Gå til innhold

realnils

Medlemmer
  • Innlegg

    319
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av realnils

  1. Jepp, dette virker å ha daua ganske kvikt.

     

    Så frem til private lobbier, men tror jeg snart melder pass på dette spillet. Begynner allerede å dø ut virker det som.

     

    Det e-sportpotensialet som var der i begynnelsen forsvinner litt for dag, så lenge private lobbier, spectate mode og repriser ikke finnes.

     

    Og har ikke et spill et kompetitivt samfunn, så er det lite håp i lengden.

     

    Er Gen 5 selv. Holder på med gooser.

  2. Nå er jeg lei av å spille med tilfeldige folk. La oss få litt skikkelig lagsamarbeid i gang!

     

    Jeg heter ONlocke på Origin, og jeg vil gjerne finne noen halvseriøse lagspillere å spille med. Kan stille med Mumble server, så vi har kommunikasjon under spilling.

     

    Legg meg gjerne til, eller skriv inn Origin-navnet ditt her, så kan jeg legge deg til selv.

     

    -Prepare for Titanfall

  3. Fått virkelig sansen for multiplayeren. I starten slet jeg som faen og ble bare irritert. Men nå som jeg virkelig har satt meg inni at man må være stealth 100% hele tiden og ta det rolig, satan så gøy det er. Alle jakter på alle sakte men sikkert. Så utrolig mange herlige taktikker man kan ta ibruk.

     

    Hadde vært moro å teste sammen med noen. Heter ONlocke på PSN.

     

    Kanskje vi kan prøve noen runder?

     

    Er det ikke et slags klansystem der også. At man samler ressurser for laget sitt o.l?

  4. Har snart runda spillet to ganger, og må si det holder seg ganske bra på tross av mengden tid jeg har brukt på det.

     

    Vanligvis mister jeg fort interessen for et spill så snart man har gjennomskuet spillmekanikken. Men det har enda ikke skjedd her (selv om det ikke er så altfor langt unna, merker jeg). Har mest sannsynlig noe med at Naughty Dog gjør seg flid med detaljer som få andre spillstudioer har tid/råd til. Alle tilnærmingsmetoder og taktikker man kan benytte seg av er imponerende, og det at jeg må (burde, strengt tatt) tenke og planlegge for å bruke minst mulig ressurser, utfordrer meg på en intellektuell måte som jeg finner veldig tilfredstillende. Hjelper også på at animasjonene er såpass forsegjorte og glir sammen tilnærmet sømløst.

     

    Angående kritikken av KI, er jeg delvis enig.

     

    ND, virker veldig ivrig i å få Ellie på skjermen midt i kampscener. Men selv om det i seg selv er fint, hjelper det lite når hun kommer i veien, eller sitter rett foran fienden uten at de ser henne. Mens øyeblikkene da man faktisk får hjelp av henne i form av enten ammo eller distrahering av fienden er så imponerende at de nesten veier opp for de svake øyeblikkene.

     

    Har egentlig lite å utsette på den fiendtlige KI, har ingen opplevelser hvor den har dummet seg fullstendig ut (bortsett fra når Ellie sitter rett foran føttene deres, og de ikker merker det) som jeg kommer på. Og har den det, så er det som regel fordi jeg har lurt den. Slik skal det være.

  5. Har de fjernet "Deadly"-biten? Altså, finnes det løyper jeg kan spille gjennom uten å bekymre meg for å falle ned i hull midt i løypa? Det ødela spillet for min del.

     

    Er ingen forandringer når det gjelder selve banene, alt er som før der. Når det er sagt, så finnes det baner uten hull midt i løypa. Problemet med SSX er at du ikke vet det før du faktisk kjører banen. Det er dermed viktig å kjøre alt og merke de man liker som favoritter. Ikke rart mange hoppet av dette spillet ganske fort.

  6. Lite aktivitet her.

     

    Ingen som har fått med seg nyeste oppdatering til spillet? Nå er det lagt til både Freeride og 3-2-1 Res/triksekonkurranser.

     

    Ang. splitscreen. Det er jo lov å håpe, men slik jeg har forstått det er det begrensninger i selve spillmotoren som hindrer dem i å gjennomføre dette (og penger antar jeg). Selv om det ikke er noen unskyldning for at det ikke burde vært der fra dag én.

     

    Anbefaler folk å ta en titt igjen på spillet. (Alltid kjekt med gratisoppdateringer) Har hatt mye moro med Freeride i form av ren utforskning og plassering av "Geotags" samt samling.

    • Liker 1
  7. For de som tror PSN fortsatt ligger bak XBL, her har dere litt lesestoff:

     

    http://kotaku.com/59...ry-of-xbox-live

     

    På noen måter misunner jeg XBL, men må si jeg ikke lenger har mye å klage over. Mitt store problem med PlayStation er at det mangler en brukbar partychat, det misunner jeg Xbox eiere.

     

    Når det gjelder PlayStation 3, så er det selvfølgelig uheldig for Sony, men jeg kan ikke si det er en stor overaskelse. Sånt er PS3 eiere blitt vant til, dog, litt lei.

×
×
  • Opprett ny...