Gå til innhold

JensIvar

Medlemmer
  • Innlegg

    287
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JensIvar

  1. En ionebinding er ofte en binding som oppstår mellom et metall og et ikke-metall.

    Du har kanskje hørt om elektronegativitet. En forbindelse mellom Na og Cl vil f.eks. bli en ionebinding, det er for at forskjellen i elektronegativitet er 2,1. Forbindelse der forskjellen er over 1,7(tror det var det) vil være ionebindinger.

     

     

    I en kovalent binding er ett eller flere elektronpar felles for to atomer. Ta f.eks. fluor, de har 7 elektroner i valensskallet(ytterste skall, da oppstår det en enkeltbinding mellom fluoratomene.Nitrogen har 5 elektroner i ytterste skall, da vil det følgelig bli en trippelbinding.

  2. Hei, jeg har lenge hatt lyst til å studere medisin, eller odontologi.

    Jeg går siste året på videregående, og jeg skal nok klare å jobbe meg til et snitt på cirka 5. Jeg kan ingen språk, bortsett fra norsk og engelsk. Så er det noen som vet om noen fine plasser å studere medisin, kommer nok ikke inn i Norge...

  3. Hei.

    Jeg går for tiden allmenfaglig påbygging, og siden jeg har tenkt å studere på universitet der jeg trenger R1 eller S1+S2, må jeg ta disse fagene alene.

    Så jeg lurer på, hvordan er det egentlig å ta R-matte, har før P-matte, men har lest en del på T-matten. Jeg må uansett i gjennom det, men er det veldig vanskelig å ta det alene?

  4. Kostholdet har utrolig mye å si for resultatene fra trening. Så om du ikke spiser nok protein, vil du få gode resultater av det.

    Helt klart er kosthold en svært viktig faktor for å kunne oppnå best mulig muskelvekst. Den er en av flere faktorer. Jeg prøver å informere trådstarteren om at proteinpulver på ingen måte er nøkkel til suksess alene. Protein er kroppens byggestein og er svært viktig, men den kommer også fra andre kilder enn kunstig pulver. Spiser en for eksempel fisk, kylling og andre kjøttsorter vil en få naturlig mye proteiner, men også mange andre verdifulle stoffer som kroppen trenger. Tunfisk er den fisken som inneholder mest næring per 100 gram. Den har hele 24 gram! Det vil si om du spiser en stk boks med tunfisk (170gram) vil du få hele 41 gram.

    Kan du ikke slenge ut treningsprogrammet ditt så ser vi om det er der feilen ligger. I tilegg bør du si noe om hva som er målet ditt med treningen. Vil du ha markerte muskler eller vil du løfte mest mulig. Det har nemlig veldig mye å si.

     

     

    Til nå har jeg trent de enkelte muskelgruppene på hver sin dag, hver uke.

    Jeg tror jeg gjør noe feil, for jeg har økt relativt mye i styrke, men ikke som forventet i volum, kan det være mangel på næringsstoffer?

    Jeg har sett litt på RYP ekstrem muskelvekst, noen som vet noe om dette?

    Jeg syntes det ser ut som at det er lite øvelser på det.

    Jeg har vanligvis brukt å ta f.eks. 3-4 øvelser på bryst, 3 på biceps o.s.v.

×
×
  • Opprett ny...