Gå til innhold

otsego

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av otsego

  1. Vi har for tiden Get kabel-tv i huset, vi splitter signalet til tre TVer fra masterkabelen ute i hagen. Jeg ønsker å putte en signalforsterker på denne masterkabelen for å overveie tapet fra splitteren og de lange ledningene. Vi har ingen dekodere og benytter kun av den integrerte dekoderen i TVen, derfor har jeg ingen mulighet til å slå på 5V ut. Spørsmålet mitt er om det er trygt og forsvarlig, og om det vil ha noe virkning å f. eks sette denne 5V strømforsyningen på en av TV-kablene innendørs og deretter denne signalforsterkeren ute på masterkabelen før splitteren. Idéen er at 5V strømforsyninga innendørs skal levere 5V i loop over hele huset og at signalforsterkeren dermed skal få disse 5V, uten at noen av TVene tar fyr og eksploderer ;) Kan ikke så mye om teorien bak signalene, men hvis noen proffe her kan fortelle meg kort om dette vil fungere eller ei hadde det vært kjempeflott! :)

     

    PS: Splitteren som er montert ute på masterkabelen fra bakken er av denne typen. Vil som sagt slippe å grille noen kabler eller utstyr, så hvis noen har over snittet peiling om dette, bring it!

  2. Hverdagen på saniteten blir nok ikke for kjedelig for deg. I bunn og grunn er det avhengig av hvor du havner og hva du gjør dagen din til. Er anledning til å være med på en god del øvelser og andre oppdrag og på en så stor rekruttskole som Madla er det alltid noe å gjøre på mens det er rekrutter der. Når det ikke er rekrutter kan det derimot bli litt kjedelig i lengden, men da er det bare å finne på andre ting ;)

     

    Det er ingen tidligere utdanningskrav for å komme inn. Eneste som kreves er at man har god nok helse til å delta i internasjonale operasjoner (man må ikke til utlandet, men du må bare ha en helse som tillater det) samt at du må være litt oppegående i og med du skal ta vare på folk og sitte på ganske mye sensitiv informasjon om andre. Så ha god helse og vær deg selv og oppriktig på intervjuet, så går det nok bra ;)

  3. Borre hull? Det er da hull der fra før av? Står jo tom. i manualen hvordan den skal monteres (se side 12). Når det gjelder ekstra vifter, så var det akuratt der jeg hadde tenkt å plassere dem, dvs i døra, men nå er jo ikke det en mulighet på 831. Det følger jo med en vifte bak i kabinettet, og jeg tenkte å montere en i toppen av kabinettet. I tillegg til crossflow som vil blåse over hovedkortet, og forhåpentligvis gi frisk luft til korta.

  4. Jeg er på jakt etter et nytt kabinett og har forsåvidt funnet ett jeg liker. Har vurdert Cooler Master Stacker 831 i lengre tid nå da jeg har troen på at dette kabinettet vil passe systemet mitt. Jeg har dog et par spørsmål.

     

    1) Ser at Stacker 831 kun støtter 4 3.5" harddisker. Er det mulig å plassere en ekstra harddisk i en av 5.25" brakkene?

     

    2) Har en Thermaltake W0133 PSU på 200 mm (D) x 160 mm (B) x 86mm (H), vil denne passe i kabinettet?

     

    3) Vil en Zalman 9700 NT kjøler passe? 90 mm (D) x 124 mm (B) x 142 mm (H)

     

    4) Systemet vil kjøre to GeForce 9800 GX2 kort samt et PhysX kort i klem mellom de to grafikkortene. Dette vil kreve ekstremt god kjøling. Jeg leser at Stacker 831 har muligheten for å montere to vifter i selveste døren, pluss en crossflow vifte ved hovedkortet og en til crossflow vifte i døren, som blåser luft langs hovedkortet. Mener dere dette vil være nok kjøling?

     

    Har dere ett eller flere svar er dem velkomne :D

×
×
  • Opprett ny...