Gå til innhold

TrulsT

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TrulsT

  1. Er det to harddisker på Eee 1000H?Fordi når jeg går inn på min datamaskin(i XP) så ser jeg att det er to disker der c og d.Eller er det en disk som er "delt opp"?

    Det er en disk som er delt opp. Du ser ser ved at c er på akkurat 80 gb og d på 68,9. Hadde det vært 2 ville de nok vårt rundt 74 komma noe på begge.

  2. Heisann..

     

    lurte bare på on dette er en slags bra PC for sån musikk, og litt sån msn og kanskje litt film ?

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=382418

     

     

    Sotte stor pris om dere kunne gi meg noen råd til en bra laptopp til max 4300,- elns

     

    EEE 1000h duger til musikk og andre enkle oppgaver. Har selv denne og den er veldig god i bruk. Den er veldig liten og har veldig bra batteri så hvis du vil ha en Netbook og har litt penger du vil bruke er denne absolutt å anbefalle. Film drar den også. Den har for øverig ikke CD/DVD-stasjon, så hvis du skal spille av DVDer må du enten koble til en ekstern DVD-spiller eller rippe filmen med en annen pc for så å legge den over på EEE. Bruker selv min til internet, MSN, musikk og film (og skolearbeid) og dette er den ypperlig til. Den koster 3800-4000 i de billigste nettbutikkene, sjekk prisguide.no for å finne den billigste.

    Du kan også se på MSI Wind (husker ikke modellnr.). Har ikke testet denne, men den er ganske tilsvarende 1000h, bortsett fra at du kun får et 3-cellers batteri som standard her i norge (for øyeblikket), noe som gir mye dårligere driftstid på batteriet. De to pc-ene er ganske like i pris, men jeg synes man får mer for mengene om man kjøper 1000h

    Vil tro du blir fornøyd med eee 1000h. God skjerm, bra batteri (met asus sin Super Hybrid Engine som styrer strømforbruket bra), god lagringsplass (160gb) og andre småting (konfigurerbare snarveier, multitouch-pad, eee-storage - 10gb gratis online lagring m.m.)

     

    Prisguide EEE 1000h: https://prisguiden.no/product.php?productId=101040

     

    Husk at det er en fordel å lese flere tester av maskinene og se om det er noe du kanskje ikke liker eller liker ved dem. Lykke til med valget!

  3. Du kan jo enten finne noen som gir bort eller gjøre som jeg gjorde: kjøp en til 8000(!). Sibirkatt, ordentlig god og myk å kose med og allergivenlig. De blir også passe store (8-10kg:P).

    Eller du kan jo finne en gratis kattunge som de fleste andre^^

    Men som sagt, sjekk finn.no. Litt vanskelig å finne linker, da vi ikke vet hvor i landet du vil hente katten (sansynlugvis i nærheten av der du bor). Tipper du finner annonser med folk som gir bot kattunger di nærheten av deg uansett.

    Håper du finner deg en god venn:)

×
×
  • Opprett ny...