bra, spesielt Bomb med Raekwon. Herregud for en smooth beat. Kunne dog vært foruten alle gjestene på sistelåta, den loopen blir litt ensformig i 8 minutter.

     

    Slenger med en random godlåt også. Mad Skillz - All In It

    http://www.youtube.com/watch?v=bzOXeam3Tmc

  5.  

    Monoton (!) flow? Jeg er fullstendig uenig; så noen beskrive flowen hans som elastisk, og det synes jeg passer veldig bra.

     

    Ja, monoton flow. Da snakker jeg om dynamikken, styrkegraden i stemmen, og den ligger i samme sporet hele tida, hvertfall på versa. Også drar han ut vokalene her og der og da høres det plutselig elastisk ut og er ikke monotont lenger?

  6. Noen av dere som har sjekket ut den reggae/hiphop-inspirerte EP'en til Smif n Wessun? Kom i går, chille greier altså! Om det er en hip-hop gruppe som mestrer å integrere reggae, så er det Smif n Wessun.

     

    Anbefales varmt.

     

    Smif n Wessun ft. Jr. Kelly - Born & Raised

     

    Takk for påminning, hadde gått helt i glemmeboka.

    Når vi først er inne på duck down og bcc; kom over det klippet her igjen i sta. Alltid like morsomme Sean P, coka opp på radio ved siden av noen av hip-hoppens mest fornuftige karer. I klippet før sitter dem og prater om hvor viktig det er å spre kunnskap til undommen så kommer P inn og endrer hele stemninga. Framførelsen er uansett jævlig underholdende og det er ingen som har punchlines som Sean P.

    https://www.youtube.com/watch?v=DT8Aqosqu1s

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...