Gå til innhold

dimdam

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dimdam

  1. Gå for all del for et Sandy Bridge oppsett (socket 1155).

     

    Feks i5-2500k CPU + et greit Z68 hovedkort.

     

    Nyere og rimeligere teknologi, som samtidig yter bedre. Det er en god deal

     

    må jeg ikke skifte prossesor og siden den prossesoren jeg har valgt ut nå er en 1366? har sett på 1155 sockets og lurer litt på om Intel® Core™ i5-2500K Processor+ ASUS P8Z68-V PRO, Socket-1155.

     

    Sparer totalt 300kr

  2. Corsair HX 850W PSU

    ATX 12V V2.2, 80 Plus Silver, Modular, 6x 6+2-pin PCIe, 12x SATA, 140mm

     

     

     

    Corsair Dominator DHX DDR3 1333MHz 16GB

    Kit w/4x 4GB XMS3 DHX, CL9-9-9-24, for Core i3/i5/i7, w/Connector, 1.60v

     

     

     

    Seagate Barracuda® Green 2TB, 3,5"

    SATA 6Gb/s, (SATA 3.0), 64MB Cache, 5900RPM

     

     

     

    ASUS SABERTOOTH X58, Socket-1366

    ATX, X58, DDR3, 3xPCIe(2.0)x16, CFX&SLI, SATA6Gb/s, USB 3.0, FW, TUF, CeraM!X

     

     

     

    Intel® Core™ i7-950 Processor

    Socket-LGA1366, Quad Core, 3.06Ghz, 8MB, 130W, QPI: 4,8GT/sec, Boxed w/fan

     

     

     

     

    Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB PhysX (to av denne)

    PCI-Express 2.0,"OC Version", GDDR5, 2xDVI, HDMI, Windforce 2X, 900MHz

     

     

     

    Corsair H60 Hydro Series CPU Kjøler

    Socket 775/1155/1156/1366, AM2/AM2+/AM3, 1700 RPM, 74.4 CFM, 120mm Vifte

     

     

     

    Akasa Apache 120mm Vifte

    120x 120 x 25mm, 600~1300 RPM, 57.53 CFM, 6.9~16.05 dBA, PWM, 4-pin

     

     

    Microsoft Windows 7 Home Premium

    Norsk, Full, DVD.

     

     

    Dette er dette er oppsettet hittil jeg har et kabinett men mitt spørsmål er om det er stort nokk det er 45X47X22 cm.

     

    Andre spørsmålet mitt har jeg nokk kjøling? jeg mistenker at jeg ikke har det. og andre tips eller tanker om hva jeg planlegger å kjøpe er verdsatt.

     

    totale prisen er hittil rundt 13k

  3. har egentlig bare noen spørsmål angående vilken deler av pcen jeg må bytte ut for å spill som eks: Age Of Conan til å fungere på et noen lunde ok nivå.

     

    jeg har en pc som er er ca tre år gammel med følgene deler:

     

    Grafikk kort: Nvidia 7900 gt/gto (256Mb)

     

    prosessor:AMD Athlon64 X2 Dual core processor 4200+ MMX 3DNow (2CPUS)(2.21Ghz)

     

    hoved kort: (ok trenger hjelp til å finne ut hvilket hoved kort eg har vil oppdateremdet så snart eg vet hvordaneg skal finde det, vist noen kunne si det vile jeg sutte pris på det)

     

    ram: 2Gb

     

     

    ok det jeg trenger hjelp til er rett å slett å finne hvilken deler skal byttes ut med. jeg planlegger å bruke rundt en 3000kr.

    ser fram til alle hjelpsomme svar.

  4. jeg har omtrent det samme problemet jeg er begynt å bli så jævlig lei av at alt går i sirkler og har mange ganger hatt lyst til å ta selvmord. Bare for å komme ut denne kjedelige verden. mange vil mene jeg har et slikt luksus problem og jeg dkal ærlig inrømme at jeg har det jævlig godt or å være normann jeg har alt eg trenger og ting eg ikkje trenger men faktumet er at det hjelper ikke om det er et luksus problem for det er et reelt problem og folk som ikke har opplevd denne angsten/lysten til å ta sitt eget livvil aldri kune forstå hvordan det føles å se det samme skje værdag hele livet vårt fungerer som en sirkel som vi vil ut av. hele vår verdag er kun i grått alt som en gang var farger er kun grått og kjedelig.

     

    SÅ jeg forstår tråstarteren veldig godt hva han mener fordi at han er i samme sitvasjon som meg. untatt på et punkt er at jeg ar komt over lysten til å ta selvmord fordi jeg har sakt til meg selv at før jeg dør skl jeg ha satt mitt merke på samfunnet bli nevnet i fremtidens historie. det er kansje et idotisk og urealistisk mål men det er dette målet som holder meg gående. men bare for å advare jeg har dermed ikke sakt at jeg skal sitte et posetivt merke på samfunnet så lenge det blir skrevet om meg og folk må lære om meg i framtiden har jeg ikke noe problem om det er negativt. og det er der jeg sliter med å holde meg til tøylene nå. mine tanker om slevmord har gått over på verre ting. ting som jeg hater mer enn alt i verden men likevell virker de fristene av og til.

    • Liker 1
  5. døden skal liksom være et tungt tema og folk flest sier de er redd for å dø men det er ikke jeg. jeg vet liksom ikke hvorfor jeg ikke er det men det virker bare ikke skummelt. skulle jeg dø så dør jeg ikke noe mer med det. men det jeg er redd for er måten jeg dør.

     

    så for meg er ikke døden i seg selv skremmende heller ikke hva som kommer etter den. jeg vil kansje virke litt jævlig emo for å si dette men av og til har døden virket fristen bare komme seg ut av denne kjdelige verden hvor alt går i sirkler bare se om det virkelig er noe på den andre siden. vist det er noe der i det hele tatt, må si at tanken har slått meg at når man dør så bare slutter man å eksistere. men igjen til slutt så slutter alt å eksistere i alle fall på dette planet.

     

    jeg mener at døden ikke er noe å frykte men jeg mener og at vist jeg skal dø så vil jeg ikke dø som et tall blant selvmordstatistikken for det er bare rett og slett tragisk i mine øyne ende sitt eget liv fordi du later som du har det så jævlig. nei skal jeg dø skal det helst være tter jeg har sutte min signatur på verden og ikke før. men igjen skulle jeg dø i morgen så dør jeg i morgen ikke noe mer å gjøre med det.

  6. du har egentli truffet et ganske sårt tema, men det som er at uansett vil alt til slutt bli jevnet ut grunnet at vi kan ikke overstige jordens bære evne og vsit vi gjør har vi et av to mulige utfall 1. grunnet at man ikke kan overstige et mijøs bære evne vil veksten flate ut og holde seg på en linje alt dette er egentlig basert på den sterkeste overlever. eller senario to 2. som er de n samme som bakteriers liv vi vil fortsette å vokse til vi har fullstendig bruk opp de naturlige ressursene og så dø ut grunnet forgifning av vår eget avfall og eneste måten rasen våres overlever er vist de innen da har emigrert til en annen planet.

     

    nå mener personlig at naturen selv forløbi holder rasen våres i sjakk grunnet konkuranse og naturlig utvelgelse skrekken er vist det skulle skje på samme måten som bakterier lever på at vi ødlegger jorden og utsletter oss selv.

     

    personlig tror jeg at menneskeheten er dømt til å en gang utrydde seg selv enten via krig eller sykdom.

×
×
  • Opprett ny...