Gå til innhold

jeppjepp

Medlemmer
  • Innlegg

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jeppjepp

  1. Hei,

     

    Jeg er på utgikk etter ny bærbar PC. Hovedoppgaver vil bli skriving og skolearbeid, surfing, film og noe spilling. Ettersom det blir mye skolearbeid ønsker jeg meg en god skjerm med god oppløsning. Har sett litt på Sony Vaio og blitt litt forelsket i designet, vekt osv. Jeg spiller ikke mye, men vi ha den muligheten åpen så vil ha en PC som kan takle forholdsvis nye spill med forholdsvis god grafikk. Målet er å ha PCen en stund, så en solid PC som tåler mye bruk er et must. Prisnivå mellom 7 og 10 tusen kr. En god prosessor (typ i7) er også å foretrekke da det blir mange åpne programmer osv.

     

    Noen som har tips til gode tilbud og PCer i denne prisklassen?

     

    På forhånd, takk.

  2. For fire positive prøver er ikke mistenksomt? Én positiv prøve er mistenksomt!

     

    Det ble vel tatt prøver av dyrene på flere av gårdene i området hvor Contadors biff kom fra, uten noen spor av clenbuterol, og det er viden kjent at Spania har sine svin på skogen, både med tanke på doping og straffene som blir gitt, eller ikke gitt i dette tilfellet.

     

    Håper Contador blir parkert i fjellene i år.

    Det er bare en eneste prøve som er interessant for denne saken og det er prøven tatt på hviledagen. Den som inneholdt 50 ml/g clebuterol. De påfølgende dagene og prøvene viser en naturlig nedgang i clenbuterol-nivået før prøvene til slutt er rene. Det er alltid den første prøven det blir referert til i media, det er den som er interessant for saken.

     

    Men ble han ikke utestengt i ett år av det internasjonale sykkelforbundet? Denne opphevelsen av straffen var jo fra det spanske forbundet, eller?

    De nasjonale forbundene er alltid første instans. Spanias forbund foreslå først et års utestengelse, men Contador anket, forbundet endte da opp på en frifinnelse.

  3. Motion sensor, claymore etc? Jeg har svært sjelden blitt drept av folk med GL som bruker den nærmest som shot-gun.

    Folk bruker det som funker, blir for dumt å bruke noe som ikke funker. Jeg bruker svært sjelden å spille uten Sleight of Hand. Ser noen har kalt SoH noob. Jeg gidder ikke å bruke en annen perk som tilfredsstiller skrikeungene om det ikke funker for meg.

    • Liker 1
  4. jo;) er en grund til det er noobtube det kalles

    Ja, det er irriterende å bli drept av grenade launchers, RPGs og irritasjonsmomentet second chance osv. Men å kalle alle dem som ikke bruker det samme som dem selv for noobs osv blir latterlig. Det er bare sytete og unødvendig.

     

    Er du lei GL, RPG og granater, bruk Flak Jacket, så er det problemet løst. Eventuelt bruk det samme selv. Ser av flere på dette forumet som utelukkende er problemorienterte. Man kan godt mislike masse som er i spillet, jeg misliker masse selv, men er intet mindre enn barnslig å drive på sånn du gjorde nå. Man er ikke noob pga man bruker noe som er fullt tilgjengelig i spillet. Man er mer noob om man faktisk blir drept av grenade launchers osv hele tiden og ikke gjør noe med det. Jeg, du og alle disse såkalte noobsene bruker det som funker, ikke det som gjør andre fornøyd.

    • Liker 1
  5. Før var Scar favoritt assault, men i det siste har jeg begynt å bruke TAR istedenfor. Like mye damage og mer recoil, men større magasin. Noe som gjør at du ikke trenger å lade om så mange ganger. Recoil blir og bare problemet på lengre avstander, og da funker det perfekt å burste. ACR synes jeg også er bra, men uten stopping power fr jeg ikke ACR til å gå så bra. Har også brukt M16 trolig mye, kanskje mest, men etter jeg prestiget sluttet jeg å bruke den.

  6. Som det står i topic-tittel, s¨funker ikke Firefox. Problemet er at selve vinduet kommer opp, men ikke noe internett. I andre nettlesere som Chrome og Explorer funker det bra. Problemet skjedde sånn plutselig, samtidig skjedde også mane andre rare ting som at diverse programmer ikke ville fungere og måtte installeres på nytt. De programmene jeg installerte på nytt funket etter installering, men ikke Firefox, har sikkert avinstallert fem ganger.

  7. Som det står i topic-tittel, s¨funker ikke Firefox. Problemet er at selve vinduet kommer opp, men ikke noe internett. I andre nettlesere som Chrome og Explorer funker det bra. Problemet skjedde sånn plutselig, samtidig skjedde også mane andre rare ting som at diverse programmer ikke ville fungere og måtte installeres på nytt. De programmene jeg installerte på nytt funket etter installering, men ikke Firefox, har sikkert avinstallert fem ganger.

  8. Tok en scan med Can You Run IT? istad på min laptop (Acer 5930) og klarte såvidt minimuskravet og jeg har Intel C2D P7350, 9600M GT 512 MB og 4 GB ram! Det som trakk ned var for lav CPU hastighet(Har 2.0, må ha 2,4)

     

    Hmm...ikke lovende. Holder meg nok til San Andreas en stund til... :hrm:

     

    Lurer på hvorfor det trengs så mye for å kjøre spillet...

     

    Jeg har Acer 5920 og jeg får opp at den skal greie minstekravet greit.

×
×
  • Opprett ny...