Gå til innhold

The-little-girl

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The-little-girl

  1. Med forbehold om at jeg har misforstått noe. Innholdsfortegnelsen er som regel basert på stilene "Overskrift 1", "Overskrift 2" osv.

     

    Hvis du vil ha bort litteraturlista fra innholdsfortegnelsen, er det bare å benytte en annen stil på denne (f.eks. tittel, undertittel), eventuelt ingen stil, bare formatere overskriften fra Skrift-menyen. Bare pass på at det ikke står noe disposisjonsnivå av typen nivå i vinduet avsnitt (høyreklikk på teksten og velg avsnitt). Disposisjonsnivå brødtekst gjør at overskriften ikke blir med på innholdsfortegnelsen.

     

    Når det er gjort genererer du innholdsfortegnelsen på nytt (sett markør i innholdsfortegnelsen og trykk F9).

     

    Ok skal prøve dette:) Etter hauger av mail fikk jeg vite fra en i studentrådet at man kunne ha den med i innholdsfortegnelsen, så hvis jeg ikke får det til så vet jeg ihvertfall at de godtar det :)

     

    Tusen takk for hjelpen :)

  2. Heisann

     

    Jeg skal levere en bacherlor oppgave på fredag og det er noe jeg ikke får til.

     

    Vi får ikke sidetall på forside eller innholdsfortegnelse og det har jeg fått til.

    Vi får ikke ha sidetall på literaturlista og det har jeg også fått til. Dette har jeg fått til ved å bruke inndelingsskift. Så nå består oppgaven min av 3 deler.

     

    Problemet er at innholdsfortengelsen tar automatisk i bruk de "overskrift" stilene. Altså min overskrift "litteraturlista" kommer med i innholdsfortegnelsen med side tall 1.

     

    Spørsmålet er: Hvordan fjerner jeg "litteraturlista" fra innholdsfortegnelsen?

     

    Håper at noen kan hjelpe :)

  3. Hei. Av de jeg kjenner med ADHD har ingen av de vært sånn veldig agressive, men han ene fikk veldig utbrudd og kunne skade folk, mens hun andre var ekstremt rolig, men om noe kjedde hadde hun temperement til tusen. Så jeg trur ikke man trenger å være agressiv;) Prøv på en ting, å sitt rolig i et min. Sjekk om det er noe i kroppen som beveger seg. Av og til kan kroppen være rolig, mens tunga eller øyne er aktive;) Det er også et tegn

     

    Mvh meg

    Hvordan er det ikke agressiv?

     

    @TP: Du kan jo skaffe deg en legetime for å høre om legen har noen tanker. :)

    Nei det jeg ville frem til var at begge hadde det mens han ene hadde utbrudd, mens hun andre var veldig rolig. Pluss kjenner flere, nå nevnte jeg bare to.Så jeg vil si kanskje at 50/50 er agressive. Men synes agressivt er et sterkt ord, fordi han kompisen min mente ikke noe med det, det var bare at han ikke hadde lært å kontrollere seg selv

     

    mvh meg:)

  4. Jeg blir mobbet på skolen og irettesatt av lærere -.- går på drama på 1vgs og har mye konsentrasjons oppgaver som jeg sliter med : (

     

    Oy det er ikke bra :( Det ble kompisen min og, fryst ut pga han oppførte seg annderledes. Du må bare drite i de folka, og fokusere på den personen du er:) En dag vil du finne noen som tar deg på alvor;) Drama er en bra ting da:) Da får du ut mye energi. Hvordan konsentrasjonsoppgaver er det du sliter med?

     

    Mvh meg:)

  5. Hei. Av de jeg kjenner med ADHD har ingen av de vært sånn veldig agressive, men han ene fikk veldig utbrudd og kunne skade folk, mens hun andre var ekstremt rolig, men om noe kjedde hadde hun temperement til tusen. Så jeg trur ikke man trenger å være agressiv;) Prøv på en ting, å sitt rolig i et min. Sjekk om det er noe i kroppen som beveger seg. Av og til kan kroppen være rolig, mens tunga eller øyne er aktive;) Det er også et tegn

     

    Mvh meg

  6. Hvis man har en prøve, og mest mulig poeng man kan få er 30.

    Da er 30 poeng en 6'er.

