Gå til innhold

Happy_

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Happy_

  1. Jeg har litt sansen for interiøret i denne bilen faktisk!

    Ser absolutt ut til å være en flott bil dette.

     

    Det er bare en ting som irriterer meg så veldig:

    Den ser jo så vannvittig tam ut i fronten. Mulig man får noe styling som kan rette på dette... men den blir liksom litt tam synes jeg da.

     

    Hadde den kommet med litt røffere front, og VW'ens DSG-kasse hadde dette muligens blitt min neste bil.

     

    Jaja... smak og behag :)

    Har du sett den med Individual styling?

    ford-smax2.jpg

    getImage.asp?imageName=SPG_3_28_0_34616.jpg&filename=2col_LC_13939.jpg

    uten:

    wka2006021964706pv9he.jpg

     

    Det hjelper i alle fall litt, synes jeg ;). Trodde ikke Kjære skulle få meg bort fra Touran, men han kan være veldig overbevisende :D

  2. Jeg var hos en nybilforhandler for en uke siden. Der så jeg et godt voksent par som tittet på nye større biler. Mannen gikk rundt og tok på bilen mens kona diltet etter med målebånd (!).

    hørtes jo fornuftig ut! Jeg pleier heller å utfordre selgerne til sånne målejobber. Bilen skal jo inn i garasjen og det skal være plass til diverse med størrelser vi kjenner. På BIL-messa var det en selger som måtte måle og delmåle diverse bakseter for meg og flere biler vi hadde sett på måtte strykes av lista vår.

  3. Nå har vi hentet vår nye s-max, og er strålende fornøyd!! :D

     

    Bilen er kanongod å kjøre, og automatkassa virker perfekt til bilen. Fortsatt en del duppeditter igjen å teste ut. Foreløpig er den gått 26 km. Hehe...

     

    Lykke til til alle som fortsatt venter!

    Du må gjerne utbrodere litt mer etterhvert ;). Vi skrev under kontrakt i dag og venter allerede :p blir vel lenge å vente dette... Forespeilet bil i mars/april.

     

    Forøvrig er jeg av de konene som har noenlunde peil på hva vi kjøper *flirer* men det er vel mest fordi jeg har sterke meninger og legger ned veto både titt og ofte.

  4. Legger ved et par ganske dårlige bilder jeg tok. Kan ta et par med ordentlig kamera til helgen hvis noen er interessert.

    flere bilder er nærmest påkrevd ;)

     

    Vi har en smax på hjemlån, prøvekjører. Tror ikke jeg har lyst til å levere den tilbake i morgen :(. Blir sinnsyk nedtur å sette seg inn i den tidligere elskede Touran. Likevel er jeg ikke helt overbevist over Smax, men finner liksom ikke noe som passer bedre heller. Pokker det er vanskelig å skulle bruke så mye penger.

×
×
  • Opprett ny...