Gå til innhold

Tobruk

Medlemmer
  • Innlegg

    221
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tobruk

  1. Heisann,tenkte å oprette denne tråden for oss som er så gamle at de husker Panzer General 2,kanskje det beste turn based strategispillet!Spillet er gammelt(1997) og det er årevis siden jeg har spilt det selv.MEN,så kom jeg over denne siden Open General og jeg er like hekta som i 97!!!Anbefaler alle som liker strategispill å laste ned Open General og prøve!!Grafikken er stygg,spillet virker enkelt,men det har en utrolig dybde når du setter deg inn i det og "just one more turn" faktoren er HØY!!Fortsatt blir spillet moddet på og det finnes mengder med kart og kampanjer å laste ned...

    Spillet ser ut til å få en oppfølger i Panzercorps,som ser virkelig lovende ut...

    Så...finnes det flere gråstenkte skrivebordsgeneraler der ute som fortsatt er på østfronten?

  2. Takker,forsta meg rett nå,har spilt\prøvd de fleste "kjente" strategititlene på markedet.Har vært en civfanatic siden Civ1(Civ5 tas frem igjen om et par år når modderne har fått prøvd seg...)Spilt mye Total War oxo..

    Har det siste året spilt HOL3 og er vel mest interessert i denne type "tunge" strategispill...Titler som kanskje ikke er så kjente?Grafikkmessig kan de være som de vil....Koser meg jo igjen med East Front som er 16-bit!!

    Så.er det noen pc-generaler som har flere anbefalinger???

  3. Heisann,sitter her og innstalerer Talonsoft`s Eastern Front,et spill jeg har brukt utallige timer på før!Har søkt litt på Google for å finne hjemmesiden,fansider osv,for å finne patcher,modder etc...men finner ingenting...Lurte derfor på om noen har tips til hvor jeg kan lete??Ser også at Eastern Front 2 kom ut en tid etterpå.noen som vil selge???

     

    Ellers,er hekta på strategispill,hvilke vil dere anbefale??Helst turn-based...

  4. Heisann.Endelig kom pakken fra Deal Extreme med enda en kontroller for wii.Ongan har gledet seg lenge nå, men jeg får ikke koblet til den nye kontrolleren!?Trykker på den røde knappen i kontrolleren,deretter sync-knappen på konsollen...ingenting..Har også holdt inne syncknapp i konsoll og resatt hele greia og får uten problemer koblet til den gamle kontrollen,men som sagt,ikke den nye...Nye batterier har jeg oxo....

    Noen som har tips??

×
×
  • Opprett ny...