    Hvor mange feil skal man ha for å få en 5'er

    osv

    osv???

     

    takk for svar :)

     

    Oy jeg husker fra vi hadde en prøve på det. Hadde naturfag. SÅ sa læreren at mellom 27-29 er det 5er og mellom 22-27 er det 4er, så er det fra 15-22 3er og 6-15 var 2 er og resten 1 ca:)

    Hva skal du ha:)?

  7. Heisann

    Håper noen kanskje kan hjelpe meg.

    Jeg har skrevet en lang tekst, som jeg trenger til skolen.Plutselig her om dagen da jeg skulle åpne den var all teksten gjort om til dette symbolet #.UTROLIG SURT.

    Jeg bruker open office.

    Noen som vet om det går ann å gjennopprette den eller noe?

     

    Med vennlig hilsen meg

  8. Herthugen:

    Det er oppgåva med eleven som spring 100m på 14s det er snakk om, ikkje sant? Kor i oppgåve a) står det at ein skal finne eit uttrykk? Dessutan står det i oppgåva at ein skal gjere det grafisk.

     

     

    The-little-girl:

    c)

    Teikn tangentar til kurva for t=2 og t=7, og finn stigningstalet til desse. Stigningstalet til tangentane vil vere lik farten i det tidspunktet.

     

    d)

    Frå c) veit du omlag kva fart han hadde ved t=2 og t=7. Samanlikne desse verdiane med dei verdiane for fart du kan lese av dei tre grafane.

     

    e)

    Som nemnt, du kan tilnærme distansen ved å rekne ut arealet mellom grafen og t-aksen.

     

     

     

    Tusen takk:) Dette hørtes mer logisk ut:)

  9. Deriver uttrykket du får i oppgave A. La oss si at det deriverte uttrykket er f'(x)=2x. Da plotter du bare inn henholdsvis x=2 og x=7, og finner ut den momentane vekstfarten i de to punktene.

     

    Tusen takk for at du ville se og hjelpe:) Herregud, så klart, jeg trur jeg har drevet med for mye lesing i det siste at jeg tenker for komplisert:p hehe. Da skal jeg prøve å tenke lit mer på de to neste og. Om ingen vil komme med et raskt svar på det og:)

  10. Heisann, jeg skal ha eksamen i morgen. Så nå gikk jeg gjennom gamle eksamens oppgaver, men så stoppet jeg helt opp på en oppgave. Så jeg håper noen kan hjelpe meg til å forstå hvordan jeg skal gjøre denne oppgaven.

    Dere kan se på denne linken: http://www.udir.no/upload/Eksamen/Videregaende/Tidligere_gitte_eksamensoppgaver/Felles_allmenne_fag/Matematikk/Matematikk_H05.pdf Oppgave 6, side 17. Og jeg stopper opp på c,d og e.

     

    Håper noen forstår og vil hjelpe:) Setter stor pris på det.

     

    Mvh meg

  11. Har dere kontaktet veterinær igjen? Det ville hvertfall vært mitt første skritt.. kanskje en annen enn den forrige også, for å se om h*n undersøker noe mer nøye. Det kan jo være at hun har vondt i ryggen/bekkenet i og med at hun fikk vondt da moren din skulle massere.

     

    Tusen takk for svar:)

    Ja vi skal til dyrlegen i dag, så håper de finner ut noe.

    Ja smart å kanskje kontakte en annen vetrinær, men nå har vi bestilt time der hvor vi var sist.

     

    mvh Sandra

  12. Hei, jeg håper virkelig noen kan svare meg på dette.

    Jeg har en Finsk Lapphund, hun er bare 2 år, jeg måtte avlive min andre hund på 1 år for 2 år siden, det var færlt, og er så redd for at det skal skje igjen. Men jeg håper virkelig ikke

     Det som er er at hun har vært veldig slapp i lang tid, og uka før påske så vi at halen hennes hang ned( hun pleier å ha krøllhale) noen dager før påskeferien så gikk vi til vetrinæren, de trudde det var watertale, og vi fikk en kur. Men virker ikke som det har hjulpet så mye.

