Gå til innhold

JaRu

Medlemmer
  • Innlegg

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JaRu

  1. Var så uheldig og kjøpte et Kurio nettbrett til minstedattera til jul. Dette nettbrettet svarte ikke til mine forventninger. Fikk "hacket" brettet slik at Google Play kunne kjøre - men funker ikke nå.

     

    Mitt spørsmål er ganske enkelt: kan en formatere et nettbrett på samme måte som en PC - legge inn Android OS på nytt (uten å sette tilbake til fabrikkinnstillinger med alt rotet som følger der).

  2. Viser seg at det er Windows 7 som kjører på laptop. Hensikt med log er å logge hvor ofte laptop logger seg på et trådløst nett. Kan det installeres noe programvare på den laptop'en det gjelder som lager en logg på dette. Eventuelt finnes det innebygde muligheter i Windows 7 for dette.

     

    Etter å ha sett på ruteren så kan jeg ikke se at det er noen muligheter for dette på denne.

  3. Ble den lykkelige eier av 2 nye 3TB disker som jeg skulle sette inn i min filserver. Lykken ble kort da det viser seg at systemet ikke takler 3TB disker.

     

    I og med at utstyr begynner å dra litt på årene så vurderer jeg å oppgradere server (på billigst mulig måte).

     

    Mitt spørsmål er som følger: jeg har et "Fulltower 737A-A for ATX" (kjøpt i 1998) kabinett, vil dette kabinettet passe dagens hovedkort. Er det noe jeg eventuelt må være på vakt for når jeg handler?

  4. Har gått til anskaffelse av en Numark N4 mikser (kobles via USB) og brukte denne i går på et større PA anlegg.

     

    Opplever at når bærbar er koblet til via N4 at det er en forstyrrelse på lyden. Dette har jeg opplevd tidligere også, når jeg har koblet til andre bærbare til andre PA anlegg der jeg har brukt både innebygd lydkort og USB lydkort.

     

    Har prøvd å skru av trådløs og bluetooth for å se om det var disse enhetene som sendte ut forstyrrelser - men til ingen nytte.

     

    Dette er veldig frustrerende, spesielt når det ikke spilles lyd og når jeg spiller på lavt volum da forstyrrelsene er godt hørbare

    .

    Testet forresten N4 på anlegget hjemme med en stasjonær PC og opplevde ingen forstyrrelser da - ser ut som at det er kun på bærbare.

     

    Er det noen som har ide om hva dette skyldes?

  5. Har gått til anskaffelse av en Numark N4 mikser (kobles via USB) og brukte denne i går på et større PA anlegg.

     

    Opplever at når bærbar er koblet til via N4 at det er en forstyrrelse på lyden. Dette har jeg opplevd tidligere også, når jeg har koblet til andre bærbare til andre PA anlegg der jeg har brukt både innebygd lydkort og USB lydkort.

     

    Har prøvd å skru av trådløs og bluetooth for å se om det var disse enhetene som sendte ut forstyrrelser - men til ingen nytte.

     

    Dette er veldig frustrerende, spesielt når det ikke spilles lyd og når jeg spiller på lavt volum da forstyrrelsene er godt hørbare.

     

    Testet forresten N4 på anlegget hjemme med en stasjonær PC og opplevde ingen forstyrrelser da - ser ut som at det er kun på bærbare.

     

    Er det noen som har ide om hva dette skyldes?

  6. Har en PC med Windows XP og alle siste oppdateringer fra Microsoft.

     

    AVG 2011 (Gratisversjon) rapporterer stadig vekk at jeg har "Trojan horse Generic23.CDPL" på maskinen. Når jeg ber programmet om å fjerne den, så får jeg melding om at filen enten er forsvunnet eller at den er låst.

     

     

    Har prøvd å søke litt på nett etter info om dette, men lite å finne (eller kanskje jeg leter på feil plass...)

     

    Har skannet maskinen med følgende programvare:

    - AVG

    - Malwarebytes' Anti-Malware

    - Spybot

    - Adaware

    - Panda online skanner

     

    Ingen av disse finner noe med navnet til det AVG finner. Hvorfor finner ikke AVG dette med en vanlig scan?

     

    Det refereres til "Process name: svchost.exe" og en fil som heter "A0053815.exe".

     

    Noen som har kjennskap til denne trojaneren, og eventuelt hvordan jeg blir kvitt den?

     

    Setter pris på alle tilbakemeldinger...

  7. Vi har et nettverk med en Windows Server 2008 der ganske mange logger seg på og av i løpet av dagen, både faste stasjoner og bærbare PC'er. Jeg kunne tenkt meg å ha muligheten til å få en oversikt når maskiner og brukere logger seg på og av nettverket. Er dette funksjonalitet som eksisterer i serveren eller må det anskaffes annen programvare for dette?

  8. Håper dette er rett plass å starte tråden.

     

    Jeg har et problem med en bærbar PC, Fujitsu-Siemens Amilo L7320, når jeg skal streame video fra f.eks. Youtube og andre lignende tjenester så går videoen i slowmotion (veldig hakkete) når jeg velger fullskjerm. Dette skjer også med video som blir streamet via Mediaplayer. Når jeg laster ned video og spiller av så funker det.

