Gå til innhold

Heikii

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Heikii

  1. Kommentar til de som mener vi burde ha støtten fordi vi trenger flere norske barn, er det ikke både enklere og billigere og heller bruke de pengene til å legge til rette for at de som kan få barn, får barn, og helst også mens de er relativt unge?

    Istedefor å bruke millioner av kroner på kunstig befruktning.

    Og de som sier, at alle burde ha rett til å få barn, å fjerne denne støtten betyr ikke at man nekter dem å få barn, det er mange som ikke får 4 barn, selv uten å måtte betale for kunstig befuktning.

    Hvis staten skal betale for barn født med assistert , synes jeg det er rettferdig at man rett og slett betaler ALLE som får barn, rett og slett, subsidere fødsel.

    Men jeg er imot begge deler, for jeg syns ikke akkurat verden har et ekstremt stort behov for flere mennesker.

  2. Er det rasistisk å være for etnisk mangfold? Er det rasistisk å synes bedre om sine egne? Dette er naturlige egenskaper som deles av svært mange dyr i det ville.

     

    Jeg vil gjerne se kinesere om jeg skulle reise til kina, jeg hadde blitt direkte skuffa om populasjonen var byttet ut med afrikanere. På lik linje forventer jeg å finne et flertall av nordmenn i Norge.

     

    Du mener kort fortalt, at hvor et menneske har rett til å bo, avgjøres av hvilken rase du tilhører?

  3. Kva hadde du sakt om heller mora di hadde adoptert ein unge enn å føde deg?

    Og kvifor skal vi ta fra dei ungane sine, det trenger jo arbeidskraft til å bygge opp landet, du må ikkje tru at du gjør noko bra ved å adoptere vekk folk frå landet sitt.

     

    Det å dra inn at det er "barnas beste" er feil, dette handler om mødre/par sitt behov for å ha et barn, ikke barnas "behov for å være født"

    Skal du se sånn på det, burde det være forbudt å bruke kondom?

    Burde det være forbud å IKKE ha sex, uten prevensjon, 24 timer i døgnet, på gunn av alle barna som aldri blir født?

  4. Å gjemme seg bak menneskerettighetene syns jeg er tåpelig. Spørsmålet her er jo om en selv skal stå ansvarlig for ting en ikke har kontroll over i det heletatt. Om det er en rettighet eller ikke å få barn bryr jeg meg lite om. Jeg ønsker at de som vil ha barn skal få barn, fordi mennesker lever kun for å reprodusere seg selv (som alt annet liv), og at det å få et barn gir en så stor glede at jeg syns 65,000 for staten er ingenting for den gleden. De som er egosentrisk her er jo de som ikke vil betale de få skattekronene det koster en familie å gi denne gleden.

    Hvorfor ikke bruke de "få" 100 millionene til å...bygge skoler, bedre psykisk helse, gi u-hjelp, bygge veier osv.

    Å reprodusere meg selv er ikke den eneste grunnen til at jeg lever :ermm:

     

    Her må du virkelig forklare hvorfor du som mann ønsker å føde et barn, og hvorfor utgangspunktet er likt, og hvorfor kvinner ikke kan føde uten "kunstige inngrep" på lik linje med en av de flere måtene assisert befruktning skjer på.

    For eksempel et homofilt par.

  5. Dette er da gjort for å få oppmerksomhet rundt saken og får å sette det litt på spissen. Denne type tabloide overskrifter må aldri taes i fullt alvor. Men hun har et poeng med tanke på at hun føler seg utsatt, da hennes barn er kommet til veden ved å bruke denne metoden. Så får å sette det på spissen ville jo da ikke barna værdt født. Men blir å dra det litt langt.

    Det har du vel rett i :D

    Syns ikke aviser burde gjøre sånt, "bare for å få lesere", men det blir noe helt annet :p

    Hadde vært intresant med en avstemmning her, siden du er trådstarter...eller trenger man kanskje en brukermoderater for det?

    Har ikke brukt dette forumet så mye før

  6. Det interessante med denne tråden er at den gjennomsyres av manglende kunnskap. Det at man ikke kan trekke en sammenheng mellom barnløshet, livskvalitet og psykososialhelse i et land som visstnok har 13 år med obligatorisk skolegang, er for meg blitt en observasjon som gikk fra hårreisende til nesten litt komisk.

     

    Spørsmål som dukker opp i mitt hode er; Hvem er de neste som rammes av god kristenkonservativ helsepolitikk? Psykisk syke? Nordmenn med hjerte- og karlidelser? Kreftpasienter? Overvektige? Hvilke kriterier er det forumets nykonservative ønsker skal klassifiseres som "ikke syk nok til å få dette dekket av staten"? Hvilke andre mennesker er ikke verdt storsamfunnets hjelpende hånd? Er det slik at kristenkonservative går inn for å sette forskjellige verdier på enkeltmennesker? Er det ikke slik at alle sammen er like mye verdt lengre? Inge Lønning og høyres helsepolitikk er for meg like hjertekjær, omtenksom og varm som en januarnatt i Finnmark..

     

    Jeg er ikke imot dette på grunn av kristendom, er vel egentlig ikke kristen, hvis det finns en Gud ser jeg ikke noe i veien for at vi likevel prøver å gjøre livet i verden så godt som mulig.

     

    Jeg ser sammenhengen mellom barnløshet, ivskvalitet og psykososialhelse, men hvis man ikke kan få barn, så kan man adoptere.

    Denne assisterte befruktningen koster ca 65 000 per barn, hvis det hadde kostet ingenting, eller en helt ubetydelig sum hadde jeg ikke hatt noe imot det, men jeg mener de 65 00 kronene per barn, som til sammen utgjør 100 millioner kroner, kan brukes på en bedre måte.

     

    PS: Må bare nevne en ting til om hun moren.... synes det er patetisk hvordan hun har bilde av barna, og snakker som om noen rett og slett har tenkt å ta livet av dem... :p

    Så tenk på meg neste gang noen kommer med et forslag om å utrydde fattigdom og nød, tenke på alle barne som ikke kommer til å bli født, fordi verdens gang blir endret :cry:

    :ph34r:

  7. Virker som det er ganske enstemmig her, bortsett fra de få som vil "bevare nordisk ætt"

    Jeg er også mot at staten skal bruke penger på dette, har vel ikke noen flere argumenter, som ikke allerede er brukt, bortsett fra at hun moren... mener ikke å fornærme noen, men hun virker ikke veldig reflktert :hmm:

    La oss si at en eller annen finner opp noe som kan fjerne all fattigdom og nød i verden, hvis jeg fulger logikken hennes, så bør jeg være imot det, fordi hvis dette hadde blitt gjort for, 50 år siden, så ville det forandret verdens gang, og jeg ville ikke vært født... absurd tankegang :roll:

×
×
  • Opprett ny...