Gå til innhold

BlackCrowe

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BlackCrowe

  1. Er det håp for at en spillindustri med voksesmerter modnes nok til å få en plass i det gode selskap?

     

    Les mer

     

    Akkurat det der med aksept så har man fremdeles en lang vei å gå. Har vært en gamer siden 1980 og når jeg idag snakker med folk så ser de rart på meg når jeg nevner at jeg spiller. Ikke minst også i forkjellige spill forum der man nesten ikke tror at også vi voksne kan være ihuga gamere.

     

    Er helt enig med at man ikke skal dømme utviklere for at spillere spiller deres spill "døgnet rundt" men det er allikevel en viss forskjell her. En må huske på at når man spiller så er det mye enklere å plassere seg selv inn i situasjonen fordi man faktisk utføre handlingen. Dette igjen fører til at man lettere kan bli avhengig.

     

    Tror at vi nærmer oss tiden hvor man må starte med holdningskampanjer både mot skeptikere, slik at de forstår mer hva spill egentlig er og mot gamere selv, slik at de kan ta riktige valg og kanskje ikke bli så avhengig.

     

    Eksempel:

    En 6 år gammel gutt fikk innføring i Fifa sin fotball serie og han mestret fort kontrollene. Gutten fikk ikke spille når han ville, men i sammen med faren og en gang i blant. Hva skjedde, jo gutten fikk mye tid sammen faren sin alene, de pratet og hadde det gøy, men det beste var kanskje hvordan gutten utviklet raskt en stor fortsåelse for fotball og viktigheten av lagspill. Hva skjedde så videre da? Jo gutten overførte datakunnskapene til den virkelige banen og var raskt en av få unge gutter som hele tiden var i posisjon og var en sann klok fotballspiller.

     

    Altså, her har man fått mange gode egenskaper ut av et spill dersom man bruker det riktig. Historien er forresten sann....

  2. Assasasin's Creed er for meg et av de beste spillene gjennom tidene i denne sjangeren. Om du savner action, man mener at det ikke går raskt nok, så mener jeg du ikke helt tar spillet for det det er. Det blir som å si at jeg synes at Star Wars er elendig fordi jeg ikke liker sci-fi. Har respekt for at du er detaljert og forklarer spillets feil, men som sagt, føler ikke helt at du tar spillet for det det er, nettopp et snike action spill. Er selv en gamer som spiller de fleste typer spill. Elsker sport, FPS, RPG, Strategy og Adventure og dette spillet ga meg et kick av de sjeldne. Ja, man kan si at det er repetetivt, men da glemmer du fort å nevne at i begynnelsen kan man kun counter attackere med noen få bevegelser. Ettersom spillet skrider frem får man flere og flere måter å angripe og forsvare seg på, noe som er med på å gi variasjon uten å komplisere det. Har diskutert dette med flere gamere og alle er enige om at det utrolig deilig med et spill hvor man ikke behøver å pugge kombinasjoner etc for å fullføre spillet.

    Spillet gir en enorm filmatisk spillopplevelse som alene er verdt å prøve seg på. Lydsporet er rett og slett herlig..... Om man er redd for å prøve dette spillet, så sammenlign alle karakterene som er gitt på spillet og man får et snitt på 8,5 +, noe som tilsier at spillet absolutt ikke er dårlig. Det at også gamer gir det 7 burde fortelle de fleste at spillet er godt nok og verdt pengene.

     

    En siste kommentar om at alle de andre hauser opp spillet og gir det ufortjent bra karakter. Om man ser på alle de bra karakterene som spillet har fått, så kan vel ikke samtlige ta feil.

×
×
  • Opprett ny...