     

    Har foretatt en fullstendig ny installasjon av OS (XP Home SP3) og annen programvare.

     

    Har testet maskinen på flere nettlinjer og har ikke noen ide om hva dette kan være.

     

    Noen forslag til løsning?

  9. Ja, det har jeg. Koblet til både med den opprinnelige kabelen som går fra switch til projektor (5 m) og en annen kabel (3 m). Begge disse alternativene fungerer. Det er når jeg går via switchen at jeg får problemer. Kan forresten fortelle at jeg får boot bildet men så snart booten er ferdig mister jeg forbindelsen igjen. Har forresten også prøvd med forskjellige kabler mellom switch og Syvio.

  10. Har styrt veldig med å få bilde på min projektor (Panasonic PT-AX100) via HDMI.

     

    Har nå funnet ut at det må være et eller annet med switchen som gjør at jeg ikke får bilde via projektoren. Switchen fungerer utmerket med de andre hdmi kildene men ikke med Syvio 200'en.

     

    Noen som har en eller annen formening om hva dette kan skyldes. Har det noe med signalstyrke fra HDMI kilde, eller kan en switch forpurre signalet såpass at en mister det? Switchen er forresten en Syvio 4-1 HDMI Switch.

  11. Har nå prøvd å feilet litt.

     

    Det er en 5 meters kabel som går fra projektor til hdmi switch og en 1,5m kabel fra mediaspiller til switch - altså totalt 6,5 meter kabel med en switch i mellom.

     

    Prøvde med en 3 meters kabel direkte til projektor og dette funket. Det som er merkelig er at dersom jeg skifter over til switchkabelen etter at jeg har fått bildet, så har jeg bilde gjennom switch etterpå, men bildet faller ut så snart mediaspilleren endrer bilde (f.eks fra meny til HD video) - altså dette er via kabel og switch.

     

    Hva skyldes dette? Sender ikke Syvioen ut sterkt nok HDMI signal? Er nå rimelig frustrert..

     

    Går det ann å forsterke et HDMI signal på noen måte?

  12. Har en Panasonic PT-AX100 hengende i taket og har brukt denne flittig i over 2 år. Har brukt HDMI inngangen mot en DVD spiller. Dette har fungert bra, og fungerer fortsatt bra.

     

    Kjøpte meg en Syvio200 mediaspiller som jeg ønsket å koble til HDMI inngangen på projektoren. Bruker en HDMI Switch fra Syvio.

     

    Når jeg starter Syvioen så får jeg et oppstartsbilde i ca 30 sekunder og så forsvinner alt bilde og projektoren finner ikke noe signal. Har testet Syvioen på LCD tv og via andre utganger på både TV og Projektor med godt resultat.

     

    Det virker på meg som at projektoren mister HDMI signalet etter booten på Syvioen og jeg klarer ikke å få det tilbake.

     

    Klarer ikke å finne en løsning på dette. Håper at noen andre kanskje har nyttige tips!

  13. Har en laptop som jeg bruker både på jobb og hjemme. På jobb er jeg medlem av et domene, hjemme kjører jeg kun en arbeidsgruppe. Dvs at laptopen er utenfor denne når jeg er koblet opp.

     

    Har delt en mappe på laptopen men klarer ikke å nå den fra andre maskiner i nettverket hjemme når jeg er tilkoblet hjemmenettverket. Dette fungerer greit når jeg er koblet til på jobb.

     

    Finnes det noen løsning på dette?

     

    Kjører Win XP sp3 på laptopen.

  14. Hadde prøvd dette forut for tråden, men fikk det ikke til å virke. Det ble ingen overføring av data mellom programmene.

     

    Men, jeg tenkte ut en annen løsning. Fant et program som heter AutoHotKey. Bruker dette til å lage en makro over mus og tastetrykk. Lager så en .bat fil som kjører scriptet så mange ganger som nødvendig (som filer i katalogen). Kombinerer dette med AGKBatcher og klipper og limer inn filnavn i AutoGK.

     

    Fungerer meget bra..

  15. Har nå plundret i månedsvis for å få lagt over hele DV samlingen min til DivX.

     

    Har rippet DV taper til HD med hjelp av WinDV - Avi Type 2 filer

     

    Det er blitt laget en fil for hvert klipp på DV'en dvs mellom 80 og 150 filer pr tape x 40 taper.

     

    Som dere skjønner så er det ganske store mengder filer som skal konverteres.

     

    Har prøvd meg med AutoGK - dette fungerer greit når en jobber med enkle filer - men det er veldig tungvint når jeg ønsker å legge inn mange filer.

     

    Noen som vet om det finnes alternativer i AutoGK i forhold til å legge inn mange filer på en gang?

     

    Eller kanskje noen har andre forslag til programmer som kan gjøre jobben for meg...

×
×
  • Opprett ny...