    Pga slappheten trudde vi først at det kunne være fordi at hun skulle snart ha løpetid, ettervært kom den, men det som var så rart var at hun kun blødde i 2 dager. Er det normalt?

    Hun vil fortsatt ikke gå tur, men hun har fått halen sånn halveis opp. Idag prøvde mamma og masere henne på hoftene, og da peip henne, nå rygger hun unna når hun ser mamma.

    Hun er fortsatt snill, lydig og veldig glad i mat, men vi ser at det er noe som plager henne.

     Kan det være en kronisk sykdom, som hun kan leve med. Eller trur dere at det kan bare være midlertidig, eller trur dere at det er værre? Håper noen kan svare. Jeg er så redd. Krysser bare fingrene for at alt skal rette seg.

    Med vennlig hilsen Sandra

  13. Heisann

    Jeg og venninna mi har akkurat lært oss html koder og slikt, dette er jo veldig moro da:p hehe

    men så lurte jeg på, er det noen som vet om en gratis nettside som vi kan lage våres egen hjemmeside, som andre kan gå inn på, ved bruk av HTML koder?

     

    Med vennelig hilsen

    Sandra

  14. Det kan hende du trenger en god masasje også, men pilates skal jo være bra for

    hele kroppen vis du har en bra trener.

     

    Jeg har trent på timer på SATS, og det har fungert fint. Trener også litt yoga, men må bli flinkere til å gjøre det hjemme også utenom klassene.

     

    Vektene kan ha noe med at du har vondt i ryggen, kanskje du alltid har trent feil uten å vite det.

     

    Jeg har alltid vært nøye på å være god på teknikk og å løfte riktig, men det blir uansett feil hvis ryggen er skjev. Derfor tar jeg meg en pause fra de tunge vektene nå, til ryggen har blitt mer stabil.

     

    De indre musklene i ryggen, er det de stabiliserings musklene du mener?

    Isåfall er de best å trene på treningsball. Jeg skal sjekke om jeg finner noe på nettet så skal jeg sende en link til deg.:)

    Sikkert stabiliseringsmuskler. ;)

     

    Takk!

    Jeg glemte vist å sende deg de linkene jeg:p

    Har du funnet ut noe om det selv?

     

    Klem

  15. Hei, det trenger ikke være herpes, du kan søke etter bilder på google, og sammeligne.

    Ja jeg vet man skal smøre på så form man ser eller kjenner en liten anelse, men uansett smør på. Det er også veldig viktig med hånhygene vis det er herpes, vask deg før og etter du har tatt på kremen, og husk ikke ta mye på.

    Jeg har ikke brukt den kremen før, men den jeg brukte var helt super, så etter jeg startet å bruke den har jeg ikke hatt munnsår på flere år. Kan egentlig ikke huske sist:p

    Hvis du mener at du har herpes på munnen om du kan smitte av på et kjønnsliv? Ja det kan du, det er et virus, men vis den personen du er nær kjønnslivet til har herpes viruset i annsiktet/munnen, får ikke vedkommende det der nede.

    Du kan kun få det et av stedene.

    Det eneste som er dumt vis du ikke er hygenisk og du har herpes kan du få det i hele annsiktet, kan komme faktisk på halsen også, men da er du uheldig da:p

     

    Men vis det er herpes er det ikke farlig altså, nesten alle har det viruset i seg, bare det er ikke alle det slår ut på. Men det er ikke så kult å ha det da:p men det går nok over:D

     

    Klem

  16. Det kan hende du trenger en god masasje også, men pilates skal jo være bra for

    hele kroppen vis du har en bra trener.

    Vektene kan ha noe med at du har vondt i ryggen, kanskje du alltid har trent feil uten å vite det.

    De indre musklene i ryggen, er det de stabiliserings musklene du mener?

    Isåfall er de best å trene på treningsball. Jeg skal sjekke om jeg finner noe på nettet så skal jeg sende en link til deg.:)

     

    Klem

×
×
  • Opprett ny...